Ainaa Cleanser

AINAA CLEANSER & AINAA SERUM Merawat Semua Masalah Kulit

January 05, 2019,1 Comments

NSA BEAUTY merawat semua jenis kulit | Hi Semua, dah dekat sebulan Mar cuba pakai Cleanser & Serum Syafiqah Aina & Hafiz Mahamad ni. Nak try juga sebab produk ni viral weyh. Mesti semua terfikir, okay ke tak? menjadi ke tak kan? Jadi bila Mar suka sangat pakai serum,so Mar cuba dapatkan kedua dua produk NSA BEAUTY ni . Yup! Mestila nak try!

Bila bukak je dah bau best, wanginyaaaaaa!. 
Alhamdulillah bila Mar pakai rasa okay dengan kulit muka taw. Setiap orang ada jenis skin berbeza keperluan dalam penjagaannya. Bukannya pakai sebab pengaruh orang jadi kita perlu bijak dalam memilih produk yang sesuai taw✨ Kalau nak tahu okay tak dengan kulit muka korang, jadi korang kena cuba sendiri :)


AINAA CLEANSER
Kenapa Mar nak Cleanser dia sebab korang pernah terfikir tak, pencuci muka tapi boleh juga dijadikan make up remover? Serius best sangat sebab 2 IN 1 . Tak perlu lah Mar keluarkan duit lebih nak beli make up remover lain lagi . Dengan AINAA CLEANSER je dapat jadikan pencuci
muka & make up remover . yey!
PENGGUNAAN AINAA CLEANSER :
Picitkan ainaa cleanser ke tapak tangan atau dekat kapas then urutkan kat seluruh muka sehingga kesemua make up tertanggal. Then ambil wet tissue atau kain bersih lap di seluruh muka then cuci muka lagi sekali dengan AINAA Cleanser .

KELEBIHAN AINAA CLEANSER

-Anti Jerawat
-Menanggalkan Makeup
-Membersihkan liang roma
-Menyegarkan kulit
-Membersihkan lebihan minyak dan kotoran  

KANDUNGAN AINAA CLEANSER
-Castor oil- Coconut- Lecithin-Avena seed extract


AINAA SERUM
 Serum pula, Mar pakai before make up, jadikan alas make up . So make up smooth dan tahan lama, kalau terus pakai foundation atau bedak rasa macam xbest, rasa kulit muka ni cepat sangat pudar atau make up jadi mudah crack . 
PENGGUNAAN AINAA SERUM
Senang sangat nak pakai serum ni, picit je kat tangan dan korang dab dab rata kat seluruh kulit muka. Nak pakai kat leher pun boleh . Yup! Memang bau dia wangi sangat. 


KELEBIHAN AINAA SERUM
-Anti Penuaan dan kulit kelihatan lebih muda
-Kulit lebih cerah
 -Meremaja danmemperbaharui kulit
-Mengurangkan pigmentasi  & memudarkan parut
-Meningkatkan pembaharuan sel kulit
-Mengecilkan liang pori- pori
-Kandungan berasaskan bahan semulajadi sesuai untuk semua jenis kulit

KANDUNGAN AINAA SERUM 
- Timun-Alor vera-Soapwort-Lavender-Asparagopsis Armata 



HARGA :

Ainaa Cleanser | RM45 | 50 ml

Ainaa Serum | RM65 | 15 ml



Bagi Mar, untuk jaga kulit muka dua benda wajib kena ada adalah cleanser & juga serum taw, kalau korang ada baca entri Mar yang lepas Mar ada pergi spa untuk check kesihatan kulit . Baru i tahu bila kita selalu guna cleanser & buat urutan dekat muka ketika cuci muka tu adalah bagus taw. Ia buatkan kulit muka kita lagi sihat & tegang. Yup setiap hari kena ada pergerakan dekat kulit muka baru lah kulit muka kita sihat . 

Jadi kalau korang nak cuba produk AINAA ni, boleh terus
dapatkan & layari laman sosial mereka okay!

Untuk Maklumat Lanjut Layari :

INSTAGRAM : nsabeautyofficial 
FACEBOOK: NSABEAUOfficial 
WEBSITE : https://www.nsabeau.my/


#IDAHCANTIKYOUBILALAGI :)
Thanks for reading xoxo

You Might Also Like

1 comment:

  1. dok jeling2 gak serum ni.. antara yang dalam list nk dicuba. kena tunggu serum skrng habis..

    ReplyDelete