review

Butik Muslimah Uswah Islamik Clothing

June 15, 2015,1 Comments


Assalamualaikum Muslimah Canteks !

Yey! Rayaa dah nak dekat . Eh puasa dulu .
By the way . Putery Memory nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan untuk semua . Persiapkan diri & hati . 
InsyaAllah sama sama tingkatkan ibadah dalam bulan mulia ni okay?

Haa Raya dah makin hampir . Pasti semua kakak adik adik comel kat luar sana tengah tercari-cari baju raya  kan . 

Kalau nak cari yang berkonsepkan Muslimah takperlu pergi jauh jauh . 
USWAH ISLAMIK CLOTHING 
semua ada. 

Butik Uswah terletak di 
BANGI GATEWAY .





Butik ni berkonsepkan vendor butik taw; jadi jangan memalu kucing ya nak grab special thing kat sini . Ehe . Dress, Skirt ,Tudung . Okay pilih auntie,pilih .




Wahh ! Tengok . Saya dah tak tahu nak pilih dress mana,semua buat saya telan air liur lah . hahah






Bukan pakaian je ada kat sini tahu . Handbag , Kasut , Handsock ,Stoking .
Tengok kasut warna merah tu ..... Cantik gila !  Rugi tak grab terus hari tu . Kalau tak ,bertambahlah koleksi kasut Putery Memory jawabnya .




Bila beli tudung,shawl kat sini ,terus grab aksesori cantik ni taw  , pin ,jarum ,kerongsang . Lengkaplah !





Staff Uswah Islamik Clothing sangat mesra . Baik sangat . Cantik .Sopan Santun lagi .






Tengok Putery Memory dapat apa kat Uswah ni .
 Cantik kan .  Stoking . Skirt . Losyen. Pin tudung berbunga . 
Thanks Uswah Islamik Clothing .


Pastel Kaler ! Yes . Style sekarang kan .Semua dah suka Pastel colour . Hari tu saya tengok bermacam macam pastel ada. Tak rungsing lah kalau nak memilih warna apa yang you suka .



Hoyey ! shopping Time ! . Eh  cantik tak?
Ini handbag yang paling buat saya tak tidur malam . Rasa nak pergi lagi sebab harga pun berpatutan .
Jom nak raya ni kita shopping kat butik Muslimah ni .

USWAH ISLAMIK CLOTHING .
 Boleh follow instagram untuk beli online.

@uswahislamicclothing

Follow cepat cepat !


You Might Also Like

1 comment: