Cuti cuti malaysia

Belayar & Bercuti Dengan Kapal Mewah Dream Cruise Kini Dari Port Klang!

December 05, 2017,1 Comments

Hey Guys,
Thanks sape yang ikuti story instagram Mar! Okay sekarang Mar nak share gambar gambar dalam Dream Cruise! Serius mewah sangat ! Dream Cruise kini dari Port Klang ke 4 destinasi . Iaitu Penang, Singapore,Phuket Thailand and Bali Indonesia ! Wah tak sangka dah ada Kapal mewah kat Selangor!
Mesti semua teringin nak bercuti dalam kapal mewah macam ni kan!  Belayar sambil bercuti . Eh syoknya awaaaaak ! 
Okay jom masuk!! 


Mar dah sampai dalam cruise, fuh level dia!
Sebelum ni Mar tahu pasal Star Cruise yang hanya ada 9 level . Dan sekarang Mar masuk cruise yang sangat mewah & besar iaitu mempunyai hampir 20 level! Fuh , pancit . Tapi memang sangat berbaloi sesiapa yang holiday atau honeymoon sambil belayar dengan Dream Cruise ni . Mar tak larat nak round & snap gambar dalam cruise ni sebab besar sangat, Like hotel in hotel gittew , Fuh  T_T

Sekitar dalam Cruise . Jom tengok beberapa tempat yang Mar sempat snap !




Dalam Dream Cruise terdapat event space, meeting room, business centre yang sangat luas serta eksklusif!



CRYSTAL LIFE SPA dalam Dream Cruise















CRYSTAL LIFE FITNESS 
Boleh exercise/workout sambil tengok permandangan laut yang luas . Bestnya!

BOWLING , KARAOKE, PARTY SPACE & etc for entertainment 



SHOPPING DREAM 
Kat dalam cruise juga terdapat Shopping Centre untuk korang yang suka shopping barangan mewah!


TOILET dalam cruise


MAIN POOL DECK,KIDS WATERPARK,WATERSLIDE PARK & etc




best sangat bersantai kat sini, banyak tempat untuk landing landing sambil tengok anak mandi kat pool . hhiks

 PRIVATE PLACE FOR  PALACE GUEST ONLY
Okay kat bawah ni pula Pool for palace guest only!  Yey ! Mar dapat masukk . hehe


Ini lagi eksklusif nak landing bersantai dengan outdoor bed set  Belayar dengan tenang la . hhu
Memang selesa sangat! Landing sambil hirup udara segar .







GARDEN PENTHOUSE
Mar dapat snap beberapa je gambar dalam ni . Yang pastinya semua mewah!




PRIVATE CAFE FOR PALACE GUEST ONLY

Mak ai, cafe ni kami xsempat turun . Tengok dari atas pun dah nampak mewah sangat!




DREAM CRUISE CAFE
Kat dalam cruise ni sebenarnya terdapat banyak cafe & juga restaurant . Ada juga ala ala foodcourt!
Menu yang best dekat cafe ni! Mar bagi 100% Sedap . Tak sangka ada juga masakan melayu . 
Satay, Ikan bilis, Murtabak , Thai Young Mango tu sedap . Dan satu tu lagi abelone tu  Mar tak suka . Heeeee
Ayam Bertutu! Klasik nama . hahaha yang pasti Mar makan half of ayam. Anak ayam kot hahah sedap weyh awak . Sambal dia sedap . Ayam dia sangatlah lembut. 
Okay gambar sebelah (kiri) ni sedap sangat sup labu emas bersama aneka jenis makanan laut sotong pun ada, memang sedap sangat . Mar suka! Dan pic sebelah (kanan) pulak Leg Crab , Pun ranggup !


Telah dirasmikan dan kini akan belayar dari Pelabuhan Klang . Tahniah Genting Dream!

PRICE DREAM CRUISE 
Harga Promosi untuk belayar bersama Dream Cruise.
Pilih Guys! Yang bawah sekali paling murah ya ikut jenis bilik. Garden Penthouse paling mahal .
Sorry guys, kalau tak banyak gambar , Mar dah taklarat nak snap sebab besar sangat . hhe . Please vist their website for more photo okayh!


Pengalaman yang best dapat naik Dream Cruise! Ai Ai kapten . hhu 

So guys, untuk dapatkan Dream Vacation korang , 
contact travel agent atau boleh call
Contact : 03 23021288 
Email : kl.sales@dreamcruiseline.com 
Visit :

Thanks singgah! 
Much Love,
Mar


You Might Also Like

1 comment:

  1. Baru naik cruise libra 2 minggu lepas. Tahun depan cruise medditerian pulak.

    ReplyDelete