Beauty product

Produk DYXY By Siti Fatimah Meor Paling Berkesan!

August 03, 2017,3 Comments

Holla pretty! .
Cantik cantik kat luar sana yang selalu pm Mar tanya pakai produk apa ni haaa DYXY !
Mar biasa guna zaman universiti dulu tapi tak konsisten . Macam pemalas gittew . hhu Tak tak bukan, sebenarnya sebab susah nak dapat sebelum ni T_T .Hhu
Tapi .. Sekarang tak lagi taw!!
Alhamdulillah nasib baik Kak SITI FATIMAH MEOR ada . Dia agent terbaik untuk DYXY ni taw!
Semua ni favourite Mar . 
Ada BC CREAM, BRUSH, EYEBROW/EYELINER PENCIL, FACEMIST, SEXY NUDE LIPSTICK dari DYXY  ni.
BB CREAM DYXY
BB Cream ni sangat lah best awak, sebab ALL IN ONE taw! 
(BB Cream+Concealer+Foundation) 
So pretty semua xyah susah susah nak pakai concealer & etc lah . Pakai je BBCream DYXY ni siap! Tak perlu pun pakai bedak lagi taw
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM ni :
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍

Paling best bccream bole tahan sehingga 3-4 bulan dgn penggunaan harian. Lebih tahan 5-6 bulan jika apply dengan BRUSH DYXY .              
DYXY BRUSH
Okay brush ni serius best . Sebelum pakai amik face mist sembur sembur dulu kat brush ni then baru amik BC Cream . Bila sapu mudah sangat  rata kat kulit muka kita . Takyah tonyoh kuat kuat dah . Mudah sangat sebati .

SYNTETHIC BRISTLE
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah :
🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL                
🍃 DYXY Face Mist  160ml++ 
Sangat best! Biasa Mar akan pakai sebelum & selepas make up . Sebab Mar suka bagi kulit ni lembap lembap dulu rasa fresh je sebelum make up . Bila dah siap make up Mar akan pakai utk finishing spray . Kasi tahan lama make up & effect glowing . Kalau kat pejabat pulak . Mar akan sembur je Face Mist DYXY ni bila rasa kulit kering dek aircond yg melampau lampau sejukkk sampai ke tulang tuu . Hhu . Korang boleh baca kelebihan dia sangat banyak taw .
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~Effect Glowing serta merta
~Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~Boleh dijadikan makeup based
~Mengandungi zat mineral .
~Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~Sesuai utk lelaki dan perempuan
~Boleh digunakan bila2 masa .
~Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
~Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian    
EYEBROW/EYELINER PENCIL
okay yang pencil ni pun best pakai , yang kaler nude ni boleh buat concealer untuk tutup kening yang berserabut kat bawah tu bila dah lukis . hhe . Korang pun pandai lukis kening tak pakai pun xpe . Yang penting 2in1 .Yeyyy! hhe
DYXY LIPSTICK (SEXY NUDE)
Yes! Ni la warna lipstik yang Mar paling suka. Alaa bukan Mar sorang je kan yg suka warna nude canggini? hhe Caye lah semua pretty kat luar sana suka kan ! Wuuu Nasib baik DYXY ada lipstick Sexy Nude ni . Serius best ! Nak beli satu lagi . Macam dah nak habis dah sebab tiap hari pakaiiiiiii hhe . Okay actually DYXY bukan ada Sexy Nude je taw & kelebihan dye tiptop!  Baca kat bawah

DYXY Lipstick ada juga :
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit    
Tengok sukaa gila Mar bila pakai DYXY ni . Rasa fresh rasa flawless je sepanjang masa . Korang cuba jugak taw . Mar memang akan konsisten ! Pomisss
Okay kat bawah ni Mar bagi details harga untuk senangkan korang pilih nak pakej yang mana nanti :

 FLASH LADY D COMBO DEAL
♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 15hb sahaja)
♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO
♥ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS
♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED
♥ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH

👸🏼 GLAM LADY COMBO
(  DISCOUNT RM100 Off )
Before : RM350
🌟 Now : RM265 ONLY
DYXY BCC x 2
DYXY FM x 2
DYXY LIPSTICK x 2
FREE PAPERBAG
FREE GIFT
FREE POSTAGE SM

♥ RECOMMENDED TO DYXY LOVER 1st time everrrrr get now
👸🏼 SEXY LADY COMBO
(  DISCOUNT RM55 Off )
Before : RM265
🌟 Now : RM210 ONLY
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
DYXY LIPSTICK x 2
FREE PAPERBAG
FREE GIFT
FREE POSTAGE SM

👸🏼 LIMITED LADY COMBO
(  DISCOUNT RM45 Off )
Before : RM220
🌟 Now : RM175 ONLY
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
DYXY LIPSTICK x 1
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM

❤BEST SELLER
SET COMBO ASYALIEE 
RM145 ( np : RM180 )
1 x Bc cream
1 x Face mist
1 x Brush
1 x Free gift🎁
 FREE POSTAGE SM

SET SYAFIQAH AINA 
RM115 ( np : RM140 )
1 x Bc cream
1 x Face mist
1 x Free gift🎁
 FREE POSTAGE SM

LOOSE PRICE
RM50 SM
BC CREAM RM80 SM
FACE MIST RM55 SM
BRUSH RM45 SM

Pendapat tulus ikhlas dari Mar, memang Mar recommend sangat pretty kat luar sana pakai DYXY product sebab produk ni paling jimat & mudah sangat flawless kan kulit muka . Then, Kualiti produk pula setanding antarabangsa & of course la mampu milik hehe Mar xleh cakap yang mana paling syok sebab semuanya besttt , dari BC Cream foundation nya best sebab dapat menutup cela terus lagi lagi untuk buat photoshoot pun Mar guna BC Cream ni je . Then Face Mist pun mar suka sebab sembur sembur je dah cantikk taw . Rasa fresh je sebab dia hydrating kulit kita taw . Lipstick dia memang wow . Tak yah sembang banyak korang tgk Mar pakai pun cantik jee warna dia kan.


Korang boleh terus contact kak @SITI FATIMAH MEOR taw
k.tim jugak boleh COD area KL
Contact : 017 3307788
Follow : 
Instagram Sitifatimahmeor
FacebookSiti Fatimah Meor
Hashtage : #lovedyxybytim


You Might Also Like

3 comments:

  1. Lawa sokmo , produk femes ni , mcm best je tgk testimoni org

    ReplyDelete
  2. I was more than happy to find this web site. I need to thank you for your moment due to this unbelievable read!! I definitely savored every bit of it and I have you book-marked to see new things in your web site. best custom essay writing

    ReplyDelete
  3. Dah ramai pakai produk DYXY nih. Dah baca banyak fedsbavk kata bagus. Nanti nak try juga la

    ReplyDelete