Ayam Marrybrown Murah

Rebut Peluang Berbaloi Puasa dengan Marrybrown!

May 06, 2020,1 Comments

Hi Semua ! | Berbaloi Puasa Dengan Marrybrown, minggu lepas Mar sempat order sempena promosi MB Berbaloi Puasa! To be honest Mar memang suka makan ayam Marrybrown dari dulu lagi. Rasa ayam dia lain dengan brand lain taw! Best !
Tengok Mar order promosi untuk Berbaloi Puasa ni, Makan sorang siap boleh buat sahur lagi, murah dan berbaloi. Bila time pkp ni kadang bosan tak tahu nak masak apa kan, jadi pilihan terbaik order dengan Marrybrown. Nasib baik ada juga Marrybrown yang berdekatan yang boleh delivery! hehe . Ohhh ya, kalau aplikasi foodpanda/grabfood korang takda Marrybrown, korang boleh je keluar untuk take away, sebab promosi MB ada untuk take away & juga delivery so jangan risau kalau tetiba craving nak berbuka dengan Marrybrown taw. Heee

MB BERBALOI PUASA :
Untuk pengetahuan korang semua, MB ada 3 promosi sekarang ni iaitu :  
Berbaloi Puasa Famly Meal, Berbaloi Puasa Buy 1 Free 1 , Berbaloi Puasa Istimewa Ramadhan .
 Promosi 27 April - 23 May 2020 // Available untuk Delivery and Takeaway. 
• Berbaloi A (2 – 3 pax) – Harga dari RM24.90 
• Berbaloi B (5 – 6 pax) – Harga dari RM49.90 
• Berbaloi C (8 – 10 pax) – Harga dari RM79.90 

BERBALOI A
Mar order set Berbaloi A ni laa, berbaloi kan? sebab murah sangat. Memang boleh makan 2 hingga3 orang tapi Mar makan sorang je dan simpan untuk sahur! hehe If you guys, ada family ramai boleh order set Berbaloi B atau C. Best sebab ada nasi lemak tu! Takpe next time nak try nasi lemak pulak. 

BERBALOI B

BERBALOI C 



Promosi dari 27 April - 23 May 2020 //  Available untuk Takeaway sahaja.
Promosi Buy 1 Free 1  hanya Marrybrown yang terpilih sahaja: 
• Bubur Ayam MB 
• Cheesy Wedges 
• 6 pcs Chicken Nuggets 
• Chicken Sausage Burger 
• Mushroom Soup 

3) MB BERBALOI PUASA [ ISTIMEWA RAMADHAN ]

 Promosi dari 29 April - 23 May 2020 // Promosi ni available untuk Delivery sahaja. 

Promosi Istimewa Ramadhan pula korang akan dapat 2 MB Combo Meals dari RM20 sahaja. Syoknyaaaa! Lepas ni nak try burger MB sebab ramai cakap sedap.
• Nasi Lemak MB Combo x2 @RM20 
• MB Hotouch Burger Combo x2 @RM20 
• MB Lucky Plate Combo x2 @RM22 

So guys, musim covid-19 / Pkp ni korang boleh order Marrybrown taw sebab berbaloi, Mar kadang memang suka masak untuk berbuka tapi disebabkan Marrybrown ada promosi best, why not kita gantung periuk kuali jap ! heee. Selamat Berpuasa buat semua & Stay home okay! :)

INSTAGRAM : @marrybrownmy 
MARRYBROWN WEBSITE: https://marrybrown.com/ 


You Might Also Like

1 comment:

  1. memang berbaloi
    Hans dah try set burger dia
    sedap,kenyang dan puas hati

    ReplyDelete