SEMINAR RICHWORKS DR AZIZAN OSMAN PERCUMA | DAFTAR SEKARANG!

December 19, 2020,2 Comments

Hai Semua | Alhamdulillah dah hampir 4 bulan Mar run bisnes. Sesiapa yang follow Mar punya instagram mesti tahu Mar dah start 1 bisnes @Marskin.hq bulan 9 baru baru ni. Doakan okay! 

Jadi bila buat bisnes ni mesti nak ada sifu juga untuk formula formula marketing kan. Kalau dekat Malaysia ni Mar suka juga ikuti seminar dari DR Azizan Osman. Best korang pernah join tak? 


Kalau korang nak mantapkan bisnes boleh join seminar Program Kuasai Marketing 2021- Formula Zero Kos Marketing.  Seminar ni akan bantu usahawan atau bakal usahawan di Malaysia untuk bangkit berniaga dan step-up untuk tahun 2021 dengan menggunakan teknik pemasaran yang betul dan tingkatkan jualan berkali ganda! best kan? Jom lah join, Mar pun akan join taw! 

Inisiatif ni akan bantu kita semua yang terkesan dengan krisis pandemik COVID-19 sepanjang Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan ( PKP) ni , jadi jangan lepaskan peluang. Richworks memang membantu sangat, kalau korang nak tahu sebanyak 777 usahawan terdiri dari perusahaan kecil & sederhana (PKS) dalam & luar negara ikuti Program Mentoring RichWorks telah menjana jualan lebih RM2 bilion pada tahun 2020. Nampak tak betapa hebatnya seminar dari Mentor Datuk Wira DR. Azizan Osman .

Jadi untuk tahun 2021, beliau ingin membantu semua usahawan dengan lonjakan jualan bisnes berkali ganda lagi. 

Korang boleh tengok  video montage di bawah :

Selama 12 tahun RichWorks beroperasi ia sudah pun membantu lebih 1100000 (1.1juta) usahawan untuk ubah hidup & bisnes mereka dengan lebih baik. Perjuangan selama 12 tahun dalam melatih dan membimbing PKS terbukti dalam membina usahawan dari Zero to Million! 

Jadi apa tunggu lagi, nak kuasai Marketing 2021?

Berapa banyak Zero "0" yang nak di-Gandakan? Ingat lagi Sales pernah dapat RM0? Ingat lagi sales bila capai RM100 yang pertama? Ingat lagi perasaan capai sales RM1000 yang pertama? Dah lupa perasaan capai RM10,000 yang pertama? Dah pernah capai RM100,000 pertama dan pernah jatuh? Dah capai RM1 juta yang pertama? So what's next guys?

Ilmu pemasaran berubah, pasaran berubah, dan RichWorks sentiasa percaya dengan RESULTS sebab Result Matters.


Untuk kali ini Richworks nak taja 3000 pendaftaran terawal 100% adalah PERCUMA‼‼ 

JADI CEPAT CEPAT DAFTAR DI
 http://www.zerokosmarketing.com

  • Tarikh : 25-27 Disember 2020 ( Jumaat - Ahad)
  • Masa : 9:00 -6.00 petang
  • Tempat : Aplikasi Zoom Webinar 

Sosial Media  :

Facebook page : Azizan Osman 

Korang boleh kongsikan berita baik ni kepada 10 kawan kawan yang lain juga okay! Untuk maklumat lanjut dengan segera boleh hubungi di talian : +60 19-244 2244. Selamat maju jaya! :)


2 comments:

PENGALAMAN ANGIN NAIK SAMPAI KEPALA !

December 18, 2020,1 Comments

Alhamdulillah, hari ni badan dah sihat dah. Perut dah okay, badan dah ringan, kepala pun dah okay .

Selama 4/5 hari juga nak stabilkan kesihatan balik, so Mar nak share pengalaman yanh agak menyakitkan juga sebab dari hari pertama dah lembik & tak boleh bangun. 

MASUK ANGIN ; Biasanya orang pandang biasa je kan kalau badan masuk angin disebabkan makan lambat. Tapi it's not a joke. Jangan sampai melarat macam Mar okay. Biasanya kalau masuk angin biasa ni perut akan sebu & makanan tak boleh nak masuk dah, selagi tak keluarkan angin tu kan?

Tapi pengalaman kali ni sangat teruk, pertama kali jadi macam ni, disebabkan Mar terleka busy nak submitkan kerja hari ahad baru baru ni boleh lupa & biarkan je perut tak makan pape. Breakfast ambil je, just time lunch tak makan sampai malam baru nak cari makan. Bila makan malam tu perut macam okay je. Tapi effect dia kemudian. Tengah malam perut dah mula rasa sakit, rasa mual nak muntah, kepala sakit sangat . Tak boleh nak tidur malam. Esok pagi bangun cirit birit. Ulang alik toilet 2-3x sehari . Tak boleh nak makan pape, petang tu cuba ambil burger. Rasa okay sikit dapat masuk perut. Kepala berdenyut kuat xhilang sakit . Makan panadol actifast, air halia untuk hilangkan angin & makan asam mangga sikit untuk hilangkan mual nak muntah. Everytime rasa loya. Esok hari bangun still ulang benda sama lagi masuk toilet 3-4x sampai lembik tapi nasib baik perut dah rasa boleh makan. Walaupun tak dapat masuk dengan nasi tapi dapat makan mee goreng .



