Lifestyle

PUTERYMEMORY DI MINGGUAN WANITA

April 26, 2015,2 Comments



PUTERY MEMORY DI MINGGUAN WANITA 


Bismillahirrahmanirahim .

Alhamdulillah.
Ini hadiah untuk ibu .
Bukan untuk populariti .
Tapi hanya untuk buat ibu gembira .



Puterymemory di Mingguan Wanita



Siapa tak suka kan masuk majalah ? 
mestilah suka .
Sebenarnya Mar kali kedua di Majalah .
dan masuk Majalah Mingguan Wanita ni adalah kali pertama.


Terima kasih untuk akak Akmar yang sudi menemubual Mar walaupun hanya dari email .

Masa tu Mar busy sangat .tengah sibuk buat slide untuk bagi talk esoknya .
Motivasi talk dalam program kat cherating .
Maunya tak rushing dan tempat tu line internet pun kurang .hhuk T_T



Sabar dengan semua tu .
alhamdulillah dapat jawab semua temubual tu dengan baik .




Jadi kepada pembaca kat luar sana yang belum kenal Mar lagi .
Boleh beli Majalah tu minggu 20 hb4  *coverfaezahelai*

Dalam tu Mar cerita sedikit tentang latar belakang Mar sebagai seorang pelajar tahun akhir di Universiti .
Dan penglibatan mar dalam dunia modeling dan juga blogging .
Bukan senang nak senang.

dan
ada juga cerita kenapa letak 

PUTERYMEMORY .
ramai yang nak tahu kan .


"Thousand of memories''
InsyaAllah .



Puterymemory di Mingguan Wanita




Terima kasih kepada MINGGUAN WANITA untuk halaman Dewi kali ini .

InsyaAllah ,harap ianya dapat memberi sedikit manfaat untuk semua .

Sama sama kita guna laman sosial sebijak mungkin .


Okay .
I LOVE YOU MOM
Masheeta Rahmat .
Selamat Hari ibu untuk semua ibu di seluruh dunia .


Terima Kasih semua yang selalu menyokong 

dan 
mendoakan kejayaan PuteryMemory hingga kini .


Alhamdulillah :')




You Might Also Like

2 comments:

  1. Tahniah mar...akak pun pernah di interview oleh akmar...

    ReplyDelete