Putery Memory & Yuyu Zulaikha

May 16, 2013,3 Comments


Hallu Hallu guys ! Nak bagi korang jeles meles jap ,HHei .Cinta Cyber telah menemukan PuteryMemory.com dan YUYU zulaikha taw ,itu ohsem ok .Serious happy nak pingsan haha "fuh ayat dye"
Alhamdulillah sekian lama mahu tengok lihat sendiri si kupukupukecik ,akhirnya termakbul waduhwaduh BAHAGIA la tuh .eh ofkos semestinya wajib ok .hhe Silakan menjamu selera dengan gamb0_gambo dibawah .mehmeh .breakfast mata !



CYBERCINTA WITH BLOGGERS 
HILAL ASYRAF &YUYUZULAIKHA
UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA






PEACE YO! My name is kupukupuKecik . love You so much Yuyu! t datang lagi ye .

Left :Hilal Asyraf ,ha kalao korang tak kenal ,sohih la korang ni xdok lam dunia realiti mahupun fantasi kui3 ,
Center :Pakcik moderator ohsem .minta laluan memuji jap "oh no" hhi
Right :hoit_hoit jgn tak kenal pulak ,si cantek manis ni la YUYU zulaikha Okai ,lau xkenal ,meh putery rotan meh !





PuteryMempory with one moderator Ohsem at my campus A.K.A kawan putery! meh meh bole berkenalan hahha
Nama pakcik ni  Eh Lupa lah,hah sudalaaaaaaaaa ayyo


MUKA hAKU MACAM BUDAK-BUDAK ! Yes budak darjah 6 lol kenapakah mcam gitew hhu




CIK CIK BLOGGER Hokai hhe YuyU nak jugak dok tmpat tinggi .meh meh hhe



Kupukupukecik & puterymemory.com





Alahai ,tomelnye! macam adik PuteryMemory je Yuyu ni :P  hhe 




BILA KAMI Bergabong meletOp .peh Ohsem ! :) hhe



Thanks for all yang meminati Yuyu Zulaikha till jannah .Love You so much jugak ! 





Muah Muah papai YUYU ,hope oneday dapat dating lagik! + T boley photoshoot sesama . Im waiting for that wuwuwu T_T nangis merindUi ... Nak tishu Nak Tishu .. 

You Might Also Like

3 comments:

  1. Hee kalau ad rezeki bole jumpaa beliau kt giant sb kak yuyu suka beli brg kt giant nilai je hee.kita pun first jumpaa time kt giant :')

    http://applehijaulife.blogspot.com/2011/12/dating-dengan-yuyu-zulaikha-at-tuitti.html

    ReplyDelete
  2. amboi...suka bebenau dy dpt jumpa yuyu

    ReplyDelete