Bajiwoa Studio

Studio Photoshoot Murah di Setia Alam - Bajiwoa Studio

Mar kena photoshoot untuk Brand Pudore dekat studio ni, malam tu first time Mar ke sana . Alhamdulillah senang je Mar waze BAJIWOA STUDIO terus sampai depan depan. Studio ni kat tingkat atas, so korang yang nak cari studio ni boleh tengok dia punya banner ada tampal kat depan bangunan. Berdekatan juga dengan Setia City Mall :)
Mesti tertanya tanya kan, kenapa nama Studio ni Bajiwoa? Mar pun tertanya tanya . Sebab macam comel & lain dari yang lain. Jom nanti tanya Owner Studio ni . Bila masuk je studio ni. Wah besarnyaaaaa. Lengkap dengan semua kelengkapan lah! Mestilah excited nampak semuanya baru hehe



Bila dah briefing untuk product, Mar terus start photoshoot. Tak sangka owner studio ni sendiri yang jadi photographer untuk malam tu. Mula mula risau juga takut dia telajak profesional so kena posing betul betul tak boleh main main. TAPI rupa rupanya, dia sangat sporting. Bila pose and pose tibe tak tahu nak pose macam mana lagi dia ajar kita pose taw. Terbaiklah photographer ni bisik Mar dalam hati hahaha. Senang sangat berkerjasama dengan photographer kat Bajiwoa Studio ni. Cepat je kerja beliau, dahlah peramah. 

Bila dah habis photoshoot, sempat juga lah Mar borak dengan owner dia selaku photographer hebat tadi, dari tadi lagi macam nak tahu kenapa studio ni nama BAJIWOA, hhu .  Jom kita tanya!

OWNER BAJIWOA STUDIO
Encik Su Aziz
Contact: +6019 - 426 4911

Sejarah nama BAJIWOA?
Bajiwoa adalah dari perkataan jawa . Iaitu yang bermaksud bangun jiwa . Owh! sangat mendalam maksudnya, so korang boleh sebut dengan sebutan baji-wo . Mula mula pun Mar keliru cara sebutan lepas dah tahu baru senang sikit nak sebut . heheheh 


Gambar Photoshoot di STUDIO BAJIWOA .

Antara gambar Mar photoshoot dekat studio ni, semuanya cantik cantik kan, ni belum edit lagi, kalau dah edit mesti letop. hhe gambar la letoppp , bila gambar letop orang dalam tu pun tumpang meletop kebabom. Hee

PAKEJ & SERVIS BAJIWOA STUDIO :

Untuk anda yang tercari cari studio untuk photoshoot baju, photoshoot kahwin, photoshoot konvo atau macam macam lagi lah, Mar recommend sangat Studio ni sebab pakej dia tersangatlah murah. Jika sewa studio tanpa photographer hanya RM50/jam. Wahh, terbaik sangat. Dengar dengar ada pakej istimewa untuk mana mana bisnes/brand yang baru berniaga tu . Nak tahu kena whatsApp sendiri Encik Su Aziz taw taw :)
Mana nak dapat harga berbaloi macam ni kan? Hanya di Studio Bajiwoa je. Staff staff kat sana pun semua peramah & sporting, yang penting buat kerja pantas kan :)


Inilah owner BAJIWOA STUDIO, Encik Su Aziz. 

So sesiapa yang nak sewa studio atau nak dapatkan pakej fotografi cepat cepat book dengan beliau okayhhh. Mana tahu cakap nama Putery Memory dapat murah lagi . Eh hahha

Check it out guys! :

ALAMAT STUDIO:
Jalan Setia Perdana AY U13/AY, Alam Nusantara, 40170 Shah Alam, Selangor

INSTAGRAM:@bajiwoastudio
FACEBOOK: @bajiwoastudio 
EMAIL : bajiwoastudio@gmail.com
CONTACT: +0194264911

You Might Also Like

0 comments: