Perfume Best

Pudore Fragrance - Perfumed Inspired Tahan Lama & Murah

Hi Guys, Korang nak tahu fakta tentang Mar tak? Hahah 
Seumur hidup benda yang paling jarang Mar tukar adalah perfume taw. Bukanlah nak kata Mar orang yang setia pada 1perfume SAHAJA. Dan ada lagi fakta yang korang mesti akan gelakkan Mar hhu. Nak tahu baca sampai habis taw.
PUDORE FRAGRANCE 
Akhirnya jatuh cinta dengan PUDORE perfume ni. Mar tak suka tukar perfume sebab tak boleh bau macam macam perfume sakit kepala. hahha . Tapi bila cuba bau perfume PUDORE ni macam jumpa bauan favourite!

PUDORE ni mempunyai 17 jenis perfume inspired taw. 
Antaranya adalah :

(FOR WOMEN) -Bombshell - Forbidden Rose -Flora-Midnight Fantasy-Incanto Shine-Ralph-Be Delicious-La Vie Est Belle-Vanilla-Moon Sparkle-Apple Blossom

(FOR MEN) -Invictus-1 Million-Desire Blue- Starwalker-Energise-Desire-Eros
_________________________________________________________
Masa nak pilih bauan perfume hari tu, tanpa tengok nama jenis perfume, hanya dengan bau je Mar terus decide, saya nak perfume A & B . Then, sorang brother ni cakapla, awak memang suka bau lelaki ya? Eh Mar cakapla, mana awak tahu? Ni awak pilih dua jenis perfume ni, dua dua sesuai utk lelaki sebenarnya.

Oh, yeke. Kantoiii hehhe. So Mar story la kat dia, sebenarnya Mar memang jenis yang suka bauan perfume lelaki, bukan yang strong sangat pun. Sedang sedang je. Masa sekolah menengah dulu Mar ingat selalu beli sorok sorok perfume lelaki punya hahah. Lupa lak nama brand dia, Bukan nak bagi hadiah kat pakwe taw, tapi nak pakai sendiri hehe.

So Mar tanya balik kat dia, okay ke saya ambil dan pakai  bauan macam ni? Risau la takut bau yang ketara sangat sampai orang cakap lelaki. Hhu dia cakap, okay je jenis ni memang perempuan pun ada pakai hehe. Oh yeah, suka nak lompat lompat! Heee Kalau sesiapa tanya kenapa Mar suka bauan macam tu, jawapan dia satu je, bau dia bestttt . hhiks 

PILIHAN HATI MAR? :
Nak tahu kan bauan jenis yang mana Mar suka?
Mar suka DESIRE & LA VIE EST BELLE !
Bau dia best tak strong sangat taw, dan tak bau yang manis manis, if sweetsweet camtu Mar tak suka sangat hhe. Then lagi satu bau dia tak sakitkan kepala. Susah kan nak describe kan, yang penting bau dia ROMANTIS! ouchhh patotlah Mar sukaaa. heeeeeee



Kalau korang nak tahu dua jenis bauan ni nak seakan sama taw, kalau korang nak bauan yang strong sikit korang boleh pilih  LA VIE EST BELLE. Bau dia semerbak gitu. Hhe kalau nak sedang sedang je amik DESIRE. Serious tak retti nak "describe" kan bau dia macam mana tapi yang pastinya bau dia romantis taw taw awak! Heeeeeeee


Perfume ALFRED DUNHILL – Desire Blue 30ml 
 Perfume LANCOME – La Vie Est Belle 10ml 



KELEBIHAN PUDORE FRAGRANCE:

Perfume ni tahan lama, bila Mar pakai dekat tudung & jaket, lepas 3hari masih bau lagi. Yes walaupun lebih 8 jam dia ada bau lagi taw, kemahen kan! Lagi best bila perfume ni boleh bawa solat. Kalau korang nak tahu perfume ni 100% sama macam original  tak perlu nak cari perfume mahal mahal lagi, Mar lebih suka beli harga yang berpatutan macam ni so bolehla nak kumpul koleksi dua jenis perfume yang Mar suka ni banyak banyak kan hehe. Oh ya, korang tengok packaging dia kecik molek je kan? Mar suka sangat sebab tak berat senang nak bawa ke mana mana, yes! sesuai nak bawa travel. Super love!



Sempat Mar jumpa owner Pudore Fragrance: Encik Rafiq

Nanti lepas dah habis, saya nak tambah stok ya En. Rafiq? 
Lepas ni korang takyah tanya lagi Mar suka perfume apa, 
Mar pilih perfume ni taw taw, sape nak bagi hadiah kat Mar bolehlah beli perfume ni je! hhiks  
So korang semua bolehla pilih bauan yang korang suka sebab ada 17 inspired perfume semuanya best best. 


Check it out gang! :xoxo


Much Love,
Putery Memory

You Might Also Like

0 comments: