Lifestyle

Miss & Mister Charming 2015

June 18, 2015,6 Comments


Hello Kesayangan saya !

Baru baru ni Putery Memory dapat jemputan ke Miss & Mister Charming 2015 fashionshow!

Terubat rindu catwalk .
*lamanya tak jalan jalan meow*
 hee

Dan
Mestilah happy sebab dapat seat free . 
Seat dengan harga RM50,RM80 & RM100  .


Thanks for invitation sis Fiona Sharafina .
Congratulation Kosserani . Event yang sangat gempak .


Event ni dihadiri oleh pelbagai latar belakang , para model ,artis,designer,make up artist,finalis Dewi Remaja,blogger dan ramai lagi.

Artis yang turut sama dijemput ; kak Wawa Zainal.
Comel kan. K.wawa sekarang preggy untuk anak kedua .
Sangat peramah orangnya .  


Wah ramai !.
By the way , putery memory bawa girlfriend ke event best ni . 
Siti Auni Afifah a.k.a Mek Onie . Walaupun kitorang baru kenal ,tapi dia la kawan paling Havoc ! aum sporting gegila .


Thanks my girlfriend ,nanti boleh ajak onie lagi ke event best macam ni .
perhatian : #sayabukanyuhanis .haha



Kami di meja 10 . Menu malam tu pun best . tapi tak jamah sangat sebab kusyuk je tengok fashionshow . ahaaa . 


Okay barisan Finalis Dewi remaja pun turut hadir , Deja , Farah & Nana Gomez







Antara pasangan model yang memperagakan pakaian tradisional .
 * Sorry tak sempat nak tangkap gambar semua pakaian* 
Itulah kusyuk fokus sangat tengok performance diorang kan .hee




Banyak kategori dipertandingkan dalam fashionshow ni . Antaranya ialah best catwalk model dan banyak lagi.

 Sesi penyampaian hadiah untuk pemenang  oleh penaja event ni .



Event ni ada cabutan bertuah taw . 
Tengok sape yang bertuah tu . Alhamdulillah . Tak sangka dapat hamper besar berat pulak kih kih .  . Before this, tak pernah bertuah taw. kali ni 105 my luck number . Eheh . Thanks Adabi ! 
*Aum, balik rumah kita main masak masak dengan produk Adabi okay*heee








Fashionshow yang agak sengit . 
Bila Top 5  Male & Top 5 Female Model dipilih . then ada sesi Q& A yang menentukan mereka jadi juara TOP 3 Female & Male Model.

and the last 
Congratulation to all the winner !


This TOP 3 from Male model & Female model . 


Top 3 Winner Mister Charming 2015 

Winner  : Adam Arjuna
1st Runner up : Nelson
2nd Runner up : Yusairi



Tahniah Adam Arjuna ! The Mister Charming tonight . 
Ehem . Belanja Bunga satu ! 

P/S : Dia ni kan, Dia ni kan memang suka pemes . orang hot kan  huhu * 

 - _ -*  untunglah femes. 



Okay they are Miss & Mister Charming 2015 . 

Congratulation both of you ! .

Yang paling penting hebat jawab Q& A .  

I love beauty & handsome with brain okay .


"Saya percaya  Kecantikan / ketampanan perlu seiring
 dengan kebijaksanaan kerana anda bakal menjadi idola untuk semua masyarakat di luar sana terutamanya untuk golongan belia remaja ''  -Putery Memory


Be a beauty with brain. Be successful in things you do. Always take care of your words & actions. Gain respect instead of cheap praises.


So keep it up .



Thanks reading .

You Might Also Like

6 comments:

  1. Wah untungla Princess Memory dpt pi big event mcm ni...next ajak akak tau..hihihi

    ReplyDelete
  2. Perghhh cantiknya.. Memang layak menang.. Tahniah bagi yang berjaya..

    ReplyDelete
  3. tengok macam yg blogger nya pun cantik jugak! :p
    www.kaio.my

    ReplyDelete