Diet Food

Suka Healthy Food ? Fitlicious Pilihan Terbaik!

September 28, 2019,10 Comments

Haluu Guys! | Biasa nak buat makanan sihat ni makan masa yang lama kan?, that's why rata rata rakyat Malaysia pilih masa yang singkat dengan makan makanan yang kurang berkhasiat. So why not cari je cafe healthy food untuk jimatkan masa kita kan?

FITLICIOUS

I jumpa satu kedai yang jual healthy food guys!. FITLICIOUS |  korang yang suka makanan yang sihat kat sini pilihan yang terbaik untuk korang breakfast, lunch or dinner!




Kat sini banyak menu sihat you guys boleh pilih ikut citarasa korang , full of protein, carbs dan banyak lagi . Hey Mar tak tahu nak pilih yang mana sebab semua sedap sedap ! Urm. > <


Then, korang boleh pilih topping kegemaran korang! Uww. best best .

Mar berkesempatan join workshop ketika hari pembukaan Fitlicious di Cawangan Damansara . Hahha! Jangan tengok bowl Mar punya because i give up nak make over cecantik, Mar letak bebanyak semua. hahahha . Tiber nampak tamak kat situ . Uwaaaa . heheh sorryyy. 
Dan yang pasti, Fitlicious mengutamakan kebersihan , sihat dan sedap! Sempat i posing dekat Fitlicious Damansara. So next Mar nak try dekat Fitlicious Subang pulak . Ehem, you guys yang nak sihat & sedang berdiet tu, boleh berkunjung ke Fitlicious taw!

Untuk sebarang maklumat lanjut,
you guys boleh ke media sosial FITLICIOUS seperti tertera kat bawah okies! 

FACEBOOK MyFitlicious 
INSTAGRAM fitlicious_dama 


LOCATION :
FITLICIUOS DAMANSARA

Thank! xoxo




You Might Also Like

10 comments:

  1. sedap pulakkkkk tgk mangkuk warna warni dah la kak sue antu sayur hehehhe

    ReplyDelete
  2. Those laborers that make the biggest measure of their salary from tips fit the no pay confirmation home value credit rules. 먹튀토토

    ReplyDelete
  3. Nothing compares to Weber using Genesis sort of grills. That is certainly the type gas grills which have been that will always make sure that they deliver a high performance part of down interval.토토사이트

    ReplyDelete
  4. This site contains a lot of really good information. Lots of useful inaformation. I'll add it to my bookmarks and stop by often. Maybe other visitors will think the same way as me. I hope you have a nice day today. Oh, it would be nice to visit our site and receive useful information. 먹튀사이트

    ReplyDelete
  5. wonderful paragraph regarding cultureand entirely explained, keep it up all the time 먹튀검증순위

    ReplyDelete
  6. I can’t find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any?
    토토사이트검증

    ReplyDelete
  7. 메이저공원 post! It is the little changes which will make the most significant changes. Thanks a lot for sharing!

    ReplyDelete
  8. we present the verification criteria.but I believe it will help a lot in my country 검증커뮤니티

    ReplyDelete
  9. Keep working like that!. back scratcher shoe horn This is the kind of info that should be shared across the net. 메이저놀이터

    ReplyDelete
  10. I don't know how many hours I've been searching for articles of these answers. Glad to find your article.바카라사이트

    ReplyDelete