Cuti cuti malaysia

Resort Tepi Pantai Cantik & Mewah | Sand & Sandals Resort

September 14, 2018,1 Comments

Pertama kali Mar kunjungi Sand & Sandals Resort ni taksangka sangat cantikkkk korang. Ia resort yang sangat besar di tepi pantai. Mar sampai malam taw kat sini bila malam pun menarik sangat boleh lepak kat pool sambil layan muzik. Ouch! best kan? . Hehe tapi tapi bila dah sianggg. Wahhhh rasa nak lompat lompat keluar bilik! . Jom tengok suasana resort berkonsepkan SPA ditepi pantai ni.
Antara tempat rehat sambil minum minum di tepi pantai 
Bangunan resort dari luar.
Bilik-Bilik kat sini ada konsep yang berbeza.
Cantik kan? Antara bilik yang sesuai untuk ber honeymoon hhe


Bilik yang sesuai untuk keluarga & anak anak yang sukakan kartun comel ni. Sis yang besau ni pun teringin hhiks


Bilik yang Mar menginap kat sana, sederhana tapi sangat luas taw.

SPA DESARU BEACH
Sand & Sandals ni ada Spa yang yang sangat best, kalau datang sini rugi lah kalau tak try, boleh pilih nak indoor atau outdoor taw. Kat sini korang boleh nikmati macam macam pakej taw .
Antaranya :
( Bliss Therapy) Foot Spa, Foot Massage, Body Scrub, Body Wrap, Body Massage, Milk Bath.
(Detox Theraphy) Foot Spa, Ginger Body Scrub, Ginger Body Mask, Herbal Bath, Body Massage 
and etc



















Petang Petang boleh ambil angin kat tepi pantai. OMG. Bestttttt.
Siap ada buai lagi taw, sumpah best tak tipuuu. 
Oh ya guys kat sini, boleh juga nak main ATV taw, sebenarnya banyak lagi aktiviti yang kita boleh join kat sini antaranya adalah :
Outdoor : ATV, Bon Fire, Paintball, Bon Fire, Telematch 
Indoor: Game Room, Kids Play Room.
Water Sport: Banana Boat, Viper, Jet Ski, Canoe
Sightseeing&Tours : Fireflies Experience Tour, River Cruise, Fruit Farm Tour, River Fishing Trip

CAFE DI SAND & SANDALS



Mar rasa resort ni resort tepi pantai paling cantik Mar pernah pergi . Korang yang nak datang sini boleh dapatkan maklumat di media sosial di bawah :

Alamat: 
Lot 2263, Jalan Desaru, 81930 Bandar Penawar, Johor, Malaysia
Tel: (607) 822 2222 Fax: (607) 822 2223
Website: www.sandandsandals.com
Email: enquiry@sandalandsandals.com

Facebook: sandandsandals
Instagram: sandnsandals

You Might Also Like

1 comment:

  1. whoaa kat johor je bestnya.. bolehlah cuba nanti

    ReplyDelete