Food Hunter

[FOODREVIEW] EXCLUSIVE PARTY from KFC MALAYSIA SERONOK GILA !

March 19, 2015,6 Comments



This Party for us okay !
Hoho thanks KFC Malaysian for invitation !




Btw ,this first time i review untuk KFC ,
seriously seronok ! macam macam game ada .makan pun banyak ! ehh .
hahha 

Actually i boleh bawak suami/pasangan .
Opps lupa belum kahwin .

tapi xkisah kawan laki ke perempuan .
Sape yang x ikut i semalam memanglah sangat rugi okay ,sebab i pergi sorang ja .
hhu xmuat perot makan .Semua sedap-sedap ouch !




Dan yang paling best 
adalah 
KFC ZINGER RICE WRAP !
yang paling terbaru di KFC , rugi lah kalau korang tak try ! 





Ehem ! jadi Duta Kfc laa pulak boleh? heee



Yummy! 
Thanks KFC ! 
Balik rumah mimpi kena wrap dengan tisu macam mumiaa .
Ehh .hahha 
Yes kat sana ada banyak games yang kami perlu main ,salah satu kena wrap kawan dengan tisu hahha .Tatot! hhe xpe next entry Mar bagi korang tengok gambar .
Serious best .

Apa lagi jom KFC ! 


Let's gO!


You Might Also Like

6 comments:

  1. Terima kasih sudi datang. 😀😀😀😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welc .Thanks jugak sis .It's great party ! :)

      Delete
  2. awh bestnya bestnya <3!! kena try ni ;)

    ReplyDelete
  3. mengharapkan ada gambar diri ini. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hha gambar tempoyak xde ,sbb ni kfc eh hhe

      Delete