Cafe best di pavillion

CAFÉ DALAM BUTIK PAKAIAN - ZANG TOI CAFÉ PAVILLION KL

March 04, 2016,5 Comments



Korang pernah pergi tak Parkson Pavillion?
Tak sangka rupa rupanya ada café exclusive dalam tu . Yes tahu kan brand ZANG TOI.
Mar baru tahu Zang toi ada café taw. Café dia agak meriah jugak sebab dalam shopping mall .

Sambil shopping korang boleh singgah kat café ni .




Tengok, lawa gila kan cafe butik dia? 
Memang meriah kat sini. Suasana cafe dia nampak mewah sangat .






Bismillah . Hehe Jom kita menjamu seleraaa .

Yang paling best di Zang Toi Café ni .
Mar order roti dengan salmon nih. Kemain seksi kan salmon dia. 
Then tambah pulak chicken chop. 
Intai Intai meja sebelah ramai yang order chicken chop. sedap rupanyaaaa . FUHHh .




Kalau korang nak tahu desert kat sini banyak yang dia letak pishang taw. Eh pisang . hhe .
Yang Putery Memory rasa best dan sedap sangat banana chocolate cake taw. Rasa pisang dia peh . Meleleh ayaq liur .




Dan korang kena jugak tahu selain pada makanan .
Toilet dalam pavilion dekat zang toi butik ni pun exclusive taw. Heee excited nak cite. SangatSangat bersih. Siap boleh tidur lagi feeling diaa . Heheh .  Dalam toilet dia ada ruang tempat menunggu dan berehat . Bagusnya .
Boleh lena macam ni sebab sejuk . Huhu




Kalau korang nak berkunjung kat sini, boleh masuk terus dalam parkson pavillion taw. Tempat dia memang WOW. Nak booking sit pun boleh just call mereka. Then, Zang toi cafe jugak boleh hias tempat makan korang cecantik kalau nak celebrate pape kat sana . Memang terbaiklah dia punya servis. Sebab tu Putery Memory suka lepak sambil shopping sana . 

Zang Toi Café , Parkson Pavillion,
Lot 4-42, Level 4 Pavillion, Kuala Lumpur

Tel :03-21103701
Website : zangtoicafe.com



Thanks reading korang .
Kalau nak tengok video boleh tengok dalam instagram Putery Memory taw .
Follow je 

You Might Also Like

5 comments:

  1. This is cool. Bole lepak dating sini la gitu..

    ReplyDelete
  2. This is cool. Bole lepak dating sini la gitu..

    ReplyDelete
  3. Menarik ni..dah penat shoping boleh makan..haha

    ReplyDelete