Batu Karang & Rawatan

CARA RAWAT PENYAKIT BATU KARANG | GLAMO HERBS

November 01, 2021,0 Comments

Hi semua, bila dapat tahu abang ada batu karang rasa sedih sangat sebab tengok abang selalu sakit . Jadi Mar buat keputusan untuk cari ikhtiar & jumpa satu produk yang bagus untuk batu karang ni iaitu Botanical Beverage Mix minuman botani dari pegaga dengan kurma & halba. Kebaikan produk ni sangat banyak, korang boleh baca kat bawah. 

Oh ya ramai tak tahu ke penyakit batu karang tu macam mana?
Secara umumnya, Batu Karang terbentuk di dalam saluran kencing, iaitu dari buah pinggang hingga ke pundi kencing. Dari segi perubatan, terdapat pelbagai jenis batu karang dimana setiap satunya berbeza mengikut simptom dan bahagian badan yang mengalamani kesakitan. Selain itu ia mengakibatkan rasa sakit yang amat, batu karang juga boleh menyebabkan kerosakan atau kegagalan buah pinggang. Lebih teruk lagi ia boleh mengakibatkan jangkitan kuman yang membawa kepada berlakunya nanah di dalam buah pinggang. Ini mengakibatkan pembentukan bisul di dalam organ berkenaan. Akibatnya jika kuman merebak ke seluruh sistem tubuh badan tanpa sempat dirawat, ia boleh menyebabkan kematian.

PUNCA PENYAKIT BATU KARANG :
-Kurang air
-Garam
-Lemak Omega 6
-Vitamin C
-Penyakit Metabolik

TANDA SAKIT BATU KARANG
-Sakit pada bahagian belakang tubuh dan sisi di bawah tulang rusuk.
-Sakit di ulu hati
-Air kencing keruh dan busuk
-Kerap kencing dan kencing tak lawas.
-Kencing berpasir
-Kencing berdarah.
-Rasa pedih ketika kencing dan mungkin demam jika terdapat jangkitan pada salur kencing.

Jadi bila ia penyakit yang agak serius, Mar rasa memang kita semua kena ambil serius dengan mencari rawatan segera. 

RAWATAN BATU KARANG
Hari ini banyak kaedah rawatan batu karang yang kita boleh pilih samaada secara tradisional mahupun moden kan? Kaedah moden biasa menjadi pilihan doktor perubatan dalam merawat batu karang adalah:
-Ubat tahan sakit
-Antibodi
-Ubat hancurkan batu karang
-Pembedahan

Bagi Mar kalau kita boleh cegah & rawat dengan rawatan tradisional why not kan? iaitu dengan mengambil buah-buhan, herba dan akar kayu. Penawar batu karang biasanya sejak turun temurun bagus dengan bahan semulajadi . Jadi sebab itu lah bila ada Glamo Herbs ni senang ianya minuman campuran herba 1001 khasiat semulajadi . sebab setiap gabungan itu mempunyai khasiat yang sangat baik untuk merawat batu karang. .


APA KELEBIHAN GLAMO HEALTH ?
- Ia boleh bertindak untuk pecahkan batu dalam hempedu. buah pinggang, saluran/pundi kencing.
- Mencuci sistem perkumuhan.
- Mengatasi kencing tak lawas atau tak boleh kontrol.
- Mengandungi daun dukung anak yang digunakan.
- Batu yang keluar secara hancur, membuatkan pesakit rasa tidak sakit.
- 100 % ramuan semulajadi
- Berfungsi untuk mencuci bagi mengelakkan batu karang berulang dalam masa yang lama.

Korang boleh tengok antara testimoni dari pesakit yang mengamalkan Glamo Health ni, memang berkesan. Yang penting kena selalu amalkan. 

TESTIMONI GLAMO HEALTH:





Untuk testimoni yang lain lagi korang boleh klik SINI , banyak lagi perkongsian yang buatkan Mar pun teruja untuk dapatkan Glamo Herbs ni untuk abang!

KENAPA PERLU BELI GLAMO HEALTH?
-Disahkan HALAL
-100% bahan semulajadi
-1 kotak 20 sachet boleh minum 20kali.
-Banyak testimoni berjaya & produk lama dipasaran.
-Telah disahkan selamat untuk diminium
HARGA & PAKEJ GLAMO HERBS
1KOTAK =RM120
2KOTAK= RM200
3KOTAK= RM280
Nak tengok pakej menarik & jimat korang boleh terus ke Shoppe GlamoHerbs okay. 

FYI, setiap pembelian akan dapat sticker untuk ditampal di loyalty card ni. So i pun dah ada satu! Tasabar nak purchase yang ke 5! nanti akan ada RM30 Off . best kan? .


Untuk sebarang pertanyaan & pembelian segera boleh hubungi maklumat dekat bawah :
CONTACT : Encik Muhaimi +6019-449 4278



You Might Also Like

0 comments: