Beauty product

Kunyah Terus Cantik Dengan Bita V9 Vitamin C | SHINJUMI

April 03, 2021,0 Comments

Hi semua! Siapa kat sini pernah cuba product Shinjumi sebelum ni? Mar pernah try taw. Tak sangka kali ni Shinjumi keluarkan produk baru yang boleh kunyah kunyah je! Hehe . Kalau korang nak tahu Mar paling suka produk yang terus boleh makan je, senang tak perlu nak bancuh bancuh, ambil & kunyah kunyah je terus cantik . Hehehe


BITA V9 VITAMIN C | Inilah dia produk baru Shinjumi, Bita V9 Vitamin C berperisa mango. Memang Mar suka sangat bila Bita V9 ni keluarkan perisa kegemaran Mar taw. Rasa masam masam manis sedap sangat. Kalau korang nak tahu bila sampai seminggu je dah nak habis i makan HAHAHA, Sedap i tak boleh berhenti makan hehe. Tapi korang jangan tiru taw, kena ikut cara pengambilan dengan betul okayy. Baca kat bawah .


KELEBIHAN BITA V 9 VITAMIN C

Kebaikan atau kelebihan Bita V9 ni sangat banyak okay, bila Mar try memang nampak perubahan dekat kulit wajah sendiri. Yang penting kena amalkan secara kerap taw. 

- Ia boleh mengurangkan bintik-bintik gelap/ Reduce dark spots 

- boleh mengurangkan kemerahan kulit/ Reduce skin redness

- boleh mengurangkan kedutan/ Reduce wrinkles

- boleh memperbaiki tompok kasar pada kulit/ Improve rough patches on skin 

- boleh membaiki dan mencegah kulit kering/ Repair and prevent dry skin



Kalau korang tengok Bita V9 ni memang banyak khasiat terutamanya ia mengandungi Ekstrak Sarang Burung, Kolagen ikan serta perlbagai vitamin yang terdapat dalam tablet ni. Paling suka bila ada ekstrak sarang burung tu sebab kita semua tahu sarang burung memang banyak khasiatnya kan . 

RAMUAN BITA 9 VITAMIN | Mango Juice Powder, Honey Bee Powder, Strawberry Juice Powder, Ascorbic Acid(60mg), Mineral & Vitamin Premix, Bird Nest Extract, Mulberry Extract, Live Culture(Lactomax), Pomegranate Extract, L-cystein, Fish Collagen, Tocotrienols, Coenzyme QIO, Turmeric. Contain permitted flavour, colour, and permitted food conditioner.


CARA HIDANGAN BITA V 9 VITAMIN C :

Kunyah 1 biji tablet pada waktu siang dan malam dan korang jangan lupa amalkan minum air masak sekurang-kurangnya 8 gelas sehari taw. Ianya sesuai diamalkan seawal 10 tahun dan ke atas so bolehlah beli untuk 1 famili ! hehe

 HARGA BITA V9 VITAMIN C 

Sekarang RM 59 sebotol , murah sangat taw. 

So cepat cepat dapatkan okay.


Untuk pembelian atau maklumat lanjut korang boleh klik link kat bawah : 

Website : www.shinjumi.my/

Shopee : https://shopee.com.my/shinjumiofficial?smtt=0.0.9

Instagram : https://instagram.com/shinjumiofficial?igshid=12lcu2c9gdz7l

Facebook : https://www.facebook.com/shinjumiofficial/

Tik Tok : https://vt.tiktok.com/ZSbX26sN/

Admin : http://www.wasap.my/60139820981


You Might Also Like

0 comments: