beauty

Spa Harga Murah di CPS Skin Love Bangi

October 12, 2019,0 Comments

Hellu Guys!
Tahu tak 'me time' tu sangat penting untuk wanita bekerjaya macam kita ni. Eh berkerjaya sangat kan? hehe. Disebabkan sibuk bekerja & dah lama Mar tak manjakan diri pergi SPA, so hari ni I decide for my 'me time'. Yey!

Okay i dapat tahu spa CPS Skin Love ni ada buka cawangan baru dekat Bangi, So Mar decide ke cawangan baru lah.  Actually, suka sangat pergi tempat yang baru bukak, sebab lawaa. Excited nak manjakan diri sebab semua baru kan. hhiks! Lagi lagi bila kita antara orang terawal yang merasmikan SPA tu . Wehooo .


Bila sampai tu korang tengok signboard besaq gedabak ni, haa ni lah tempat dia. Senang je nak cari.

CPS SKIN LOVE ( BANGI BRANCH)
Cantik Persis Selebriti .
SPA CPS Skin Love dekat Bangi baru sahaja dibuka  taw, 
selain di bangi CPS Skin Love juga ada cawangan di Shah Alam. So korang boleh decide nak pergi cawangan yang mana satu okay? :)

HIFU TREATMENT 
Non Surgical Lift Face Treatment atau dipanggil High Intensity Focus Ultrasound [HIFU]

Dah lama taw Mar nak buat HIFU . So Kat sini Mar decide nak buat treatment ni. Untuk apa? Jeng Jeng Jeng. hhee . Baca kat bawah..

Treatment ni adalah teknik terbaru untuk menegangkan kulit wajah, mengurangkan garisan halus, meredakan eyebag di sekitar mata. Ia berlaku disebabkan  faktor usia, keturunan atau kita kurang peka pada perubahan kulit wajah. Oleh sebab itu, CPS memperkenalkan HIFU sebagai solusi yang terbaik . Dannn ada lagi keistimewaan treatment ni taw. Baca sampai habis.

Okay dah ready let's start treatment ! .

STEP FOR HIFU TREATMENT 
Staff kat CPS Skin Love ni sangat friendly, sambil buat treatment sambil borak. Layan je hee. 
Korang boleh tengok step HIFU yang i buat dalam gambar tu . Memang rasa best bila muka dibelai ni. Tolong belai lama lama lagi bole? hee


  • -Step 1 CLEANSING MILKDia akan cuci muka kita hilangkan make up apa semua .


  • -Step 2 SCRUB kedua, muka kita akan di scrubkan . best scrub tu rasa sejuk sangat.


  • -Step 3 CLEASING GELThen, muka akan dicuci sekali lagi untuk hilangkan scrub.


  • -Step 4 STEAMEROkay steamer ni buatkan i rasa nak tidur. Rasa terbuai jeeee. Eh macam dah telelap kejap . HAHA!


  • -Step 5 EXTRACTION REMOVE BLACK HEAD & WHITE HEAD : Okay lepas dah habis steam, kena la buang black head white head dekat muka ni. 


  • -Step 6 HIFU TREATMENT: Okay dah tiba masa buat HIFU, I tak sangka boleh nampak perubahan dalam masa yang singkat taw. Tengok gambar Mar before & after kat bawah taw. 


  • -Step 7 FACE MASK : Okay last step , Mar pakai face mask pearl. Kat sini ada dua face mask iaitu 24K Gold atau pun pearl. If korang dah berusia sikit pakai 24K Gold. Besttttt hha sejuk bak peti ais giiteww. Eh Mar dah tertidur, baik p kejut dia! hhe 



KESAN SELEPAS HIFU

  • Kulit semakin menegang kerana kolagen mulai aktif dari dalam kulit.
  • Masalah kedutan semakin hilang serta ia melambatkan proses penuaan.
  • Pori semakin mengecil justeru membuatkan kulit semakin glowing!
  • Kulit wajah bertukar menjadi pinkish semulajadi
  • Kolagen baru mulai aktif untuk pembentukan sel kulit baru.


Taraaa! tengok result dia guys! before & after HIFU . Nampak tak treatment ni boleh vshape kan muka kita. So nak dapatkan jawline haruslah buat HIFU ni taw . Ehem, hai my jawline! :) 
*arghhh rasa macam nak lompat lompat* heeee

KENAPA HIFU?
  • Tidak sakit
  • Halal
  • Selamat serta bebas bahan kimia
  • Testimoni berjaya
  • Tiada pembedahan berlaku
  • Tiada suntikan di Kulit
  • Kesan serta merta


Kat bawah ni , korang boleh tengok bilik bilik treatment yang ada dekat CPS Bangi. 
Cantikkk sangat kan?. Please korang pergi rasmi cepatttttt hhe .





Ramai yang tanya pasal Jawline dekat Mar hari tu, ni haa korang boleh tengok pakej ni murah sangat. Buat pengetahuan korang semua, harga promosi atau harga murah mungkin sekejap je taw, maybe lepas ni dah naik harga . So better korang pergi time murah. Ahaaa guys! kat CPS ni ada pakej untuk bakal pengantin juga taw. Nak jadi ratu & raja sehari mestilah nak cantik di hari perkahwinan korang nanti kan? Uhuu. Hai Jodoh Mar, nanti kita  ambil pakej kat sini taw taw . Hiks!

9 IN 1 SPA BRIDAL PACKAGE 
NP RM399 | MEMBER 248 

  • Foot Soak
  • Whitening Full Body Scrub
  • Milk Bath
  • Flower Bath
  • Aura Seri Gerinum oil
  • Body Nourishing Treatment
  • Lovely Facial
  • Eye Collagen Mask
  • Drink Ginger Tea/Jamu 

Banyak benda best lah kat CPS Skin Love ni, so buat bakal pengantin baru tu datang sini lah, jimat bajet.  Benda murah sebab tu i share dekat korang semua!. Hee Selamat Memanjakan diri taw. Saya dah. Anda semua bila lagi? > <



Thanks CPS Skin Love, layanan best harga pun murah. Mar recommend 100% lah . Dekat sini juga banyak treatment lain. So untuk maklumat lanjut boleh klik dekat bawah okies! Bye xoxo


CPS SKIN LOVE ( BANGI BRANCH) 
Cantik Persis Selebriti .



Open Everyday

11.00 am - 8.00 pm
Last Call: 6.30 pm


Contact :

BANGI : 011 5120 2090 
HQ : 03 5519 4159
SHAH ALAM : 010 806 1350


Email : celebriticantik@gmail.com





You Might Also Like

0 comments: