Lembaga Kuning Melekat di tayar Kereta! *_*

November 07, 2013,4 Comments



Assalamualaikum & Selamat Petang Sekalian Makhluk Tuhan! 

Semua dah solat Asar?Dah?  
yang belum solat 1st okeyh :)

Finish ! Oke Jom Sila menjamu mata !

Baca cerita yang ta pernah saya alami .

Apakah ?

Kereta ada lembaga kuning beb takut !  Yeke takut ?Sedih?
 tak .Aceli Serious nak gelak besau hha.

Steady cOol lah pakcik MBAS .


Ok Done Parking Kereta .

Kitorang just turun ke toilet 5minutes! 

Dah siap ,berjalan turun ;

Eh ! Kereta kami! Omg .apa benda yang melekat kat tayaq kereta tuh?

Besau nya ! OhhOho ...



Best Salute kat pakcik-pakcik MBAS sebab  anda selalu minum jus carrot susu pagi-pagi beserta biskut tiger ! hhe 

Eh apa kena dengan carrots biskut harimau puloks dah  .Ohhoo 

yezza! tepat sekali mata sungguh tajam dan bekerja dengan pantas sepantas harimau .

yela 5minutes letak dia dah taruk lembaga kuning kat tayaq (tayar) kereta kami .hhi 

Hairan bin ajaib .Pantasnya! serios ke diorang makan biskut tiger weiyh korang?

try pusing belakang .LOL ... Patotlah poi parking depan kandang harimau buek apO hhha kan da kena terkam ! kui3 .. 

MAJLIS BANDARAYA ALOR STAR 


Cantis kemas Teratur je Nama bangunan tu .


hahha 

Ok tengok surat saman .RM100 amik hang ,Just for 5minutes T_T

Kami berempat ke kandang harimau cepat3 .sO rushing time tu .sebab kena kejar masa .

Before masuk 
ok bismillahirahmanirrahim .
acaner beb?jom plan korang cepat!.

psst bla..blaa.. blaa. blaa.. 
masuk .

saya duduk diluar tak amik port untuk date dengan pegawai besau dalam bilik .

My sista dan aisya keluar .

Alhamdulillah just rm40 .! shhh 

amin .jadik2 plan kita hahha .

OOww seriously pandai diorang bodek pegawai tu minta simpati 
cakap kitorang  student tak ada duit wooooOOoo sekalang .
mak ayah tak menOreh getah hujan laa tuan .
WoWoO ..T_T

Ceiyt .Hha 

Pandai laa diorang karang .


Btw 

Moral of the story ;

Lihat Kiri Lihat kanan .before parking or in rushing .we Need to alert about this .



pelakon dalam cerita ni .Cik Mariza Cik Marizam Cik Syafiqah Cik Aisya (Driver)




Selamat berhati-hati 
Ya Semua !






You Might Also Like

4 comments:

  1. undang2 tetap undang2 kan..takleh buat main2..
    tp selamat la boleh di kurangkan hehe..btw done follow sini

    ReplyDelete
  2. Hehehe....pengajaran tu..lenkali.berhati hati...

    ReplyDelete