beauty

Kulit Tiada Masalah Dengan Safi Balqis Oxywhite !

July 13, 2019,1 Comments


Hey Girls! apa brand Fav korang since sekolah rendah ? Me? Ofcouse this one! . 
YUP! sekarang pun Mar selalu amalkan SAFITak tahu la kenapa suka sangat . HEHE!

__________________________________________________

Dan, sekarang Mar cuba pula SAFI BALQIS OXYWHITE-HYDRATING LOTION ni. 
Fungsi 2 dalam 1 iaitu menyegarkan dan melembapkan kulit. Suka Suka! Tak perlu lah nak beli banyak banyak produk kan?, pakai satu ni je dah okay. 



Cara menggunakan Safi Balqis Oxywhite – Hydrating Lotion adalah sangat mudah. Hanya tuangkan setitis dua di telapak tangan dan sapukan keseluruh muka. Dapkan secara lembut dengan jari bagi memudahkan ianya meresap secara sekata dan tidak merasa melekit di kulit muka. Boleh digunakan siang dan malam.

SAFI BALQIS OXYWHITE – HYDRATING LOTION (100ML)

Gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas untuk memberikan kesan lembapan yang optimum.
Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:

-Memberikan 2x penghidratan dan kesegaran dengan satu penggunaan.
-Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid
✔️ Macro Hyaluronic Acid
✔️ Nano Hyaluronic Acid
✔️ Bio-Hyaluronate
✔️ Oligo-Hyaluronic Acid
✔️ Super Nano Hyaluronic Acid

✔️ Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
✔️ Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE
Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

So sekarang ni bila nak keluar je Mar alas make up dengan 
Safi Balqis Oxywhite – Hydrating Lotion dulu, best, cuba try !

_______________________________________

Korang yang nak mencuba boleh dapatkan produk Safi Balqis Oxywhite – Hydrating Lotion ni di super market, hyper market, farmasi, Watson, Guardian dan sebagainya. Sebotol 100ml dengan harga mampu milik hanya RM23.50 sahaja taw! Murah kan? :)
Untuk info lanjut, boleh layari website Safi Malaysia:

https//safi.com.my



Facebook: SAFI.MY
Instagram: SAFI Malaysia





1 comments: