baju raya

Baju raya 2016 dari Rina Salleh Clothing - Beat of la donna klasik raya!

May 19, 2016,3 Comments

Assalamualaikum awak .
Mar banyak post gambar kat event fashionshow raya by Rina Salleh clothing kan sebelum ni . So hari ni Mar nak share semua yang best pasal event ni .


BEAT OF LA DONNA RAYA COLLECTION 2016
Date :May 12th,2016
Time:2pm-5pm
Venue : White Box at Publika Solaris Dutamas Kuala Lumpur.
 Pada hari exclusive ni, Rina Salleh Clothing kenalkan koleksi klasik Raya 2016  .
 Thanks invite Putery Memory taw .




Ta sabar kan nak tengok koleksi raya Rina Salleh clothing ni. Mar sebelum ni selalu usha instagram @Rinasallehclothing . Baju Baju dia Mar suka lah . Nak tahu tak kenapa .? 
Sebab nampak ringkas patuh syariah . Alhamdulillah memang sukaa sangat. 



Okay bila first model keluar . SubhanaAllah cantiknyaaa . Heliza Helmi rupanya yang jadi model untuk fashionshow kali ni . Kak ija pakai jubah/dress tu terletak je kat badan dia, simple cukup kemas. Terpegun jap .
Memang ramai yang suka baju yang corak simple je kan, tapi dia tetap nampak exclusive 


Ahaaa, tengok yang ni laa yang Mar paling berkenan . Nak nanesss tengok cantik , simple je kan . 


Wajib korang nak order cepat cepat sebelum habis kan . Jomla jomlaa kita geng ! .

KENAPA PRE-ORDER 20 May - 6 June 2016 ?
Harga istimewa dengan penjimatan berganda + FREE kotak eksklusif + FREE sampul raya + FREE paper bag raya + Dijamin saiz dan warna pilihan anda dah tentu ada + Koleksi terhad dan eksklusif . 

Macam mana nak PRE-ORDER ? 
2. Melalui Official Personal Shopper Rina Salleh Clothing: 

  • ps.seha +60176742877 
  • ps_wana +601132986986 
  • almariburok +60136781696 
  • msdelivery_ +60132723867 
  • psmiewaa.official +60173859240 
  • stailista.my + 60126643545 
  • ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708 
  • ps_lenajwaa +601123808266 
  • personalshopperjb +60102413591




  Ini antara fashion blogger yang dapat menggayakan Dress Zehra dari Rina Salleh Clothing . Semua cantikcantik . Dari kiri Emas Putih, Fatin bella, Putey Memory, Iena Eliena, & Yayanatsumi
Boleh check it out di www.rinasalleh.com .


 Bila dah habis event , sempat jumpa dengan owner butik butik fashion Malaysia, antaranya pemilik tudung ruffles. Hanis . & baby comel tu anak blogger top yuyuzulaikha . 
Kemain habib kalau selfie . hee

Gbob pun hadir event fashionshow ni, ada shooting kat sini katanya .





 Alhamdulillah terima kasih Rina Salleh clotthing hadiah goodies cecantik untuk Putery Memory . Shawl + Gelang Pandora+ diarybook . THANKSS .



So hakak hakak dah teruja tengok koleksi Rina Salleh? boleh terus check it out kat website www.rinasalleh.com


Tahniah kak Rina Salleh & suami . Memang koleksi patuh syariah yang ramai orang suka . Mar nak suggest kat famili suh beli ramai ramai pakai sesama raya nanti ,mesti nampak anggunnyaaaa hehe . Warna dia kalau orang berumur pakai mesti nampak muda kan .


Kalau nak tengok banyak lagi koleksi Rina Salleh Clothing ni korang boleh terus intai intai dress cecantik kat facebook, instagram dan website okei . Wajib korang jatuh hati macam Putery Memory lah . hhe .


Facebook : rinasallehclothing

Instagram : rinasallehclothing
Website : www.rinasalleh.com


You Might Also Like

3 comments:

  1. lawanya dress mar pakai tu! cantikk sgt

    ReplyDelete
  2. Cantiknya.. Rambang mata tengok :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini...lawa dress tu....

    ReplyDelete