Beauty product

White in Whipping Cream untuk kulit muka - G9skin Malaysia

June 27, 2017,2 Comments

Selamat Hari Raya Awak semua!
Dah habis beraya sakan? hehe okay sempat jugak Mar bukak lappy taip entri ni untuk korang semua. Kali ni Mar nak cerita pasal Cream best ! 

Mula mula Mar dapat Cream ni . Woww! Cantiknya packaging ! macam air minuman pun ada . Tak sangka kotak dia cantik bak bulan purnama. Opppss  terover pulak . Ewah Ewah hehe . Kalau korang dapat kotak macam ni, bekas pulak putih salju berpinky camni mesti sayang gila nak guna kan. Ugh . Nak simpan dalam lemari je buat tatapan sampai tua. hahhaha

Okay Sebenarnya Mar dah pernah dengar brand G9skin ni dan brand ni adalah produk dari Korea . Seperti yang kita semua tahu produk kecantikan dari Korea memang helok kan . Memang seorang Mar ni peminat tegar produk Korea! 




Bahan bahan dalam WHITE IN WHIPPING CREAM ni adalah :
The 9 ingredients :
'Lotus extract, Ivy extract, Eucalyptus extract, Hibiscus extract, Chlorella extract, Pine Sprout extract, Oregano Leaf extract, Green Tea extract and Chia Seed extract'. 
Bahan bahan dalam cream ni semua bahan bahan terbaik untuk produk . 
Kalau korang tengok, cream ni sangatlah lembut & sejuk je. Ia tak kasar . Bila sapu kat kulit muka akan rasa halus & lembap . Sebab tu Mar suka pakai untuk alas make up . Then satu lagi pakai before tidur . Cream ni tak melekit sebab ia akan meresap terus dalam kulit wajah kita taw .


Kat bawah ni ada pic Mar pakai White in Whipping Cream sebelum make up, then sumpah tak pakai foundation pun hehe . Rasa macam selesa sangat . Kulit pun nampak halus jaa. Alamakkk Mar bukan puji diri sendiri ni tahu . Huhu. 


Jadi kalau korang nak beli juga boleh terus dapatkan dari brand G9SKIN okay . Okay dah pukul 2pagi . Mar dah nak off lappy & pakai White in Whipping Cream ni . Bye bye guys! #HappyEidMubarak  


Boleh terus hubungi & dapatkan maklumat melalui:

G9Skin Malaysia facebook pageG9skin Malaysia
G9Skin Malaysia Wechatg9skinmalaysia
G9Skin Malaysia Instagram@g9skin_malaysia
Website : www.g9skin.com 

You Might Also Like

2 comments:

  1. Hai! Singgah sini. Cantiknyaaaa blog baru awak :)

    ReplyDelete