Kopi Anti Kanser

Milagro Coffee Mampu Menurunkan Gula Selepas 3 Jam

August 06, 2020,0 Comments

MILAGRO COFFEE 

Milagro Coffee merupakan kopi pra-campuran pertama di Malaysia yang berjaya merumuskan herba patawali ke dalam campuran kopi Arabica dan Robusta untuk keseimbangan rasa yang sedap, berlemak dan sangat berkhasiat. Selain herba Patawali, herba-herba lain seperti Halia, Lada Hitam dan Garam Gunung juga digunakan untuk mempertingkatkan khasiat Milagro Coffee. Di samping itu, gabungan herba-herba ini juga dapat menambahkan rasa dan aroma yang unik untuk Milagro Coffee. Milagro Coffee sesuai dijadikan minuman harian sekeluarga sebagai "supplement" untuk tubuh badan yang kuat dan minda yang fokus. Dengan pengambilan hanya 2kali sehari, anda boleh mendapat manfaat daripada produk ini. 

Milagro Coffee image baru, nafas baru dengan tagline " Beyond Pleasure"
Untuk yang ke 5 tahun Milagro Coffee telah menukar packaging kepada yang baru :)
          

FAEDAH KHASIHAT PATAWALI/ AKAR SERUNTUN/ TINOSPORA CRISPA
Pokok Patawali , akar seruntun atau saintifiknya (Tino Spora Crispa) . Dijalankan di Universiti UITM Puncak Alam, Shah Alam dan dikomersialkan bersama adunan herba terpilih menjadi minuman berkhasiat dan bermutu tinggi. 


  • KADAR GULA DALAM DARAH : Membantu mengurangkan Kadar Gula Darah (Kencing Manis)
  • DARAH TINGGI : Dapat menormalkan darah tinggi
  • SAKIT MALARIA : Dapat Menyihatkan Penyakit Malaria
  • SAKIT SENDI : Dapat menyihatkan nyeri sendi pada tubuh. 

SIJIL SERTA KAJIAN UNIVERSITI TENTANG KHASIAT PATAWALITESTIMONI PENGGUNA MILAGRO COFFEE


“Saya adalah penghidap Asthma selama 30 tahun. Setiap tahun, 4 atau 6 kali akan ditahan di hospital kerana penyakit asthma yang kronik sehingga terpaksa gunakan striod untuk prevention “Seretide Inhaler”. Juga “ventolin” Seringkali pada setiap pagi, hidung selalu akan tersumbat dan bersin yang melampau. Serta ezhema yang kritikal serta resdung yang teruk, saya alahan kepada bulu kucing, habok, debu baju, air batu, cuaca panas, alahan makanan, dan pokoknya saya keturunan asthmatic, kerana abang saya meninggal ketika berumur 31 tahun kerana asthma dan saya serta anak2 saya ada penyakit asthma kritikal,  Sewaktu saya mencuba Milagro Coffee, saya boder kencing manis 8,9mmol kadang 13.3mmol.  Alhamdulillah asthma saya berkurangan, bahkan sudah tiada lagi, bacaan kencing manis sudah bacaan 4.9mmol dan selama 5 tahun saya amalkan minum Milagro Coffee ini saya tidak perlu menggunakan inhaler lagi serta resdung saya dan ezhema sudah tiada. Saya sangat bertenaga dan sihat serta awet muda. Syukur dengan adanya Milagro Coffee”- Puan Salmah, 56 tahun Shah Alam Cahaya SPK.
“Saya seorang ibu tunggal dan Sudah pencen selama 9 tahun. Kalau nak diikutkan memang kurang mampu untuk minum Milagro Coffee, tetapi kerana saya pentingkan kesihatan. Apalah gunanya berduit tapi kesihatan terjejas. Saya sudah menghidap penyakit Diabetes tahap 2 selama 10 tahun. Sudah bermacam-macam produk yang telah saya cuba tapi kadar gula tak turun-turun. Kadar gula saya sentiasa 26.3mmol dan hampir masuk hospital. Tapi setelah diperkenalkan Milagro Coffee oleh kakak saya iaitu Kak Yong, kadar gula saya makin hari makin menurun. Selama 4 tahun saya mengamalkan Milagro Coffee, kadar bacaan gula saya stabil pada bacaan 5.7mmol”- Puan Aisyah, 64 tahun Kuala Selangor.


“Saya Shekin dari Shah Alam. Saya memang dah lama amalkan minum Milagro Coffee dari tahun 2015 anggaran 5 tahun lamanya. Dulu minum sebab nak bagi ada tenaga untuk fokus belajar dan kurangkan rasa sakit sebab dulu saya pernah accident patah tulang peha dan tulang belakang retak. Nak duduk lama-lama dan baring mesti akan sakit. Tapi bila saya selalu amalkan Milagro Coffee ni saya rasa sakit tu beransur kurang. Hari demi hari rasa sakit semakin kurang dan sekarang dah tak sakit lagi di paha dan tulang belakang. Alhamdulillah, saya dapat menjalani hidup seperti normal. Selain itu, semasa pemeriksaan test air kencing untuk kencing manis sewaktu mengandung anak yang pertama di hospital. Saya telah diberi minum air gula oleh doktor tetapi doktor terkejut kerana test bacaan gula saya tidak naik. Selepas melahirkan, anak saya tidak kena penyakit demam kuning dan air susu untuk menyusukan bayi sangat banyak. Alhamdulillah Milagro Coffee sangat sesuai dan selamat diamalkan.”-Shekin, 32 tahun Desa Pandan Kuala Lumpur.“Sudah ramai sahabat saya kritikal akibat diabetes dan ada yang kakinya sudah busuk dan terpaksa dipotong. Saya sudah menghidap penyakit diabetes selama 20 tahun dan bacaan selalu pada 18mmol – 15 mmol.”
“Saya sudah melihatnya sendiri proses rawatan dialisis dan ada yang kakinya telah dipotong membuatkan saya risau dan saya mencari alternatif cara lain selain dari ubat-ubatan. Tetapi setelah saya mencuba Milagro Coffee, Alhamdulillah pada peringkat awal sudah nampak penurunan sedikit demi sedikit. Saya sudah mengamalkan selama 4 tahun minum Milagro Coffee bacaan stabil pada tahap 4.5 mmol.”- Puan Hajjah Kamarudin, 67 tahun Meru, Klang.
“Saya seorang pemandu teksi di Singapura. Berkerja sampai larut malam setiap hari dan selalu keletihan. Kopi dalam tin yang tinggi kafein atau minuman yang dibungkus di kedai merupakan minuman yang saya selalu minum untuk mengekalkan tenaga dan mengurangkan rasa mengantuk ketika memandu. Akibat mengamalkan makanan dan minuman yang tidak sihat saya telah menghidap diabetes tahap 2. Saya mengetahui yang saya adalah keturunan penghidap kencing manis dari arwah ayah saya yang kedua-dua kakinya terpaksa dipotong dan meninggal akibat jangkitan kuman. Oleh itu, saya diperkenalkan oleh sepupu saya tentang Milagro Coffee. Pada asalnya saya sukar mempercayainya kerana hanya secawan kopi boleh menurunkan kadar gula. Setelah mengamalkan Milagro Coffee selama sebulan, saya rasa badan sentiasa bertenaga dan tidak mengantuk semasa. Terus satu family saya dan mak saya mengamalkan Minum Milagro Coffee. Sekarang bacaan saya dah stabil tanpa pengambilan ubat-ubatan dan bacaan kadar gula mak saya stabil 5.0 mmol dari 18.5 mmol.” 54 tahun Amry Singapore
ANTARA VIDEO MILAGRO COFFEE

 Milagro Coffee sudah di pasaran dalam Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapore untuk pembelian serta sebarang maklumat lanjut,
boleh hubungi nombor di bawah :

CONTACT : 0192702676
CONTACT : 0143102676

INSTAGRAM : milagro_coffee
TWITTER: milagrocoffee
FACEBOOK: Kopi Patawali Milagro Coffee

You Might Also Like

0 comments: