Diet Food

Suka Healthy Food ? Fitlicious Pilihan Terbaik!

September 28, 2019,1 Comments

Haluu Guys! | Biasa nak buat makanan sihat ni makan masa yang lama kan?, that's why rata rata rakyat Malaysia pilih masa yang singkat dengan makan makanan yang kurang berkhasiat. So why not cari je cafe healthy food untuk jimatkan masa kita kan?

FITLICIOUS

I jumpa satu kedai yang jual healthy food guys!. FITLICIOUS |  korang yang suka makanan yang sihat kat sini pilihan yang terbaik untuk korang breakfast, lunch or dinner!




Kat sini banyak menu sihat you guys boleh pilih ikut citarasa korang , full of protein, carbs dan banyak lagi . Hey Mar tak tahu nak pilih yang mana sebab semua sedap sedap ! Urm. > <


Then, korang boleh pilih topping kegemaran korang! Uww. best best .

Mar berkesempatan join workshop ketika hari pembukaan Fitlicious di Cawangan Damansara . Hahha! Jangan tengok bowl Mar punya because i give up nak make over cecantik, Mar letak bebanyak semua. hahahha . Tiber nampak tamak kat situ . Uwaaaa . heheh sorryyy. 
Dan yang pasti, Fitlicious mengutamakan kebersihan , sihat dan sedap! Sempat i posing dekat Fitlicious Damansara. So next Mar nak try dekat Fitlicious Subang pulak . Ehem, you guys yang nak sihat & sedang berdiet tu, boleh berkunjung ke Fitlicious taw!

Untuk sebarang maklumat lanjut,
you guys boleh ke media sosial FITLICIOUS seperti tertera kat bawah okies! 

FACEBOOK MyFitlicious 
INSTAGRAM fitlicious_dama 


LOCATION :
FITLICIUOS DAMANSARA

Thank! xoxo




1 comments:

Baju Murah Stylo

Kurasi Outlet di Quill City Mall Kuala Lumpur | Japan Fashion!

September 14, 2019,1 Comments

Hello Semua! Siapa peminat  fesyen japan style kat sini? hehe Mar suka gila, lagi lagi banyak trend trend fesyen up to date sekarang dengan japan fesyen gittew. hhe! So Mar share satu tempat best untuk korang yang kaki fesyen trendy ! 


Untuk pengetahuan anda semua . Outlet KURASI di Malaysia bakal dibuka tak lama lagi di Quill Mall pada 21 Sept 2019 Nanti! KURASI adalah sebuah butik pakaian terkemuka yang menjual pelbagai pakaian berkonsepkan Japan Fashion. Pakaian yang di jual semuanya up to date & trendy mengikut fesyen fesyen terkini . Sesuai untuk anda semua yang suka style pakaian ringkas & versatile taw tak kira peringkat umur dari pakaian kanak kanak sehingga lah dewasa. Semuanya ada!





 PEMBUKAAN OUTLET KURASI :


TARIKH : 21 SEPT 2019
MASA : 10 PAGI
TEMPAT : KURASI , QUILL CITY MALL, 1st FLOOR , LOT 1-30 A

Jangan lupa okay terjah ramai ramai pada hari pembukaan nanti sebab banyak hadiah untuk pelanggan yang bertuah taw! Wehoo Mar nak pergi lagi lah alang alang dekat dengan rumah ni  . Ehee . Baju baju KURASI semua lawa lawa, korang boleh tengok gambar gambar kat bawah okay! :


ANTARA FESYEN PAKAIAN YANG ADA DEKAT KURASI : 






























Yey!!! Dah siap shopping. Hehe.
Semua Staf kat KURASI ni sangat friendly taw, jadi kalau korang ke KURASI 
jangan segan, jangan malu nak minta bantuan atau nak tanya pape okay! 
Diorang bagi layanan tip top punya!


Mar dah shopping 4 pakaian kat KURASI. Yang pastinya semua fesyen kat sini tertarik hati Mar . Uhuk. Can't la, i rasa nak pergi lagi. Ada lagi yang i nak beli kat KURASI ni . Korang boleh tengok pakaian yang Mar beli kat KURASI dekat gambar kat bawah ni . Cantik kan?


Baju cantik gila tapi harga hanya RM59 setiap satu! Oh ya, skirt tu RM49. Tak mahal la, kalau korang beli tempat lain dengan kuliti helok camni lagi mahal taw. 


LOKASI : KURASI MALAYISA
 KURASI , Quill City Mall, 1st Floor, Lot 1-30 A
Jalan Sultan Ismail, Bandar Wawasan, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

FACEBOOKKURASIMALAYSIA
INSTAGRAMKURASI_MALAYSIA 

Jangan lupa okay datang hari pembukaan nanti! See you there! xoxo



1 comments: