beauty

KULIT LEBIH SIHAT DENGAN CRYSTAL SKIN

September 01, 2021,0 Comments

Hi semua siapa kat sini ada masalah kulit muka? Mar sejak pkp ni stress je dgn kerja, jadi bila stress ni faham faham la jerawat kemain dia naik! Eee geram pulak huhu . 

Bila fikir balik patut lah dah lama Mar xjaga kulit muka elok elok . Hmm so i decide untuk pakai produk ni . Korang pernah dengar tentang Crystal Skin tak? 

Crystal skin adalah suplemen penuh berkhasiat untuk kita kelihatan lebih menawan. Ia terbukti dapat mencantikkan dan merawat kulit dari luar dan dalam agar sihat , menawan & berkeyakinan . Mar dah try taw. Memang sedap sangat rasa masam masam manis ! Kalau korang nak tahu kandungan utama Crystal Skin semuanya terbaik & berkhasiat tinggi taw.

BAHAN UTAMA CRYSTAL SKIN

Tomato Kristal
Anti oksidan terkuat, mengurangkan jeragat dan melindungi dari kerosakan sinar matahari
Habbatus Sauda
Anti radang, kurangkan jerawat dan membunuh kuman
Vitamin C
Melundungi sel dan menjaga kulit agar sihat
Collagen
menambah keanjalan kulit dan mencegah kedutan
Estrak Biji Anggur
Anti oksidan, membunuh kuman dan membantu penyembuhan luka
Jus Blackcurrant
Anti oksidan dan menguatkan sistem pertahanan badan.
Kesemua bahan Crystal Skin nie adalah gred AAA, dengan kilang yang berstatus Halal dan juga mempunnyai akredatasi GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point( dan ISO 22000. Bahan yang ada dalam Crystal Skin nie juga terkenal dengan khasiatnya dan dikawal selia di bawah gred makanan oleh Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Makanan di bawah Kemenetrian Kesihatan Malaysia (KKM). Selain tu, produk ni juga dijamin selamat dan tiada kesan sampingan dan telah diuji secara klinikal taw. So dont worry okay guys!

KEBAIKAN CRYSTAL SKIN 

• Merawat masalah kulit
• Mengurangkan jerawat
• Mengurangkan parut
• Mengecilkam pori
• Memutihkan kulit
• Mengurangkan muka berminyak
• Kulit kurang kusam dan glowing
• Menambah kelembapan kulit

Untuk pastikan keputusan yang terbaik bila korang ambil Crystal Skin nie boleh buat ikut step bawah nie:

1. Elakkan minuman yang berkafein, beralkohol dan berkarbonat untuk mendapat keberkesanan yang lebih baik.

2. Minum 2 hingga 3 liter air putih setiap hari untuk mempercepatlan proses keberkesanan Crystal Skin.

3. Amalkan gaya hidup sihat seperti tidak merokok, menjaga pemakanan, mengurangkan makanan berminyak dan bersenam dengan kerap.

CARA PENGAMBILAN CRYSTAL SKIN : Minum 1 sachet crystal Skin yang dicampur dgn 150ml air sebelum sarapan //So setiap pagi before pergi kerja Mar akan bancuh 1sachet Crystal Skin dulu . Yes wajib minum! hehe Nak dapat perubahan mestilah kena konsisten kan :)

HARGA CRYSTAL SKIN :

1 Kotak Harga biasa RM89 - Harga Tawaran RM69
2 Kotak Harga Biasa RM178 - Harga Tawaran RM132
3 Kotak Harga Biasa RM267 - Harga Tawaran RM187
4 Kotak Harga Biasa RM356 - Harga Tawaran RM230

Nak beli kat mana? 

Boleh dapatkan Crystal Skin secara online di www.rishbeauty.com untuk HARGA TERENDAH , atau Korang juga boleh layari sosial media Crystal Skin dibawah:

Selain tu, sesiapa yang beli Crystal Skin layak untuk mengambil bahagian dalam Cabutan Bertuah bulanan. Setiap satu kotak pembelian setiap kotak Crystal Skin akan dapat 1 tiket Cabutan Bertuah. So, kalau beli lebih banyak kotak boleh dapat lebih banyak tiket Cabutan Bertuah. Hadiah dia best tau. Ada Iphone 12, barangan kemas emas dan banyak lagi dengan jumlah keseluruhan RM20,000. Wow, best kan?!  Dapat kulit cantik plus ada rezeki dapat hadiah pula. So jadi cepat sertai okay! Korang boleh buat pembelian terus di link di bawah ye : 

You Might Also Like

0 comments: