review

Malaysian Award Winning Body Builder: Sharul Mike

April 03, 2015,6 Comments



Malaysian Award Winning Body Builder: 
"Sharul Mike "


Sebelum ni tengok kat tv je,
orang orang body builder ni ,kali ni boleh jumpa sendiri .
Dapat borak borak lagi .


Sharul Mike


Sharul Mike 
kongsi macam mana dia dapat body ketul ketul macam tu .
Excited pulak saya dengar,
mana tak nya , bukan senang nak dapat badan macam tu tahu .
Mike ambil masa hampir 19 tahun untuk dapatkan badan ketul ketul macam tu .
So korang ada berani tak?
Ehee 

Sharul Mike 


Tapi pemakanan kena laa jaga babe ,
Terutamanya , jejaka jejaka kat luar sana 
yang sedang men'sado'kan diri .
Boleh ikut Jejak langkah beliau .
Nak berjaya .
Nak body cantik .
kena usaha lebih dan tak putus asa .

Jangan sehari pergi gym pun dah penat . 
Mengalah ? 
aduh malu laa .
ehhe 
Korang jangan risau cari Trainer terbaik untuk dapatkan body ideal dan sihat okay.
Boleh pilih Celebrity Fitness sebab trainer kat sana sangat friendly .





Okay Mike,
See you again !
Stay strong yah !

You Might Also Like

6 comments:

  1. wahhh...seram pun ade jugak..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak je seram awak,hati lembut jaa hheh

      Delete
  2. 19 tahun woahhh lots of hardwork!

    Latest giveaway~
    http://www.theisabellee.com/2015/04/alotos-berry-flavour-collagen-drink.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah . lots of hardwork dear isabel lee . He's the one !

      Delete
  3. mcm ni okey lg laa kan mar nk tengok sebab berseluar labuh.. x sanggup nk tengok yg pakai seluar cawat je.. ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. a,ah kak yoorin ,nasib bek comel je seluar dia .eh hee

      Delete