Best Mua

Kelas Make up Best oleh MUA Onie Yusuf & MUA Nadia Zainol

January 19, 2018,0 Comments

Assalamualaikum awak semua,
Baru baru ni Mar ada share tentang pengalaman Mar make up orang for first time kan. Hehe. Dan kali ni Mar join satu kelas make up best untuk improve lagi skill make up . Setiap wanita mesti nak pandai make up cantik cantik kan .


Cikgu Make up Mar on that day adalah MUA Onie Yusuf & MUA Nadia Zainol . Mereka ni best sangat taw. Sebab kitorang boleh belajar dari zero & nak tanya banyak banyak pun takpe . Hihi Kelas ni memang fun gila. Ugh! nak join lagiii !

FIRST SESSION

Belajar teknik Make Up Natural bersama MUA Nadia Zainol
Make up natural senang , Mar suka sangat make up macam ni .




MAKE UP NATURAL by MUA NADIA ZAINOL 
Tengok cantik sangat hasil tangan MUA Nadia Zainol tu kan. Mar belajar teknik make up natural ni nanti bolehla apply kat muka awak atau muka sendirikk hhehe. Memang senang sangat faham . Tapi kena selalu praktis taw.
SECOND SESSION
Belajar teknik Make Up Half Crease bersama MUA Onie Yusuf.
Make up Half crease ni kena pandai buat eyeshadow. Agak susah sikit tapi tengok MUA Onie Yusuf ajar senang je nampak . Mar kena selalu belatih .Uhukk . Bestnya kalau pandai make up macam ni.



Wahhhh, tengok tu. Cantikkk sangat!
MAKE UP HALF CREASE by MUA ONIE YUSUF
Fuhh cantik awak!

So lepas dah habis 2sesi tu , kami kena apply kat muka sendiri. Terpulang nak make up natural atau half crease. Syok kan. Lepas kelas dapat praktis terus. Kalau tak faham boleh tanya banyak banyak.


Dan tak sangka kami dapat banyak barang sponsor kat kelas make up ni! Thankss a lot ! 
Suka sangat taw!


Thanks untuk semua yang sponsor kelas Make Up ni :

[-lmbeautycosmetics ] - make up brush & sponge yg sangat comel !

[-chadiyusaishah_shop] - eyeshadow dia lawa & tahan lama!
[-glowcskin- Serum best yang Mar dapat!
[-zulaikhazulkifli]- Blouse yang cantik sangat!

Photographer : [izxati_]

Lokasi Kelas Make up :[Zulaikha Zulkifli HQ ]


Antara barang sponsor yang Mar sempat snap! Semua best best taw.
Alhamdulillah, kami berjaya belajar make up dengan jayanya . Tengok siap dapat sijil taw.heee Cikgu dua orang ni best sangat. Korang patut belajar dengan depa taw. Sporting je!
Ni la antara kawan kawan blogger Mar yang hadir ! Semuanya cantik & semuanya suka make up! Nanti Mar share video tutorial make up kat insta okay . 
Follow :puterymemory

Harap sangat ilmu yang dipelajari kat sana dapat dipraktiskan. Korang doa Mar cepat praktis & belajar okay . Heee memang seronok okay belajar make up ni .
Heee Bye guys.

Korang yang berminat cepat contact mereka taw .
Korang juga boleh tengok video video & teknik make up kat Instagram mereka.
Follow :


Thanks reading
xoxo
Mar

You Might Also Like

0 comments: