Beauty product

Kunyah Terus Cantik Dengan Bita V9 Vitamin C | SHINJUMI

April 03, 2021,6 Comments

Hi semua! Siapa kat sini pernah cuba product Shinjumi sebelum ni? Mar pernah try taw. Tak sangka kali ni Shinjumi keluarkan produk baru yang boleh kunyah kunyah je! Hehe . Kalau korang nak tahu Mar paling suka produk yang terus boleh makan je, senang tak perlu nak bancuh bancuh, ambil & kunyah kunyah je terus cantik . Hehehe


BITA V9 VITAMIN C | Inilah dia produk baru Shinjumi, Bita V9 Vitamin C berperisa mango. Memang Mar suka sangat bila Bita V9 ni keluarkan perisa kegemaran Mar taw. Rasa masam masam manis sedap sangat. Kalau korang nak tahu bila sampai seminggu je dah nak habis i makan HAHAHA, Sedap i tak boleh berhenti makan hehe. Tapi korang jangan tiru taw, kena ikut cara pengambilan dengan betul okayy. Baca kat bawah .


KELEBIHAN BITA V 9 VITAMIN C

Kebaikan atau kelebihan Bita V9 ni sangat banyak okay, bila Mar try memang nampak perubahan dekat kulit wajah sendiri. Yang penting kena amalkan secara kerap taw. 

- Ia boleh mengurangkan bintik-bintik gelap/ Reduce dark spots 

- boleh mengurangkan kemerahan kulit/ Reduce skin redness

- boleh mengurangkan kedutan/ Reduce wrinkles

- boleh memperbaiki tompok kasar pada kulit/ Improve rough patches on skin 

- boleh membaiki dan mencegah kulit kering/ Repair and prevent dry skin



Kalau korang tengok Bita V9 ni memang banyak khasiat terutamanya ia mengandungi Ekstrak Sarang Burung, Kolagen ikan serta perlbagai vitamin yang terdapat dalam tablet ni. Paling suka bila ada ekstrak sarang burung tu sebab kita semua tahu sarang burung memang banyak khasiatnya kan . 

RAMUAN BITA 9 VITAMIN | Mango Juice Powder, Honey Bee Powder, Strawberry Juice Powder, Ascorbic Acid(60mg), Mineral & Vitamin Premix, Bird Nest Extract, Mulberry Extract, Live Culture(Lactomax), Pomegranate Extract, L-cystein, Fish Collagen, Tocotrienols, Coenzyme QIO, Turmeric. Contain permitted flavour, colour, and permitted food conditioner.


CARA HIDANGAN BITA V 9 VITAMIN C :

Kunyah 1 biji tablet pada waktu siang dan malam dan korang jangan lupa amalkan minum air masak sekurang-kurangnya 8 gelas sehari taw. Ianya sesuai diamalkan seawal 10 tahun dan ke atas so bolehlah beli untuk 1 famili ! hehe

 HARGA BITA V9 VITAMIN C 

Sekarang RM 59 sebotol , murah sangat taw. 

So cepat cepat dapatkan okay.


Untuk pembelian atau maklumat lanjut korang boleh klik link kat bawah : 

Website : www.shinjumi.my/

Shopee : https://shopee.com.my/shinjumiofficial?smtt=0.0.9

Instagram : https://instagram.com/shinjumiofficial?igshid=12lcu2c9gdz7l

Facebook : https://www.facebook.com/shinjumiofficial/

Tik Tok : https://vt.tiktok.com/ZSbX26sN/

Admin : http://www.wasap.my/60139820981


You Might Also Like

6 comments:

  1. Would like to appreciate for the content and useful to enhance the readers knowledge who ever come to you site. We would like to exhibit our service to you which we are in expert of cash for cars and car removals Brisbane we are widely known in streets of Australia for best service given to customer.

    ReplyDelete
  2. Very good quality. I am surprised how many attempts you set to make such an excellent informative website. Looking to sell your car? All thanks to the team effort! Adrians Metal Recyclers provide their customers with Cash for old Cars Gold Coast. Avail of our quick and hassle-free car removal deal without worrying about the towing cost. You can easily get your car removed without thinking about the make, model, and condition. So, contact us today and receive a cash amount of up to $9,999.

    ReplyDelete
  3. Awesome article! I want people to know just how good this information is in your article. APlus Car Removal welcomes anyone with any make, model, or condition of the car. Our professional team comes to your given location and quickly remove the car for free and offer the highest cash amount up to $11,000. Get an amazing Cash for Cars Brisbane offer with guaranteed satisfaction.

    ReplyDelete
  4. Appreciating the time and effort you put into your website. Searching to remove your Car for Cash? Metal Biz Recyclers warm-heartedly greets every customer with any car they have. With our 100% customer satisfaction, you can easily get Cash for cars Ipswich up to $9,999. Our skilled team will be at your doorstep to remove your unwanted car the same day you get a free quote from us. It’s a good day to avail of our offer.

    ReplyDelete
  5. I must say it is full of informational blogs. Thumbs up! It’s good to see so many positive customer reviews and happy clients! By choosing.
    Cash for Cars Hobart near me
    you can get your car removed and receive cash up to $9,999. With minimal paperwork and free towing, rest assured your car is in good hands. So, why wait to avail the best cash for cars Hobart offers.

    ReplyDelete
  6. Wonderful blog great appreciation to the blogger and hoping for fantastic content in future. Surely, this post will inspire many aspirants who are very keen on gaining knowledge. We are the pioneer in the automobile industry looking to buy old cars. We give top cash for cars brisbane for any condition anywhere.

    ReplyDelete