Fashion

Mika Aaron Jenewein - Model lelaki kacukan Malaysia Australia

August 26, 2016,1 Comments


Lama kan aku tak update bab fashion . 
Hari ni aku nak berkongsi pasal Model hot Kacukan Malaysia vs Autralia . 
Before ni tak pernah tahu pun nama Mika Aaron ni dalam dunia Modelling .

Tak sangka rupa-rupanya Mika ni Model Malaysia famous kat luar negara . Antara negara yang Mika bergiat aktif sebagai Model adalah Milan & Austria . 

Macam mana terlibat? Wow ibu Mika yang nak Mika jadi Model . Puan Azra support 100% & hantar penyertaan untuk Fresh Face kat luar negara. Hebat ! 


 Namo den Mika - Hahha asal nya nogori semilan .
Pandai cakap nogori okay . Walaupun ada pelat pelat omputihnya .


Name : Mika Aaron Jenewein 

AGE :
18
ETHNICITY :
White/Caucasic
GENDER :
Male
HEIGHT :
190cm / 6´3”
EYES :
Dark Brown
CHEST :
87cm / 34"
WAIST :
79cm / 31"
HIPS :
94cm / 37"
SHOES :
44 EU, 9½ UK, 10 US






Baru baru ni Mika buat peragaan jugak untuk KUALA LUMPUR FASHION WEEK 2016 (KLFW2016) . Seronoknya kalau boleh tengok dia kat pentas Memang tak sangka lah kalau tengok paras muka dia rupa rupanya orang melayu rupanya . Tahun ni  tak dapat pergi tengok KLFW sebab travel ke penang time KLFW berlangsung . Fuh tengok gambar kawan kawan Model Muslimah je yang pergi .  Memang awesome !



 Hai Mika , Awak makan budu tak? Kalau makan budu bolehla jadi orang kelantan . 
Ehhhhh . Tak tak . gurau je . Hhaha . Sempat lagi Mar!


  
Suka tengok gaya gaya TOP Model posing . Yang paling suka gaya muka yang exclusive vogue  cangini .  Hheh 
Kalau kita tengok Model model Top atau Model antarabangsa memang tak senyum bila fashionshow atau posing photoshoot . Itu yang paling exclusive . 

Kena dengan suasana & keadaan . Kena dengan fashion yang mereka gayakan . Kalau ikut experience Mar dalam fashionshow & photoshoot sebagai Muslimah model ni dia agak berbeza siket. Ada brand yang nak model semua senyum bila catwalk . Sebab nak suruh nampak manis gayakan baju yang sopan . Sebab tu Mar cakap dia kena sesuai dengan apa yang brand nak sampaikan . 

Tapi bagi Mar sendiri . Memang suka kalau posing without a sweet smile . hahah . 




Eh , ini bukan Mika . Ini Mar. hhe . Mana tahu one day boleh jumpa Mika dan photoshoot sama sama kan . Ewah kemain . hhe . 

“Fashion is not necessarily about labels. It’s not about brands. It’s about something else that comes from within you.” — Ralph Lauren

Bye semua! .

You Might Also Like

1 comment:

  1. hehehe tadi baru tengok Mika ni kat tv. kelakar je dia cakap nogori kan :)

    ReplyDelete