event

Markets21 Jaya One kembali lagi!

January 13, 2017,3 Comments

Hi korang, tahu tak MARKETS 21  kembali lagi ! Mungkin korang terlepas nak lepak lepak kat MARKETS 20 kan ? It's okay tahun ni MARKETS akan berlangsung lagi di JAYA ONE taw. !





Kat Markets ni banyak benda korang boleh cari taw. Makanan, baju , aksessori, buku, cenderahati dan banyak lagi. Sebab MARKETS 21 is the largest lifestyle bazaar in Klang Valley taw! syoknyaaa. Ada foodtrucks  & lebih 80 vendors join Markets ni fuyoh! Excited .
Okay guys yang nak tahu MARKETS kat Jaya One tu macam mana. 
Jom tengok throwback MARKETS20! #Markets20 Shots!




Wow, taksabar nak shopping, korang yang kaki shopping tu jomlah datang sini . Window shopping pun okay girls! 



Korang boleh tengok video ni, memang seronok weih boleh cari benda benda yg rare , tak pernah jumpa! 

Banyak acara kat pentas Markets ni rugilah kalau tak join. Korang boleh tengok kat SINI 


To those Vendors yang takde Kedai or onlineshop like blogshop/instashop, 
why not go & see Pop by Jaya One??  Jumpa kat sana okay!!

Follow: 
Facebook  :  @Markets  & @POP by JAYA ONE

You Might Also Like

3 comments:

  1. macam best jer ...pegi jalan2 hujung minggu.. best gak ni...

    ReplyDelete
  2. best jer ni
    . opss mcmna nk berjimat nihh

    ReplyDelete