Then, hari rabu baru rasa okay sikit. Dah boleh makan nasi . Sampai hari khamis badan still keluarkan angin. Betapa sukarnya nak keluarkan angin degil dalam badan ni. Angin dalam badan sangat banyak thats why naik sampai kepala . 

Hurm Mar memang mudah sangat masuk angin: 

●Tak boleh makan lambat sikit.

●Tak boleh sejuk. Sape pernah tengok wayang dengan i mesti tahu kalau dalam wayang Mar macam cacing kesejukan HAHA i sanggup keluar duk luar sat sbb tak tahan sejuk & Mar pernah bawak selimut (small, baby punya) masuk wayang taw. You kan yang tersengih je tengok i bawak selimut tu?comel kan i? HAHA Kalau x i rembat jaket orang HEHE! Satu lagi kalau tidur dgn kipas Mar kena pakai stokin sbb kaki akan masuk angin. Jarang pakai tu yang badan penuh angin ๐Ÿ™„. 

●Makan selalu cepat. Ini faktor angin juga. Kalau satu hari busy mesti Mar makan cepat cepat, sbb rasa makan tu membazir masa HUHU. So korang jangan buat camni okayy . 

Urm actually banyak lagi faktor lain yang menyebabkan badan masuk angin korang boleh google jugak. 

So if you guys kat luar sana yang badan mudah masuk angin hope you guys take care diri korang. Take my story as lesson okay. Bye & take care! ๐Ÿ˜˜

1 comments:

TERJEJAS PKP? JOM JANA PENDAPATAN BERSAMA VENYSS ! DAFTAR PERCUMA TAK PERLU MODAL !

December 06, 2020,0 Comments

Hi korang! Siapa peminat Silver kat sini? Mar memang suka pakai silver dari dulu sebab suka warna warna perak macam tu. Kalau korang ingat Mar pernah beli Silver Ukir nama dari ASIA SILVER baca kat SINI . Tak sangka sekarang ni ASIA SILVER dah rebrand kepada VENYSS taw! Dan paling best yang Mar nak share dekat korang semua Venyss sekarang ni ada buka peluang kerjaya kepada korang yang ingin mencari pendapatan sampingan. Ada tak pembaca Mar ni terjejas dengan PKP atau kehilangan pekerjaan? So korang boleh join program di bawah VENYSS ni sebab memang sangat berbaloi!

Untuk yang tak tahu ,Venyss ni  bermula dari 2013 lagi taw, ia menawarkan produk berasakan perak, especially melibatkan ukiran nama, itu memang kepakaran venyss lah dan Venyss juga menawarkan servis baikpulih aksesori silver. Kalau korang nak tengok Cincin Ukir nama yang Mar pernah beli dekat Venyss boleh baca kat SINI . Memang lawa gila ! Rasa nak beli satu lagi hehe . 








Cantik kan? Mesti korang pun berkenan kan? :D

So pada tahun ni, bila ramai yang struggle & terkesan dari Pandemik COVID19, Venyss mengambil inisiatif untuk cuba bantu korang dengan memulakan 1 program iaitu Program Usahawan Venyss, ia bermula hujung bulan ogos lagi dimana ia membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin jana income dan bina kerjaya bersama Venyss. Dengan peluang ini korang boleh manfaatkan untuk transform diri korang menjadi usahawan berilmu yang berjaya !  Best kannnn ๐Ÿ˜

Untuk permulaan, Venyss nak recruit lebih ramai dropship sebab program ni bermula dengan level dropship, so dropship ni dipanggil sebagai Venyss Jewelry Consultant sebab apa, korang merupakan wakil Venyss bertindak untuk consult, advice dan bantu prospek atau pelanggan dalam proses membeli dan membuat tempahan aksesori. 



Venyss akan guide bantu korang transform diri dan  mindset, dari korang tak tahu menjual, Venyss ajar dan betulkan cara, skills menjual dengan provide kelas sales closing, kelas marketing, kelas product knowledge, ada group support yang positif dan sangat membantu, setiap minggu ada 2 x kelas, dan ada juga bonus kelas untuk pengurusan emosi, dan guidance dari kerohanian juga. Korang boleh tengok juga feedback feedback yang dah join taw, memang Venyss guide korang dari 0 sehingga korang dapat perform sales sendiri.

Jangan risau, korang akan dibimbing oleh coach yang berpengalaman secara online sepanjang program ! Korang juga akan berpeluang untuk naik sehingga ke peringkat master stokis dan diberikan pemilikan kedai berkonsepkan Venyss ๐Ÿคฉ. Wow best kan! Eh rasa macam nak join jugak lah! heeee

*NI IALAH LINK2 FEEDBACK DARI VJC YANG SUDAH SERTAI VENYSS*



So apa tunggu lagi, cepat cepat join peluang kerjaya & jana pendapatan bersama Venyss ni taw! Mana tahu korang salah seorang dari Jutawan Venyss nanti! Ameen! InshaAllah. 

PENDAFTARAN PERCUMA UNTUK 100 ORANG TERAWAL !!!!!!!! 
UNTUK MENDAFTAR KLIK LINK SINI :

 https://bit.ly/m-nakjadiVJC 
 https://bit.ly/m-nakjadiVJC 
 https://bit.ly/m-nakjadiVJC 

Korang akan diberi ebook Venyss berserta nombor untuk dihubungi  okayyy! 

VENYSS SOSIAL MEDIA :
Untuk maklumat sosial media VENYSS boleh rujuk kat bawah : 



0 comments: