Baju Murah Stylo

Kurasi Outlet di Quill City Mall Kuala Lumpur | Japan Fashion!

September 14, 2019,1 Comments

Hello Semua! Siapa peminat  fesyen japan style kat sini? hehe Mar suka gila, lagi lagi banyak trend trend fesyen up to date sekarang dengan japan fesyen gittew. hhe! So Mar share satu tempat best untuk korang yang kaki fesyen trendy ! 


Untuk pengetahuan anda semua . Outlet KURASI di Malaysia bakal dibuka tak lama lagi di Quill Mall pada 21 Sept 2019 Nanti! KURASI adalah sebuah butik pakaian terkemuka yang menjual pelbagai pakaian berkonsepkan Japan Fashion. Pakaian yang di jual semuanya up to date & trendy mengikut fesyen fesyen terkini . Sesuai untuk anda semua yang suka style pakaian ringkas & versatile taw tak kira peringkat umur dari pakaian kanak kanak sehingga lah dewasa. Semuanya ada!





 PEMBUKAAN OUTLET KURASI :


TARIKH : 21 SEPT 2019
MASA : 10 PAGI
TEMPAT : KURASI , QUILL CITY MALL, 1st FLOOR , LOT 1-30 A

Jangan lupa okay terjah ramai ramai pada hari pembukaan nanti sebab banyak hadiah untuk pelanggan yang bertuah taw! Wehoo Mar nak pergi lagi lah alang alang dekat dengan rumah ni  . Ehee . Baju baju KURASI semua lawa lawa, korang boleh tengok gambar gambar kat bawah okay! :


ANTARA FESYEN PAKAIAN YANG ADA DEKAT KURASI : 






























Yey!!! Dah siap shopping. Hehe.
Semua Staf kat KURASI ni sangat friendly taw, jadi kalau korang ke KURASI 
jangan segan, jangan malu nak minta bantuan atau nak tanya pape okay! 
Diorang bagi layanan tip top punya!


Mar dah shopping 4 pakaian kat KURASI. Yang pastinya semua fesyen kat sini tertarik hati Mar . Uhuk. Can't la, i rasa nak pergi lagi. Ada lagi yang i nak beli kat KURASI ni . Korang boleh tengok pakaian yang Mar beli kat KURASI dekat gambar kat bawah ni . Cantik kan?


Baju cantik gila tapi harga hanya RM59 setiap satu! Oh ya, skirt tu RM49. Tak mahal la, kalau korang beli tempat lain dengan kuliti helok camni lagi mahal taw. 


LOKASI : KURASI MALAYISA
 KURASI , Quill City Mall, 1st Floor, Lot 1-30 A
Jalan Sultan Ismail, Bandar Wawasan, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

FACEBOOKKURASIMALAYSIA
INSTAGRAMKURASI_MALAYSIA 

Jangan lupa okay datang hari pembukaan nanti! See you there! xoxo



You Might Also Like

1 comment: