Azammoff

Azammoff | Butik Malaysia Setanding Kualiti Antarabangsa

February 01, 2019,0 Comments

Azammoff Butik Malaysia Berkualiti Tinggi | Hai Semua, Minggu lepas Mar berkesempatan ke butik kegemaran Mar, iaitu Butik AZAMMOFF yang terletak di Seksyen 7 Shah Alam. Dah lama teringin nak ke butik ni taw. Sebab bagi Mar Butik Azammoff satu satu satunya butik yang mempunyai kualiti setaraf jenama antarabangsa. 

Korang semua mesti suka kan shopping brand mahal, orang kata yang branded punya. Ramai yang suka berfesyen jenama branded ni sebab apa? sebab kualiti dia sangat best, so kita sanggup beli walaupun mahal kan? Sama juga dengan AZAMMOFF, kualiti mereka setaraf antarabangsa sebab Mar tengok pada kualiti! 



Bila masuk AZAMMOFF korang boleh tengok design design kat sini so simple, classsy dan nampak exclusive, mereka menyediakan baju ready to wear & juga custom. Semua jenis baju ada untuk lelaki & perempuan mahupun kanak kanak, dress, coat, jubah, kemeja & ada juga baju pengantin, so nak tempah baju pengantin pun memang boleh.

Bila lihat dalam butik ni ready to wear outfit mostly fabric cotton, linen & juga polyester chiffon,  Yang mana mereka memilih konsep iron less untuk memudahkan untuk kita bersiap! yela kalau Mar pun suka sebab tak payah nak iron iron kalau busy memang tak sempat kan? . So sgt reliable

Pihak AZAMMOFF memang akan ikut semua citarasa client, don't worry mereka juga akan tanya kita punya bajet dulu taw, after that mereka akan tunjuk what we got dengan bajet kita tu. 


Okay kalau kat AZAMMOFF ni Mar suka sangat baju kurung simple kat sini, sebab it's look like Tengku Permaisuri & Kerabat diraja punya kurungs! Nampak tak betapa ekslusifnya baju AZAMMOFF ni, Mar memang suka baju baju simple macam ni, lawa sangat kan kan? tak sarat dengan corak it's my type. 
Kat sebelah Mar ni Encik Azam, on that day beliau sendiri yang bagitahu details tentang baju ni, memang sangat sangat lawa. Korang yang tengok ni mesti berkenan jugak kan? 






Kemeja lelaki kat AZAMMOFF juga ada design design classy!


Jubah Lelaki di AZAMMOFF yang menggunakan fabric ironless, so tak mudah kedut taw!
 Design di AZAMMOFF sangat lawa sebab tu kat sini ada juga pelanggan yang bukan melayu taw. En Azam bersama dengan salah seorang pelanggan berbangsa cina yang suka dengan design baju kurung kat sini. 
So awak, untuk wedding kita nanti tempah kat AZAMMOFF la ya? tetiba jumpa tema favourite untuk wedding. heeeeeee 

Lepas ni Mar pasti akan datang lagi kat sini, sebab banyak design design citarasa Mar kat sini, yang paling Mar suka sebab fabric yang mereka guna, sangat sangat berkualiti tinggi. Kalau sanggup beli baju mahal yang lain why not kita beli baju lokal yang setanding antarabangsa ni. Harga sangat berpatutan sesuai dengan kualiti yang digunakan. Mar puas hati! So sesiapa yang ada citasara yang sama dengan Mar boleh terus berkunjung di butik fizikal AZAMMOFF & layari laman sosial mereka untuk maklumat lanjut okay! :)

AZAMMOFF
"A touch of soul in every design"

Address:
18 Jalan Plumbum p7/p 
Commercial Centre Section 7,
40100, Shah Alam, Selangor

Tel/Fax : +603 5511 6200
Email: azammoffsb@gmail.com
INSTAGRAM: Azammoffofficial


You Might Also Like

0 comments: