Diet Food

Suka Healthy Food ? Fitlicious Pilihan Terbaik!

September 28, 2019,1 Comments

Haluu Guys! | Biasa nak buat makanan sihat ni makan masa yang lama kan?, that's why rata rata rakyat Malaysia pilih masa yang singkat dengan makan makanan yang kurang berkhasiat. So why not cari je cafe healthy food untuk jimatkan masa kita kan?

FITLICIOUS

I jumpa satu kedai yang jual healthy food guys!. FITLICIOUS |  korang yang suka makanan yang sihat kat sini pilihan yang terbaik untuk korang breakfast, lunch or dinner!




Kat sini banyak menu sihat you guys boleh pilih ikut citarasa korang , full of protein, carbs dan banyak lagi . Hey Mar tak tahu nak pilih yang mana sebab semua sedap sedap ! Urm. > <


Then, korang boleh pilih topping kegemaran korang! Uww. best best .

Mar berkesempatan join workshop ketika hari pembukaan Fitlicious di Cawangan Damansara . Hahha! Jangan tengok bowl Mar punya because i give up nak make over cecantik, Mar letak bebanyak semua. hahahha . Tiber nampak tamak kat situ . Uwaaaa . heheh sorryyy. 
Dan yang pasti, Fitlicious mengutamakan kebersihan , sihat dan sedap! Sempat i posing dekat Fitlicious Damansara. So next Mar nak try dekat Fitlicious Subang pulak . Ehem, you guys yang nak sihat & sedang berdiet tu, boleh berkunjung ke Fitlicious taw!

Untuk sebarang maklumat lanjut,
you guys boleh ke media sosial FITLICIOUS seperti tertera kat bawah okies! 

FACEBOOK MyFitlicious 
INSTAGRAM fitlicious_dama 


LOCATION :
FITLICIUOS DAMANSARA

Thank! xoxo




You Might Also Like

1 comment:

  1. sedap pulakkkkk tgk mangkuk warna warni dah la kak sue antu sayur hehehhe

    ReplyDelete