Viral : Produk Kurus tak panas produk Izeara Extravaganza

hEY Si cantik semua .  Hari tu viral produk kurus yang tak panas kan ? Tak panas sampai buat ...


hEY Si cantik semua . 

Hari tu viral produk kurus yang tak panas kan ? Tak panas sampai buat laporan polis . . Rasa macam nak tahu pulak produk apa sebab first time dengar kes macam huhu . Kelakar pun ada . 

Rupa-rupanya produk Izeara Exvtravaganza . 

Cool Serum 15x More Burn Fat !
Contain Doa & Zikir

Viral Bella hina produk Melayu siap buat rakaman video lagi . walhal dia baru guna sekali je . Peliklaa la kan . Apa masalah sebenarnya Bella ni . Mar pun terfikir macam tu . Takkan lah sebab terlalu obses nak kurus sampai menghina perniagaan orang kan . Tak helok la canggituu . hhmmm .

Semua orang nak produk yang tak panas kan . Means tak menyakitkan kulit kulit kita ni, selesa tak pedih sape la yg tak nak . So bagi Mar produk extravaganza ni hebatlah . 

Tapi lepas kejadian tu . Bella buat video pengakuan  maaf . Bagusla kalau macam tu . Sedar kesilapan diri . Mar respect sebab Bella berani minta maaf kepada seluruh rakyat Malaysia dan terutamnya kepada owner produk serum kurus Izeara Extravaganza ni .


Mar try direct google & instagram produk @IzearaXtravaganza ni memang ramai yang tak puas hati. 
Sebab nak sangat tahu cerita yang sebenarnya .

Oh rupa rupanya disalah anggap oleh Bella . Hm itulah Bella . Jangan terlalu emosi dalam ambil tindakan .

Mar tengok kat facebook dah ramai yang nak mencuba produk ni taw . Sebab tak panas . Memang best then, boleh jugak sapu sapu kat bawah dagu sape sape yang berdagu duaa tuuu . HHE .


Antara kelebihan SERUM IZEARA XTRAVAGANZA ialah :

-Merupakan serum kurus PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK . 
-Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C. Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit.
-Melawaskan pembuangan air besar selepas 1jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni . Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekirannya korang menggunakan secara KONSISTEN selama 7hari .
Lemak lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat.




Kat bawah ni boleh tengok Testimoni Customer produk ni . Memang hebatlah .
InsyaAllah mudah mudahan kan .






Salah seorang  Pengguna produk ni di facebook , Azlinda pun guna hari hari
(Click sini -  http://bit.ly/1WoD3We

 Sesiap yang guna produk ni rasa macam  rawatan perlangsingan bernilai ribuan ringgit selepas menggunakan serum kurus Izeara Xtravaganza ni taw . Rasa macam nak try jugaklaaah . hee .

Di samping korang guna produk kurus . Jangan lupa untuk jaga permakanan dan selalu bersenam jugak taw . InsyaAllah makan produk ni dengan BISMILLAH . 

InsyaAllah berkesan . 

Korang boleh contact terus 0145241224 untuk buat pembelian taw .
Check out Instagram : izearaxtravaganza




Fatin juara Clever Girl Pertama Malaysia wakil negeri kelantan !

T ahniah Fatin Juara Clevergirl Pertama Malaysia   ! Walaupun terkeluar di saat akhir, tapi Fatin...

Tahniah Fatin Juara Clevergirl Pertama Malaysia !
Walaupun terkeluar di saat akhir, tapi Fatin berjaya sertai ke pusingan akhir hasil vote/undian rakyat Malaysia dan akhirnya berjaya bergelar juara . Alhamdullillah so proud of you sister .

Fatin is a meaning of all these program objective. Beautiful off course. Kelantanese, Islamic origin, foremost  Clever . InsyaAllah . 




Fatin Nuraisya Binti Mohd Hanipha

Umur: 28 tahun

Wakil: Kelantan

Pekerjaan: Peguam

Setiap ahad memang wajib tengok rancangan terbaik ni . Moga realiti TV ni memberi impak kepada masyarakat kita untuk lebih berilmu pengetahuan .

By the way, 
Congarats jugak untuk kawan Model Mar . Sofea . Wakil negeri johor . Walaupun terkeluar awal, i always support you .  Lain lain negeri kita tetap bersatu . Betul tak? .


Moga ada realiti TV Clever Girl untuk next year . 




Congrats semua Clever girl Malaysia .
Beauty with brain .

All of you also clever !


Baju raya 2016 dari Rina Salleh Clothing - Beat of la donna klasik raya!

Assalamualaikum awak . Mar banyak post gambar kat event fashionshow raya by Rina Salleh clothing...

Assalamualaikum awak .
Mar banyak post gambar kat event fashionshow raya by Rina Salleh clothing kan sebelum ni . So hari ni Mar nak share semua yang best pasal event ni .


BEAT OF LA DONNA RAYA COLLECTION 2016
Date :May 12th,2016
Time:2pm-5pm
Venue : White Box at Publika Solaris Dutamas Kuala Lumpur.
 Pada hari exclusive ni, Rina Salleh Clothing kenalkan koleksi klasik Raya 2016  .
 Thanks invite Putery Memory taw .




Ta sabar kan nak tengok koleksi raya Rina Salleh clothing ni. Mar sebelum ni selalu usha instagram @Rinasallehclothing . Baju Baju dia Mar suka lah . Nak tahu tak kenapa .? 
Sebab nampak ringkas patuh syariah . Alhamdulillah memang sukaa sangat. 



Okay bila first model keluar . SubhanaAllah cantiknyaaa . Heliza Helmi rupanya yang jadi model untuk fashionshow kali ni . Kak ija pakai jubah/dress tu terletak je kat badan dia, simple cukup kemas. Terpegun jap .
Memang ramai yang suka baju yang corak simple je kan, tapi dia tetap nampak exclusive 


Ahaaa, tengok yang ni laa yang Mar paling berkenan . Nak nanesss tengok cantik , simple je kan . 


Wajib korang nak order cepat cepat sebelum habis kan . Jomla jomlaa kita geng ! .

KENAPA PRE-ORDER 20 May - 6 June 2016 ?
Harga istimewa dengan penjimatan berganda + FREE kotak eksklusif + FREE sampul raya + FREE paper bag raya + Dijamin saiz dan warna pilihan anda dah tentu ada + Koleksi terhad dan eksklusif . 

Macam mana nak PRE-ORDER ? 
2. Melalui Official Personal Shopper Rina Salleh Clothing: 

  • ps.seha +60176742877 
  • ps_wana +601132986986 
  • almariburok +60136781696 
  • msdelivery_ +60132723867 
  • psmiewaa.official +60173859240 
  • stailista.my + 60126643545 
  • ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708 
  • ps_lenajwaa +601123808266 
  • personalshopperjb +60102413591




  Ini antara fashion blogger yang dapat menggayakan Dress Zehra dari Rina Salleh Clothing . Semua cantikcantik . Dari kiri Emas Putih, Fatin bella, Putey Memory, Iena Eliena, & Yayanatsumi
Boleh check it out di www.rinasalleh.com .


 Bila dah habis event , sempat jumpa dengan owner butik butik fashion Malaysia, antaranya pemilik tudung ruffles. Hanis . & baby comel tu anak blogger top yuyuzulaikha . 
Kemain habib kalau selfie . hee

Gbob pun hadir event fashionshow ni, ada shooting kat sini katanya .





 Alhamdulillah terima kasih Rina Salleh clotthing hadiah goodies cecantik untuk Putery Memory . Shawl + Gelang Pandora+ diarybook . THANKSS .



So hakak hakak dah teruja tengok koleksi Rina Salleh? boleh terus check it out kat website www.rinasalleh.com


Tahniah kak Rina Salleh & suami . Memang koleksi patuh syariah yang ramai orang suka . Mar nak suggest kat famili suh beli ramai ramai pakai sesama raya nanti ,mesti nampak anggunnyaaaa hehe . Warna dia kalau orang berumur pakai mesti nampak muda kan .


Kalau nak tengok banyak lagi koleksi Rina Salleh Clothing ni korang boleh terus intai intai dress cecantik kat facebook, instagram dan website okei . Wajib korang jatuh hati macam Putery Memory lah . hhe .


Facebook : rinasallehclothing

Instagram : rinasallehclothing
Website : www.rinasalleh.com