Lifestyle

Jumpa Pelakon Rizal di Celebrity Fitness,Malaysia

April 03, 2015,8 Comments


Hey ! 
tak sangka , Jumpa rizal di party yang sama .


Nak tergelak okay , Haha .
Ini Faziera Blogger yang turut sama hadir .


Rizal ni memang sporting orangnya .
Sempoi ,
Borak borak dengan dia.Manis je dengan senyuman .
Mana tak cair semua peminat peminat di Malaysia ni .
Haha 
tapi saya bukan peminat setia dia okay ,
by the way,
saya suka bila dia bekerja sangat profesional .

Jumpa Rizal time ,
sama sama hadir ke Celebrity fitness punya party  27 Mac lalu.

Rupa - rupanya dia pun kaki gym jugak .

Tapi, 
bila nak sado ni rizal ?
ehhe 

Makan banyak siket okes  ! 
Cekeding jee .haha 
*opps sorry sorry gurau ja * hahhak 
haip ! jangan lee marah  ehh 
xoxo



Dia ni tak boleh duduk diam ,over sporting pulak .hahha 



Tapi kan kenapa sekarang lelaki semua nak Sado ya? 
menjadi  satu trend dah sekarang .

Boleh bagi 3 sebab tak si jejaka ?
ahaha . 

Saya tahu semua wanita wanita kat luar sana nak tahu kan.
Betul tak si cantik semua? hhe 

semua jejaka wajib komen kat bawah okay .


Thanks reading .
Instagram : @puterymemory



You Might Also Like

8 comments:

  1. tgk kat gambar pun memang nampak peramah org nye kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan .tapi awak pun peramah .thanks sudi komen sini

      Delete
  2. Amboii leramah sungguh dia.. hehehe.. ena pernah tanya org nk sgt jd sado ni .. dorang kata sebab perempuan kat Malaysia ni memilih sangat pasangan. Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yke .hahha tapi kalau xde trend macam ni ,semua gigirl x memilihnyaa pun eheh tgk zaman dulu

      Delete
  3. muja gi gym,, nak kurus macm rizal.. tetiba tersado,, sobsss

    ReplyDelete
  4. Baru nampak dia kt airport bandung smlm..satu flight..dia mmg sweet..8 taun lps jmpa dia kt perak mntak dia sain tulis i love u kt i pn dia layankn je..dh tu smlm segan la plk nk tgur trgat prangai dlu2..tp rasa dia oklah orgnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah rizal tulis i love you yee hhe .*jeles* ehh hhe

      Delete