MARATHON KONVOKESYEN

February 17, 2013,4 Comments


MARATHON KONVOKESYEN

Alamak ! da pukul 7 ?
Bangun sepantas kilat ke bathroom ,siapkan diri .
Capai t-shirt putih ,seluar putih ,sport shoes putih
Dan tudung brown .
Drive 5minit ke pavillion .
Assalamualaikum sis,boleh saya daftar diri?
Wsalam ,sorry dik da start .
Ha?organizer dye cakap daftar pagi nie,awalnye start .
Tapi saya nak join jugak .please :(
okeh if adik sempat isi form nie,adik boleh join open categories ,tapi if sempat la sebab diorang da warm up .
okei ,boleh3 .
laju je jejari ni isi borang penyertaan ,dan keluarkan purse bayar yuran penyertaan .

Fuh ! berlari anak ke garisan permulaan ,sebab diorang da nak mula ..
OMG .mengucap panjang takut tak sempat he he kalau diingat balik wOw EXCITEDnya  diri ni
maU jugak join .
BOMBOMBOM!
1..2…3 .. mulaa ..!
Dengan lasaz bacaan doa terus aku terus berlari ..!
Nampak gayanya ada dua orang mak cik berseluar tight ketat dan baju tight ketat dihadapan .
Oh my ,ni memang ratu pecut .
Okay tak kisahlaa .
7km.
Ingatkan dekat rupanya .. menitik peluh tik tik tik …
Cepatla sampai ke penamat .
Tuhan tahu .


Wuuuuuuuhuuuu! End EnD ''- - Sampai ke garisan Penamat ------>
Wow tahniah anda tempat ketiga !
okay ketiga pun boley walau tak puas hati .
Eh bersyukur sakan da .YeY :D


ALHAMDULILLAH .dapat hamper,wang tunai ,Pingat dan rm250 .thanks GOD .
BERrbaloi bangun awal hari nie :)


she's like Marathon ! :)




You Might Also Like

4 comments: