Fashionshow Hari Belia Negara 2013

June 19, 2013,4 Comments


Assalamualaikum Terindah putery!


Ok update !
Fashionshow by EB Kuala Lumpur conjunction Hari Belia Negara .
wHoa!
First time outdoor ribuan orang lol : )

24Mei


Putery kena pegi fitting baju & rehearsal kat Presint 14.
Alhamdulillah jumpa juga rumahnya .
After semua models sampai ,kami  rehearsal dalam rumah dulu ,then,pilih tempat yang paling best dan luas untuk catwalk  iaitu ,kat luar rumah hohoho!
memang kami buat roadblock sendiri ,sampai encik kereta takut untuk lalu jalan tu hhhe!  tenkiu encik kereta sebab memahami hihiks!


Depan rumah pun jadi lol hheeee semua enjoy je ! Happy dan rindu time ny :')


After solat maghrib :
Fitting baju,then  kuar makan  malam  jap .
Fuh ! yang paling sayu mata  ‘tahan dengan batang mancis’ adalah nak kena tunggu stage free after dak2 band buat show malam tu ,uwaaa lewat mlm gamaknye dapat rehearsal kat stage tu .btw its okay : )
rehearsal sekalik lagi kat stage Hari belia .wawawa its dangerous sebab jalan tar yang bawah tu ada yang xrata ,ok hati-hati ya gigirl semua !


25Mei

Hari yang dinantikan tiba : )
Siryes banyak dugaan apabila kami susah nak dapatkan parking ,huk ramai ramai nya manusia ,siryes xde parking ,sabar & sabar for lastly Alhamdulillah we got it .amin termakbul doa !
Show berjalan dengan jayanya Alhamdulillah ,dapat sambutan yang menggalakkkan dari penonton Hari Belia .Enjoy girl!

Tara ….



Dari jauh .catwalk outdoor bawah pancaran matahari lol .HEBAT !


Nak turun mestilah kena berhati-hati .Oh berdebar debuk jugak ,sebab pakai high heel dah bape inchi daaaaaa wooo oo 



MODEL EXTRAVAGANZA+EVERYDAY+EXCLUSIVE








Alhamdulillah after Zuhr selesai dengan selamat .
Sempat untuk Solat zohor .
jaga masa itu penting .bila di tempat yang penuh enjoy ny kadang-kadang kite sering terlupa .Hari Belia penuh dengan keseronokkan betul tak?
Tapi kita sebagai Belia haruslah pandai H A N D L E diri :')

HAPPY + ENJOY 

congrates and Thanks to organizer / owner boutique!
u'olls memang awesome daebak laa ^^


For u'all :

Thanks sebab membolatkan mata :)

Assalamualaikum :')





You Might Also Like

4 comments: