Fashion

Vincci Sale gila gila RM39 sepasang!

May 09, 2017,4 Comments

Hey guys! Boleh pitam bila masuk vincci ni. Setiap kali public holiday , hari cuti pape vincci ni selalu ada sale. Korang niat nak beli 1 je tapi keluar mesti amik 3 atau lebih . Huwarghhhh . Taknak masuklah! berhantu!






Kasut ni ada 1pasang je tapi ramai yang nak. Kat sini kalau korang cepat korang dapat dulu la, saiz pun sama . Yang Mar pegang ni ada yang datang tanya . Kat mna u dapat ni? hahah . Ada 1 jeeee . Hoyay!


Okay jam ni beli 2 dapat rm50 . Okay bestt ! Tapi Mar beli 1 rm39 . Takyah la membazir beli banyak banyak hhe . Kalau kongsi dengan member okayla hhe 
Vincci memang favourite semua kan! Mar taknak lalu tepi kedai vincci ... Takot! memang seram hhe 
Bye Semua . Jom membeli dengan berhemah okay . Ini acah acah je shopping banyak tapi beli tak pun . Eh hahahha  Nak beli 1 je lah awakT_T

Much Love; Mar

You Might Also Like

4 comments:

  1. konfem pitam kalau sale bnyk mcm ni. orang pun pitam duit pun pitam

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa sale vincci . Lama tak shopping dkt vincci. Sale nya today je ke puteri?

    ReplyDelete