Eggstra Padu

Marrybrown kenalkan menu baru Salted Egg pula!

June 02, 2020,30 Comments

Hellu semua!  musim musim pkpb mesti teringin nak makan something best kan? asyik masak je kat rumah, jadi buat pengetahuan semua kat luar sana, Marrybrown kembali memperkenalkan menu terbaru dengan gabungan Telur Masin yang menyajikan dua pilihan  Hotouch Burger dan MB Crispy Chicken yang rangup dengan limpahan dengan sos Telur Masin yang padu!

Korang tahu tak kalau telur masin ni Mar suka sangat makan time sahur bulan ramadhan taw haha, mestilah telur masin ni kegemaran Mar. Dan Mar pasti ia salah satu makanan kegemaran rakyat Malaysia! Eh rugilah sape tak makan. Bila Marrybrown keluarkan menu baru dari telur masin sebenar rasa egg-cited gila hhe , yelah makanan favourite kan. Jadi you guys kat luar sana kena try MB SALTED EGG ni taw. Mar dah try dua dua memang egg-stra padu. 

Untuk promosi Telur Masin, para peminat Marrybrown mempunyai dua pilihan yang enak iaitu Salted Egg Burger yang dihidangkan dengan kentang jejari atau Salted Egg Ayam yang dihidangkan dengan kentang lenyek dan salad. Kedua-dua menu ni ada sos Telur Masin Marrybrown dengan gabungan rempah ratus yang istimewa bersama daun kari yang wangi, memang sesuai lah dengan citarasa rakyat Malaysia ni.

MB SALTED AYAM
2 ketul ayam: Harga bermula dari RM 15.90
3 ketul ayam : Harga bermula dari RM 18.80
Suka sangat ayam salted egg ni, rasa lemak lemak kuah salted egg tu, dan rasa pedas sedap sangat

MB SALTED EGG BURGER
Harga bermula dari RM 15.00
Burger pun sedap jugak, try korang mintak kuah salted egg lebih haha 

Yang pastinya kedua-dua hidangan kombo dihidangkan dengan minuman Heaven and Earth Ice Lemon Tea yang cukup menyegarkan taw! So apa lagi jom try! Eh musim pkpb malas nak keluar pun tak pa, sebab korang kan boleh order dengan grab food atau foodpanda je. hehhe

“Kami sedar bahawa hidangan Telur Masin sudah menjadi satu trend dikalangan rakyat sejak kebelakangan ini. Bertepatan dengan sambutan luar biasa ini, kami yakin bahawa sos kami akan menjadi kegemaran kerana ia diperkayakan dengan sentuhan egg-stra dan kami tekad menggunakan telur masin sebenar untuk menambahkan rasa lemak berkrim lalu mengekalkan perisa umami pada sos ini,” ujar Dato’ Joshua Liew, Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown.

“Kami menjemput dan berharap rakyat Malaysia akan teruja untuk menikmati sajian bersama Telur Masin Marrybrown dan merasai sendiri pengalaman rasa sos telur masin yang padu yang penuh kelazatan. Pasti menggugat selera rakyat tempatan!” tambah Dato’ Joshua.

“Di Marrybrown, kami sentiasa berusaha untuk menyajikan pelbagai hidangan yang berbeza untuk pelanggan kami dari segi aspek makanan ataupun layanan. Kami berharap pada masa yang akan datang, kami dapat mencapai kesemua matlamat ini dengan jayanya ,” kata Dato’ Joshua.

Ni Mar pergi musim PKPB, boleh je nak makan kat restauran taw asalkan jaga jarak . 
So awak dilarang duduk dekat tanda X tu ya? 
Nanti selamanya awak jadi Ex saya . Eh hahahahha sempat!



Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, 
promosi dan perkhidmatan penghantaran makanan you guys boleh layari :

Instagram: Marrybrownmy
Youtube: MarrybrownTV



You Might Also Like

30 comments:

  1. silahkan kunjungi situs yang akan memandu kalian untuk mengetahui cara bermain live game yang baik dan benar, anda juga akan mendapatkan panduan bermain dengan benar. disini kalian akan diajarkan cara bermain permainan Roulette, Sicbo, 24D Spin, Baccarat, 3D SHIO, Dragon Tiger dan live game lainnya. semua panduan cara bermain bisa kalian pelajari di Cara Bermain Live Game IDN LIVE

    ReplyDelete
  2. Nice post. We provide custom packaging boxes at wholesale rate. you can visit our site.
    Custom Lipstick Boxes Packaging UK

    ReplyDelete
  3. "Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ""You can hear the ocean if you put this to your ear."" She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!"

    야동

    ReplyDelete
  4. This may be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously. Cheers!! 오피

    ReplyDelete
  5. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

    마사지

    ReplyDelete
  6. I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share.

    건전마사지

    ReplyDelete
  7. Hard to ignore such an amazing article like this. You really amazed me with your writing talent. Thank you for sharing again.
    카지노사이트

    ReplyDelete
  8. I do agree with all of the ideas you’ve presented in your post.
    바카라사이트

    ReplyDelete
  9. This article is very helpful and interesting too. Keep doing this in future. I will support you.
    토토사이트

    ReplyDelete
  10. Excellent Blog! I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post.
    카지노사이트

    ReplyDelete
  11. Great blog you have here.. Itís difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate people like you! 카지노사이트

    ReplyDelete
  12. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve really loved surfing around your weblog posts. 룰렛

    ReplyDelete
  13. There is perceptibly a bundle to realize about this. I suppose you made various good points in features also. 파워볼 하는법

    ReplyDelete
  14. I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. 온라인경마

    ReplyDelete
  15. This is a great inspiring article.I am pretty pleased with your good work

    파친코사이트

    ReplyDelete
  16. The post was really very good. Thanks for sharing. 토토사이트

    ReplyDelete
  17. You are my breathing in, I possess few blogs and often run out from to post .바둑이사이트

    ReplyDelete
  18. Well I definitely enjoyed studying it. This information provided by you is very practical for good planning.온라인카지노

    ReplyDelete
  19. Good write-up, I'm regular visitor of one's blog, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.카지노사이트탑

    ReplyDelete
  20. Howdy! I simply want to give you a big thumbs up for the excellent info you’ve got right here on this post 토토

    ReplyDelete