Projek Raya Shaheizy Sam Syatilla Melvin dan Elle Zada

March 23, 2016,9 Comments


PROJEK RAYA ELLE ZADA & SAM SYATILLA 2016

Ahad baru baru ni, Mar ke pelancaran koleksi  raya Butik ELLE ZADA  yang berkolaborasi dengan Shaheizy Sam & Syatilla Melvin. Wah sape tak nak berkolaborasi dengan pasangan pelakon hebat ni kan.
____________________________________________________________________________

Kalau korang nak tahu ELLE ZADA adalah satu butik islamik pasangan muda yang memulakan bisnes ketika di universiti lagi taw.Semangat dengar mereka bercerita. 
Pada tahun 2012, Puan ELLE RASIF dan Tuan ZADA KHAN mengambil satu langkah besar untuk memasuki bisnes fesyen dalam dunia online ni. Dengan komitmen yang tinggi dalam bisnes, mereka berjaya membuka satu butik fizikal pada tahun 2014. Hebatnya kan !








Dan yang paling Mar suka, Butik ELLE ZADA sebuah butik yang ‘Patuh Syariah’, Alhamdulillah suka sangat. Dalam dunia fesyen yang sentiasa berubah dengan cepat, 
ELLEZADA meletakkan konsep ni sebagai syarat pertama dalam produk yang mereka hasilkan. Sentuhan inilah yang membawa ELLE ZADA ke pasaran luar Negara seperti brunei,Singapura,UK dan Korea. Ouwaaah Hebat kan. 



Ini antara koleksi couple #ELLEZADASAMSYATILLA




Ahaaaa..Macam mana boleh berkolaborasi dengan Shaheizy Sam & Syatilla Melvin?

Seperti yang kita tahu, Sam & Syatilla adalah selebriti yang sangat aktif dalam dunia hiburan, malah Sam & Tilla ni ada pandangan yang sangat jauh dalam dunia bisnes taw.
Dari pertemuan & perkenalan antara Syatilla Melvin dengan Elle Zada dipanjangkan perkenalan dengan Shaheizy Sam selepas perkahwinan mereka baru baru ni, tercetusnya satu idea bisnes yang dapat membawa manfaat yang sangat besar kepada ramai usahawan lain. 

Yang paling best, Sam & Syatilla bersama ELLE ZADA bersetuju untuk kolaborasi koleksi untuk hari raya tahun ni . Syoknyaa kan. Maka terlahirlah Projek Raya ELLE ZADA x SAM SYATILLA 2016. Tetiba Mar rasa tak sabar nak raya. Ehem.


Antara Koleksi Raya #ELLEZADASAMSYATILLA
                   
                 


                  

Smart kan? . Bergetar tulung rusuk Mar taw. Eheh .
 Rasa nak beli untuk suami. kalaulah da kahwin  kan. heeee 

Kalau kita tengok kombinasi idea mereka menampilkan ciri ciri sofistikated, moden namun kekal praktikal. Ilham sentuhan Sam & Syatilla ni menyerlahkan personality peribadi selebriti ini bercitarasa tinggi ni taw. Fabrik yang digunakan sangat berkualiti pendek kata ini satu koleksi wajib raya tahun ni. 

Harga yang ditawarkan sangat berpatutan yang mana koleksi premium bermula dari RM150-RM250 manakala koleksi premium ekslusif pula daripada RM299-RM599.

Antara koleksi raya  #ELLEZADASAMSYATILLA 

               

Mar dah jatuh cinta dengan baju raya ni. Nak preOrder cepat cepat lah. Lebih lebih lagi warna merah tu , cair hati kakak . 


tengok! performance dari kumpulan barisan dengan memakai baju Elle Zada, fuhh . Memang sangat lasak la baju ni. Patotlah ramai yang suka ! .


Projek ini juga mewujudkan "KELUARGA BISNES" yang besar taw.  
Ia menawarkan 20% pulangan dengan bermodalkan hanya RM150 taw.
Murahnyaa!

 Sasaran ELLEZADA seramai 650 agen menjelang JUN 2016. Ia menerima lebih 6000 permintaan menjadi keluarga bisnes dengan 1200 lebih daripadanya telah Berjaya mendaftar. Ouwahh . Dan yang paling best, mereka juga akan memberikan latihan dan sokongan keushawanan secara PERCUMA kepada semua ahli keluarga bisnes projek ini taw . So apa lagi . Jom take a part jugak ! 




JOM PRE ORDERRR !
Tak sabar beraya dengan 
koleksi ELLEZADASAMSYATILLA .


 So untuk semua! 
kita dah boleh  pre-order koleksi raya ELLE ZADA x SAM SYATILLA dari  agen bermula sekarang taw !!! 

KEISTIMEWAAN 
jika pre-order sekarang melalui agen-agen yang dilantik, para pelanggan dapat menikmati potongan harga sehingga RM20 untuk satu item. Bestnya !


Tempoh Pre-order adalah dari 20 Mac 2016 sehingga 30 April 2016
Setiap item yang di-order akan mula di pos secara berperingkat bermula dari 1-8 Mei 2016, bergantung kepada kesediaan stok. 


KELEBIHAN PRE ORDER
-Semasa tempoh pre-order, semua item yang dipromosikan layak mendapat potongan RM20 dari harga asal.
-Produk memang pasti akan dapat, kalau tungu bulan puasa baru nak beli memang tak dapat beli lah sbb sold out kan. 
-Syarat untuk dapatkan potongan adalah melakukan pembelian melalui agen


Harga Pakaian Lelaki
NO
KOLEKSI
HARGA ASAL
HARGA PRE-ORDER
1.
Baju Melayu
RM189
RM169
2.
Jubah
RM189
RM169
3.
Kurta
RM129
RM109

* Baju Melayu tidak termasuk kain songket & butang baju Melayu
* Jubah tidak termasuk butang


Harga Pakaian Perempuan
NO
KOLEKSI
HARGA ASAL
HARGA PRE-ORDER
1.
Baju Kurong
RM209
RM189
2.
Jubah
RM199
RM179
3.
Abaya
RM229
RM209


 HAPPY SHOPPING SEMUA !

Carilah agent yang sudah sah berdaftar untuk membeli hari ini juga!


Mar paling suka sebab kualiti dia sangat premium dan harga mampu milik taw . 
Untuk raya sanggup berbelanja yang cantik cantik kan. 



ELLE ZADA PRINCIPLE BOUTIQUE
No 12 &12A Ground Floor Dataran wangsa1,
Dataran Wangsa Melawati,53300,kuala lumpur.

Website :www.ellezada.com
facebook: http:facebook.com/Ellezada/
Email :ellezadaofficial@gmail.com


Happy Shopping korang! 
Nanti kita pakai koleksi Raya EllezadaSamsyatilla reramai okayyy . 
Bye !








You Might Also Like

9 comments:

  1. Nak biru tu!!.tema raya tahun ni;)

    ReplyDelete
  2. Nak biru tu!!.tema raya tahun ni;)

    ReplyDelete
  3. nak hijauuuuuu sapa nak belanja ni hehehhe

    ReplyDelete
  4. Memukau mata nih.. Abislaaa..😂

    ReplyDelete
  5. Material kain yang Heliza pakai tu memang best.. teruja bila diorang main parkour dengan baju melayu dan kurta Sam. terbaik lah..

    ReplyDelete
  6. mahalnya baju raya kain da ada nak tempah je skrg

    ReplyDelete