Grand Opening New Store NYX COSMETICS Klcc, Kuala Lumpur

July 10, 2018,3 Comments

Holla Guys! Korang tahu tak NYX kini dah ada di KLCC taw. Mar berkesempatan ke New Opening store dekat KLCC baru baru ini. Sangat meriah & sangat murah! OMG rambang mata !

Wuhuuu! Tengok apa yang Mar dapat dekat NYX! 






Ramai sangat yang datang serbu NYX ketika pembukaan, sebab memang banyak sangat promosi . Yes! Memang rugi awak yang tak datang hhu. Mar ni sampai tak tahu nak ambil apa sebab semuanya murah taw . hhe

MEET & GREET WITH LILY MAYMAC

Sempena pembukaan NYX di KLCC, ada penampilan istimewa iaitu LILY MAYMAC , Australian youtuber yang sangat terkenal di Instagram. Wahh taksangka gila dapat jumpa dia depan depan, ingat Mar lagi kurus rupa rupanya dia lagi kurus. Cantikk comel je orangnya! Ada sesi demo makeup oleh make up artis Malaysia untuk Lily taw! Bila dia menggunakan semua NYX Cosmetics  memang sangat menyerlah that's why Mar suka gila brand NYX ni taw. 

Mar dapat make up box NYX COSMETICS PINK & Make up favourite Mar. Thankyou NYX, Memang suka gila, Mar percaya semua perempuan kat luar sana teringin make up box ni kan. So cantik! 
Untuk info yang lebih lanjut korang boleh follow :

Stay Pretty with NYX guys!
Bye xoxo


You Might Also Like

3 comments:

  1. kelemaaaahan !! tapi skrang kena puasa make up dan puasa shawl. guna jeee apa ada hehe..

    ReplyDelete
  2. bestnye.. btw.. new followers here.. =)

    ReplyDelete
  3. Wahhh cantik nya makeup box tu..Teringin sgt nak ada makeup box tu.Senang kan letak je alat makeup dalam tu.

    ReplyDelete