KULIT LEBIH SIHAT DENGAN CRYSTAL SKIN

Hi semua siapa kat sini ada masalah kulit muka? Mar sejak pkp ni stress je dgn kerja, jadi bila stress ni faham faham la jerawat kemain dia naik! Eee geram pulak huhu . 

Bila fikir balik patut lah dah lama Mar xjaga kulit muka elok elok . Hmm so i decide untuk pakai produk ni . Korang pernah dengar tentang Crystal Skin tak? 

Crystal skin adalah suplemen penuh berkhasiat untuk kita kelihatan lebih menawan. Ia terbukti dapat mencantikkan dan merawat kulit dari luar dan dalam agar sihat , menawan & berkeyakinan . Mar dah try taw. Memang sedap sangat rasa masam masam manis ! Kalau korang nak tahu kandungan utama Crystal Skin semuanya terbaik & berkhasiat tinggi taw.

BAHAN UTAMA CRYSTAL SKIN

Tomato Kristal
Anti oksidan terkuat, mengurangkan jeragat dan melindungi dari kerosakan sinar matahari
Habbatus Sauda
Anti radang, kurangkan jerawat dan membunuh kuman
Vitamin C
Melundungi sel dan menjaga kulit agar sihat
Collagen
menambah keanjalan kulit dan mencegah kedutan
Estrak Biji Anggur
Anti oksidan, membunuh kuman dan membantu penyembuhan luka
Jus Blackcurrant
Anti oksidan dan menguatkan sistem pertahanan badan.
Kesemua bahan Crystal Skin nie adalah gred AAA, dengan kilang yang berstatus Halal dan juga mempunnyai akredatasi GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point( dan ISO 22000. Bahan yang ada dalam Crystal Skin nie juga terkenal dengan khasiatnya dan dikawal selia di bawah gred makanan oleh Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Makanan di bawah Kemenetrian Kesihatan Malaysia (KKM). Selain tu, produk ni juga dijamin selamat dan tiada kesan sampingan dan telah diuji secara klinikal taw. So dont worry okay guys!

KEBAIKAN CRYSTAL SKIN 

• Merawat masalah kulit
• Mengurangkan jerawat
• Mengurangkan parut
• Mengecilkam pori
• Memutihkan kulit
• Mengurangkan muka berminyak
• Kulit kurang kusam dan glowing
• Menambah kelembapan kulit

Untuk pastikan keputusan yang terbaik bila korang ambil Crystal Skin nie boleh buat ikut step bawah nie:

1. Elakkan minuman yang berkafein, beralkohol dan berkarbonat untuk mendapat keberkesanan yang lebih baik.

2. Minum 2 hingga 3 liter air putih setiap hari untuk mempercepatlan proses keberkesanan Crystal Skin.

3. Amalkan gaya hidup sihat seperti tidak merokok, menjaga pemakanan, mengurangkan makanan berminyak dan bersenam dengan kerap.

CARA PENGAMBILAN CRYSTAL SKIN : Minum 1 sachet crystal Skin yang dicampur dgn 150ml air sebelum sarapan //So setiap pagi before pergi kerja Mar akan bancuh 1sachet Crystal Skin dulu . Yes wajib minum! hehe Nak dapat perubahan mestilah kena konsisten kan :)

HARGA CRYSTAL SKIN :

1 Kotak Harga biasa RM89 - Harga Tawaran RM69
2 Kotak Harga Biasa RM178 - Harga Tawaran RM132
3 Kotak Harga Biasa RM267 - Harga Tawaran RM187
4 Kotak Harga Biasa RM356 - Harga Tawaran RM230

Nak beli kat mana? 

Boleh dapatkan Crystal Skin secara online di www.rishbeauty.com untuk HARGA TERENDAH , atau Korang juga boleh layari sosial media Crystal Skin dibawah:

Selain tu, sesiapa yang beli Crystal Skin layak untuk mengambil bahagian dalam Cabutan Bertuah bulanan. Setiap satu kotak pembelian setiap kotak Crystal Skin akan dapat 1 tiket Cabutan Bertuah. So, kalau beli lebih banyak kotak boleh dapat lebih banyak tiket Cabutan Bertuah. Hadiah dia best tau. Ada Iphone 12, barangan kemas emas dan banyak lagi dengan jumlah keseluruhan RM20,000. Wow, best kan?!  Dapat kulit cantik plus ada rezeki dapat hadiah pula. So jadi cepat sertai okay! Korang boleh buat pembelian terus di link di bawah ye : 

Buffet Dinner Eastin Kuala Lumpur | Icip-Icip Kampungku

 ICIP ICIP KAMPUNGKU BUFFET DINNER 
Eastin Hotel Kuala Lumpur membawakan ICIP-ICIP KAMPUNGKU Buffet Dinner sepanjang menyambut ramadhan 2021 . Jadi korang semua boleh cepat cepat plan untuk berbuka nanti okay!
Last week Mar dijemput untuk review buffet ramadhan ni jadi mar dapat rasa pelbagai aneka pilihan menu yang ada. Chef Dennie & Che Hafiz mengetuai untuk menyediakan lebih 100 menu untuk buffet pada tahun ini. Antaranya kambing bakar tradisional disumbat nasi arab, sup gear box berempah, Nasi Lemak Kukus Daun Teratai, daging rusa rendang. Yang pastinya sup gear box dia sangat pekat ! Sedappp sangatttt..


Dekat buffet ni ada juga juadah kegemaran korang termasuklah rendang rusa, ikan patin kukus asam limau kasturi, masakan kawah, popis goreng kelapa manis, laksa kuah putih, sambal udang dengan belimbing buluh, burung puyuh berempah & lain lain. 
Masakan gulai kawah terdiri dari gulai telur ikan, masak lemak siput sedut, rendang daging tetel, kari kepala ikan merah dan gulai tunjang. Dekat buffet ni juga terdapat aneka jenis kerabu , serunding, lemang dan pencuci mulut. 


EARLY BIRD [ Purchase before 10 April ] : RM128 nett 
NORMAL PRICE : RM148 nett 
DOME SET [ Take Away & Delivery ]  : RM360 nett ( 4-5pax )  RM490 nett ( 7-8 nett ) 
















Okay satu lagi yang paling rare dekat buffet ni ialah nasi lemak kukus daun teratai , first time mar tengok daun teratai taw. Nasi lemak tu dimasak dalam daun teratai , bila makan rasa nasi tu sangat gebu, dimakan pula dengan ayam goreng berempah memang padu rasanya . 








Untuk maklumat lanjut serta tempahan boleh hubungi Eastin Hotel ,
ALAMAT : 
13, Jalan 16/11, 46350, Petaling Jaya , Malaysia. 
 
HOTEL : 016 2622070 
FACEBOOK : eastinhotelkualalumpur 
INSTAGRAM : eastinhotelkualalumpur 


Buffet Ramadhan Menara Kuala Lumpur 2021 | Nostalgia Santapan Keluarga

Alhamdulillah finally guys! Sebelum ni nak cuba berbuka puasa di Menara KL tapi tak dapat ekoran PKP, Covid19 . Akhirnya Mar dapat juga cuba hidangan Buffet Ramadhan di Menara KL yang bertemakan "Nostalgia Santapan Keluarga" . 

Konsep "Nostalgia Santapan Keluarga" dipilih pada tahun ini membawa makna yang cukup mendalam buat kita semua rakyat Malaysia yang tidak dapat pulang ke kampung untuk bersama keluarga tercinta pada Ramadhan tahun lepas dan juga tahun ini disebabkan pandemik Covid19 yang melanda. Jadi korang yang merindui kampung halaman boleh datang menikmati juadah berbuka dekat ketinggian 288 meter dari aras bumi dengan berlatar belakang panorama indah Kuala Lumpur pada waktu malam nanti okay!

Korang boleh menikmati juadah yang menarik dengan pelbagai jenis sajian antarabangsa dan tempatan yang pastinya lazat dan menyelerakan . Sajian istimewa pada tahun ini adalah sajian khas dari Timur Tengah  iaitu daging kambing Austarlia yang dipanggang bersama perapan 'Arabic Spice' dan disediakan bersama Nasi Pilaf serta salad timun tomato . 















 

Bagi Bufet Ramadan tahun ini, KL Tower menawarkan promosi 'EARLY BIRD' mulai hari ini sehingga 12 April 2021 . 

EARLY BIRD :

Weekday (Dewasa RM77 & Kanak-Kanak : RM44)
Weekend (Dewasa RM102 & Kanak-Kanak: RM58)

NORMAL PRICE: 

Weekday (Dewasa RM 110 Kanak-Kanak : RM63)
Weekend (Dewasa RM 145 Kanak-Kanak : RM83)

Dan yang paling best masuk PERCUMA bagi kanak-kanak berumur 4 tahun dan ke bawah ( sehingga 5 orang sahaja) dan harga untuk kanak-kanak ke 6 dan seterusnya adalah RM50 seorang. 

Menara Kuala Lumpur turut menawarkan harga promosi ke Sky Deck bagi setiap pembelian, iaitu dengan hanya RM20 untuk dewasa dan RM10 untuk kanak-kanak. Harga-harga yang mereka tawarkan sangat berbaloi kan! 

Date: 15 April - 10 Mei 2021 

Time : 6.00 petang - 9.30 malam 

Location : Megaview Banquet Hall @ KL Tower

Lawa kan view kat atas ni, so apa lagi jom ajak someone special date kat sini hehe . 

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Menara Kuala Lumpur :

CONTACT : 03-20205499 
WEBSITE : www.menarakl.com.my
FACEBOOK : offoicialmenarakl
INSTAGRAM : menarakl