beauty

Elianto Make Up Membership | You Beli You Dapat Cash!

May 01, 2019,5 Comments

Hai Everyone | Untuk korang semua yang ikuti sosial media Mar, minggu lepas Mar ada ajak awak semua ke ELIANTO Make Up Store dekat Sunway Piramid kan? Haa rugi lah korang tak pergi . Kenapa? Sebab korang memang akan bawa balik produk ELIANTO berserta dengan Pendaftaran Membership PERCUMA taw. Jom baca lagi. 
ELIANTO MAKE UP salah satu make up kegemaran Mar sampai sekarang, Mar suka sebab range harga dia tak mahal sangat, around RM20 & ke atas, alaa sesuai sangat kalau nak beli basic make up tu. Harga berpatutan & make up dia best! 
Okay, On that day, 
Mar ke ELIANTO Make up store Sunway Piramid bersempena dengan MEMBERSHIP DAY . Ia membuka peluang kepada korang untuk mendaftar MEMBERSHIP secara PERCUMA taw. Selepas ni korang yang ingin mendaftar perlu membayar RM100 untuk menjadi ahli. 
Mak ai! Mahal sangat kan.
Okay tak pe, sesiapa yang tak sempat pergi hari tu, ada berita baik buat korang semua, korang boleh mendaftar secara percuma lagi, sebelum ianya ditutup! . Korang boleh tengok cara mendaftar dekat gambar di atas. . Cepat ikut step tu okay! . 
oh ya! 
MEMBERSHIP REWARD PROGRAMME ELIANTO MAKE UP 
banyak keistimewaannya untuk kita semua.
sebab 
"YOU BELI YOU DAPAT CASH"
konsep dia, 
"the more you buy the more you earn"
Wohooo! sape tak nak kan? Mar dah daftar taw! :D
Okay macam ni, bila korang beli mana mana produk ELIANTO secara talian atau kat mana mana store, secara automatik korang akan enjoy 10% cashback. Ia akan masuk dalam e-wallet korang dan yang paling best korang boleh guna pulak untuk beli barang lain atau withdraw cash! Wuuu
Bestttt kan?! 
Dan korang juga boleh menjana pendapatan sampingan dengan ELIANTO membership ni taw, Meh mar ajar, Korang boleh share pasal ELIANTO Membership dekat kawan kawan untuk korang dapat commission juga. Setiap kali kawan buat pembelian, korang pun akan dapat point jugak Ahaaa, syok KAN?! So apa tunggu lagi cepat lah daftar. ehe!

Sambil sambil korang usha website Elianto tu, Mar nak share 6 produk best ELIANTO :
6 Produk ni sangat best & hot sale dekat ELIANTO sekarang, kalau korang pergi kat mana mana store korang boleh cuba dulu, memang best. Mar suka sebab bila pakai rasa natural & tiada bahan kimia yang digunakan. 

(1)GLOWING PRE MAKE UP AMPOULE
Produk pertama korang perlu apply sebelum memulakan make up, Ia menggantikan serum taw, ia sangat mudah menyerap ke kulit wajah & memberi effect glowing. 

(2) PORE COVER Face Primer
Dan apply primer ni untuk menjaga kesihatan kulit, 
ia juga boleh buatkan make up nampak smooth & kulit kelihatan cerah. Oh ya! ia kaya dengan vitamin E sebab tu lah ia akan menjamin kulit kita dalam kondisi yang sihat.

(3) PERFECT COVER Fixing Cream Foundation SPF 35 PA++ 
Foundation paling best yang Mar jumpa, sangat pekat. 
Ambil secalit je dah boleh apply satu wajah. Ia membantu untuk hilangkan kesan kesan jerawat atau cela. Berbaloi sangatlah kalau yang nak make up tebal untuk photoshoot atau mana mana majlis.

(4)LUMINOUS 3D Cushion SPF 50 PA+++ 
Untuk korang semua yang kulit okay tiada masalah atau tak nak pakai foundation korang boleh apply 3D Cushion ni je, kombinasi warna yang buatkan kulit kita nampak sekata! Fall in love weyhhhhh!

(5)HD POWDER 2WAY CAKE
Okay benda paling wajib untuk bawa ke mana mana adalah powder kan? Sangat mudah nak apply , bila ada pula 2 way cake ni lagi lah special. Jimat & berbaloi kan? Hiks nak satu 
yang ni. 


(6)PRO MAKE UP FIXING MIST
Okay, make up mist perlu untuk bagi make up tahan lama, Mar dah cuba make up nampak lagi natural & kulit rasa fresh , yang penting ia siap dengan sunblock UV protection  taw. 

TIPS UNTUK BERTUKAR PRODUK :
Okay Mar selitkan siket tips untuk korang semua yang nak try produk baru,sebelum cuba produk baru untuk kulit muka, pastikan kulit korang relax dulu seminggu, means tak pakai mana mana produk, lepas tu baru lah korang cuba produk baru okies. InsyaAllah, ni biasa Mar buat untuk elakkan kulit dari jerawat atau 'terkejut'. Eh? hee



Korang yang nak dapatkan aplikasi mudah untuk 
shopping ELIANTO boleh terus download melalui :
Apple Store: 

Google Play:

Untuk dapatkan maklumat lanjut boleh ikuti sosial media mereka di :
Facebook: Elianto Make Up
Instagram: @elianto_make_up

Dan untuk buat duit dengan ELIANTO boleh terus klik SINI taw! Bila dah daftar, jangan lupa share dekat kawan kawan korang okies! Bye! Moga murah rezeki korang! xoxo



You Might Also Like

5 comments:

  1. Bestnyaa.. Dulu kawan zaza selalu suggest elianto sbb dia guna.. Tp time tu zaza ngak ada ongkosnya..brand ni pun mmg popular kt malaysia..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Product berkualiti tinggi, sangat bagus , high recommended , thanks @puterymemory for this product review

    ReplyDelete
  4. best tu..nk jadi member la..ada gak kenkadang masuk elianto ni beli brg2 kat situ..akak penah cuba Matte Lipstick, Eyebrow, Loose Powder Elianto..best...memuaskan hati..

    ReplyDelete