produk kecantikan

Shopping produk Make up dari Althea Korea

August 04, 2016,1 Comments


Assalamualaikum semua .
Setiap bulan mesti nak beli barang Make up kan? Mar malas nak ke shopping mall nak beli barang make up sebab apa? sebab kalau mar dalam kedai alat make up wajiblah lama sangat menatp memilihnyaaaa . Tetiba beli satu je sebab tak sempat! haa.


Sekarang bila Mar dah tahu ada website best untuk cari Make up Althea ni . So tak perlu buang masa keluar semata nak shopping make up . Mar just landing atas katil bukak lappy search je ALTHEA KOREA . Nak memilih lama lama pun boleh . Ini baru syiokk kan . HHE 



Happy balik office je parcel ada depan rumah . Hoyeh! joget joget siket .
Paling suka parcel dia dibalut kemas taw . Taklah risau takut jatuh tergolek kan . Kempunan nak jadi orang korea nanti . Hhah heh Korea sangatlah .

ALTHEA KOREA
Althea Korea merupakan laman web shopping produk dari Korea taw . Mar suka sangat website Althea Korea ni sebab senang je nak buat carian! Macam macam pilihan produk ada dalam ni. Then , website ni juga ada best offered untuk customers taw . Althea Korea boleh dapat the best price lah !  Ehem tak perlulah nak ke korea sangat kan . hhew





                             Hey Happy Birthday Althea Korea !

Seronoknya! sempena tahun pertama kelahiran Althea Korea ni , dia bagi banyak sangat offer , tentulah Mar akan shopping banyak banyak especially barang barang make up sahaja . hahaha sebab Mar ada hobi baru iaitu  mengumpul alat alat Make up best saekarang .  Teruja membeli belah dengan Althea Korea okay ! 

 Lagi lagi dengan kotak pink ni buat Mar sayang gila nak buang . Wajiblah jadi kotak Make up make up collection Mar nanti hhe .  Ini berebutlah dengan anak anak buah sebab comel sangat warna nya . 




  TARAAAA!!
Antara Make up best yang Mar dah shopping dengan hanya RM148 taw . Murah kan .  Banyak lagi produk muka yang best , tapi Mar pilih yg kecil kecil je sebab Comell sangat then favourite Mar ! 







Apa lagi korang ! JOM shopping dengan Althea Korea !

FB Page : https://www.facebook.com/altheakorea/
Instagram : https://www.instagram.com/altheakorea/
Laman web : https://my.althea.kr/


You Might Also Like

1 comment:

  1. Hye Putery, this is Mira from Althea. We would like to thank you for joining in our online Birthday Party. We hope you had fun!

    ReplyDelete