Best Drink

Milagro Coffee Patawali - bukan kopi biasa

December 28, 2016,9 Comments

Hai semua. Sihat? :) Hoppefully semua sihatt hokeh. \oo/ hhe
Alhamdulillah Mar nak share dengan korang semua ni, Mar ada jumpa kopi best. Hari tu, tercari cari jugak minuman harian yang sesuai untuk keluarga.  Akhirnyaaaa jumpaaa pun, hhe mestilah gumbira!

MILAGRO COFFEE PATAWALI -MINUMAN KESIHATAN
(Buatan Malaysia & sesuai untuk lelaki & wanita)
Dan yang paling penting kopi ni banyak manfaatnya. Manfaat macam mana? Ahaaa. Korang.. mestilah bukan setakat hilangkan dahaga je tapi bagus untuk kesihatan tubuh badan kita. Mar rasa Mar nak pilih MILAGRO COFFEE jadi minuman harian 1 family Mar. Nak tahu kenapa kopi ni lain dari yang lain?
Tengokkk kotak, plastikkk diaaa pun dahh berseleraaa. Eh heehee
Aduhai, Mar baru tahu banyak sangat manfaat MILAGRO COFFEE  ni .
Coffee ni boleh mencegah :
-KENCING MANIS -DARAH TINGGI  -SAKIT SENDI -ANTI KANSER -KERADANGAN
-DEMAM MALARIA. 
Guys! Coffee ni jugak TINGGI ANTIOKSIDAN taw. Boleh
MENGUATKAN SARAF , SISTEM PERTAHANAN TUBUH BADAN, MENGEMBALIKAN TENAGA DENGAN SEGERA . Bagus sangat kan, minum kopi ni je boleh kuatkan tenaga.
Mar yakin dengan MILAGRO COFFEE ni taw. sebab apa?
 ada satu penyelidikan saintifik telah dibuat mengenai rawatan bagi pesakit kencing manis menggunakan herba Tinospora Crispa dalam Milagro Coffee yang telah dilakukan oleh penyelidikan dari UITM Puncak Alam, Selangor, Mereka mendapati bahawa terdapat pengurangan yang ketara pada bacaan gula dalam darah selepas meminum Milagro Coffee secara konsisten selama sebulan.

Alhamdulillah dengan izin ALLAH kan. Mar pun nak ibu minum MILAGRO COFFEE PATAWALI ni.. Insha Allah nak ibu sihat dari kencing manis. Sekarang Ibu Mar selalu jaga dalam bab makan. Nasi pun dah kurangkan. Hope kopi ni membantu . Mencari penawar tu kan bagus. .

Dari Abu Hurairah Radhiallahu anhum, bahawasanya Nabi Sallallahu Alahi wa sallam bersabda:
 "Tidaklah Allah menurunkan suatu penyakit, melainkan dia juga menurunkan Ubatnya" ( Sahih Bukari No. 5354 )

Insha Allah sama sama kita cari penawar taw. Daaaan jangan lupa sentiasa berdoa agar Tuhan menyembuhkan setiap kesakitan yang dialami . Ameen :')
Korang tahu tak ..
Setiap bulan abg Mar mesti akan belikan Ibu something, yang paling utama abg selalu belikan ubat untuk ibu sihat . Kadang, jelesla jugakkk . hhuuuuu 
Tapi ...
Bila Mar jumpa kopi ni, rasa seronok pulak ! hehe sebab kopi ni kan boleh jadi penawar untuk kencing manis. Wuuuu  tasabar nak bawa balik hadiahkan kopi ni untuk ibu . Bukan tu je, Kopi ni memang sesuai untuk semua peringkat umur so sesuailah jadikan minuman harian family kan. Sekarang Mar dah start amalkan. Kopi ni pun boleh KUATKAN ANTIBODI  jugak taw :)
Mesti korang nak cuba jugak kan?. Best rasa dia pahit berlemakk lemakkk gitewww. Sedap . Sambil lepak baca buku petang petang pun boleh minum. Pehhhh Sedapppp.  

Kalau korang semua berminat nak cuba jugak .
Bolehlah buat pembelian terus melalui :

CONTACT : 0123702676 (Puan Salmah)
INSTAGRAM : milagro_coffee
TWITTER: Milagro Coffee
WEBSITEhttp://milagrocoffee.com.my/en/

Thanks baca blog Mar. Nanti Mar share lagi benda best best hokayy .
Bye 

You Might Also Like

9 comments:

  1. nanti try kopi pegaga pulak ya

    ReplyDelete
  2. Menarik kopi ni..mcm nk cuba juga

    ReplyDelete
  3. Macam best jer..boleh la cuba nanti..

    ReplyDelete
  4. Wah. Penawar kenc manis.. ok tu..

    ReplyDelete
  5. Coffee utk kesihatan...okey jugak ni.

    ReplyDelete
  6. Good info. Kalau travel jauh boleh la standby Coffee ni utk tenaga.

    ReplyDelete
  7. Ai memang hantu kopi sejati, nak try gak lah...

    ReplyDelete
  8. Banyaknyaa manfaat dia! fiza sukaa kopi :)

    ReplyDelete