Cuti cuti malaysia

Dua Hotel Terbaik Di Perak !

March 30, 2018,3 Comments

M ROOF HOTEL
TRIP PERAK | Hari 1 & Hari2 Mar menginap di M ROOF Hotel . 
Hotel yang paling exclusive di Perak.
Bahagian lobi hotel yang sangat exclusive



 THE DELUXE ROOM
Bilik yang super duper selesa.


Sangat Selesa, Servis yang terbaik. Mar bagi 10/10% untuk semua servis. 
Korang yang nak stay dekat sini boleh terus survey website :
untuk membuat tempahan segera taw. 


M BOUTIQUE HOTEL
HARI ke 3, Mar menginap di M Boutique Hotel, Hotel yang sangat urban style ! Paling suka, & Favourite hotel lah! Dari luar pun dah nampak unik, masuk dalam lagi gempak taw!


Waaah! Lawa kan? Suasana dalam hotel yang urban & klasik 
 Dalam bilik pun sama, mengekalkan style sama di setiap sudut hotel . Unik sangat!






 Bahagian Toilet dekat lobi pun sangat style! Its fantastic & cool!
Boleh visit website : https://www.mboutiquehotels.com/ untuk pilih bilik yang cool! hhe 
Mar bagi 10/10% untuk semua servis hotel ni! Terbaik sangat!
Address2, Hala Datuk 5, 31650 Ipoh, Perak
Bila stay di Perak mestilah nak berkunjung ke tempat menarik kan? Baca SINI 
Dan wajib nak singgah kat tempat makan best! Baca SINI

Bye guys
xoxo

You Might Also Like

3 comments:

  1. pernah stay dekat M Roof Hotel.. memang best :)

    ReplyDelete
  2. Everyone who hadn't been there was blown away. The food at Chicago wedding venues was hands down the best wedding food any of us had ever tasted. We had many of our guests come up to us during the reception and comment as to how delicious the food was.

    ReplyDelete

  3. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you can be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come
    Click Here : used cat 140m motor grader for sale at cheap price

    ReplyDelete