TERJEJAS PKP? JOM JANA PENDAPATAN BERSAMA VENYSS ! DAFTAR PERCUMA TAK PERLU MODAL !

December 06, 2020,0 Comments

Hi korang! Siapa peminat Silver kat sini? Mar memang suka pakai silver dari dulu sebab suka warna warna perak macam tu. Kalau korang ingat Mar pernah beli Silver Ukir nama dari ASIA SILVER baca kat SINI . Tak sangka sekarang ni ASIA SILVER dah rebrand kepada VENYSS taw! Dan paling best yang Mar nak share dekat korang semua Venyss sekarang ni ada buka peluang kerjaya kepada korang yang ingin mencari pendapatan sampingan. Ada tak pembaca Mar ni terjejas dengan PKP atau kehilangan pekerjaan? So korang boleh join program di bawah VENYSS ni sebab memang sangat berbaloi!

Untuk yang tak tahu ,Venyss ni  bermula dari 2013 lagi taw, ia menawarkan produk berasakan perak, especially melibatkan ukiran nama, itu memang kepakaran venyss lah dan Venyss juga menawarkan servis baikpulih aksesori silver. Kalau korang nak tengok Cincin Ukir nama yang Mar pernah beli dekat Venyss boleh baca kat SINI . Memang lawa gila ! Rasa nak beli satu lagi hehe . 
Cantik kan? Mesti korang pun berkenan kan? :D

So pada tahun ni, bila ramai yang struggle & terkesan dari Pandemik COVID19, Venyss mengambil inisiatif untuk cuba bantu korang dengan memulakan 1 program iaitu Program Usahawan Venyss, ia bermula hujung bulan ogos lagi dimana ia membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin jana income dan bina kerjaya bersama Venyss. Dengan peluang ini korang boleh manfaatkan untuk transform diri korang menjadi usahawan berilmu yang berjaya !  Best kannnn 😍

Untuk permulaan, Venyss nak recruit lebih ramai dropship sebab program ni bermula dengan level dropship, so dropship ni dipanggil sebagai Venyss Jewelry Consultant sebab apa, korang merupakan wakil Venyss bertindak untuk consult, advice dan bantu prospek atau pelanggan dalam proses membeli dan membuat tempahan aksesori. Venyss akan guide bantu korang transform diri dan  mindset, dari korang tak tahu menjual, Venyss ajar dan betulkan cara, skills menjual dengan provide kelas sales closing, kelas marketing, kelas product knowledge, ada group support yang positif dan sangat membantu, setiap minggu ada 2 x kelas, dan ada juga bonus kelas untuk pengurusan emosi, dan guidance dari kerohanian juga. Korang boleh tengok juga feedback feedback yang dah join taw, memang Venyss guide korang dari 0 sehingga korang dapat perform sales sendiri.

Jangan risau, korang akan dibimbing oleh coach yang berpengalaman secara online sepanjang program ! Korang juga akan berpeluang untuk naik sehingga ke peringkat master stokis dan diberikan pemilikan kedai berkonsepkan Venyss 🤩. Wow best kan! Eh rasa macam nak join jugak lah! heeee

*NI IALAH LINK2 FEEDBACK DARI VJC YANG SUDAH SERTAI VENYSS*So apa tunggu lagi, cepat cepat join peluang kerjaya & jana pendapatan bersama Venyss ni taw! Mana tahu korang salah seorang dari Jutawan Venyss nanti! Ameen! InshaAllah. 

PENDAFTARAN PERCUMA UNTUK 100 ORANG TERAWAL !!!!!!!! 
UNTUK MENDAFTAR KLIK LINK SINI :

 https://bit.ly/m-nakjadiVJC 
 https://bit.ly/m-nakjadiVJC 
 https://bit.ly/m-nakjadiVJC 

Korang akan diberi ebook Venyss berserta nombor untuk dihubungi  okayyy! 

VENYSS SOSIAL MEDIA :
Untuk maklumat sosial media VENYSS boleh rujuk kat bawah : You Might Also Like

0 comments: