Marrybrown kenalkan menu baru Salted Egg pula!

Hellu semua!  musim musim pkpb mesti teringin nak makan something best kan? asyik masak je kat rumah, jadi buat pengetahuan semua kat luar sana, Marrybrown kembali memperkenalkan menu terbaru dengan gabungan Telur Masin yang menyajikan dua pilihan  Hotouch Burger dan MB Crispy Chicken yang rangup dengan limpahan dengan sos Telur Masin yang padu!

Korang tahu tak kalau telur masin ni Mar suka sangat makan time sahur bulan ramadhan taw haha, mestilah telur masin ni kegemaran Mar. Dan Mar pasti ia salah satu makanan kegemaran rakyat Malaysia! Eh rugilah sape tak makan. Bila Marrybrown keluarkan menu baru dari telur masin sebenar rasa egg-cited gila hhe , yelah makanan favourite kan. Jadi you guys kat luar sana kena try MB SALTED EGG ni taw. Mar dah try dua dua memang egg-stra padu. 

Untuk promosi Telur Masin, para peminat Marrybrown mempunyai dua pilihan yang enak iaitu Salted Egg Burger yang dihidangkan dengan kentang jejari atau Salted Egg Ayam yang dihidangkan dengan kentang lenyek dan salad. Kedua-dua menu ni ada sos Telur Masin Marrybrown dengan gabungan rempah ratus yang istimewa bersama daun kari yang wangi, memang sesuai lah dengan citarasa rakyat Malaysia ni.

MB SALTED AYAM
2 ketul ayam: Harga bermula dari RM 15.90
3 ketul ayam : Harga bermula dari RM 18.80
Suka sangat ayam salted egg ni, rasa lemak lemak kuah salted egg tu, dan rasa pedas sedap sangat

MB SALTED EGG BURGER
Harga bermula dari RM 15.00
Burger pun sedap jugak, try korang mintak kuah salted egg lebih haha 

Yang pastinya kedua-dua hidangan kombo dihidangkan dengan minuman Heaven and Earth Ice Lemon Tea yang cukup menyegarkan taw! So apa lagi jom try! Eh musim pkpb malas nak keluar pun tak pa, sebab korang kan boleh order dengan grab food atau foodpanda je. hehhe

“Kami sedar bahawa hidangan Telur Masin sudah menjadi satu trend dikalangan rakyat sejak kebelakangan ini. Bertepatan dengan sambutan luar biasa ini, kami yakin bahawa sos kami akan menjadi kegemaran kerana ia diperkayakan dengan sentuhan egg-stra dan kami tekad menggunakan telur masin sebenar untuk menambahkan rasa lemak berkrim lalu mengekalkan perisa umami pada sos ini,” ujar Dato’ Joshua Liew, Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown.

“Kami menjemput dan berharap rakyat Malaysia akan teruja untuk menikmati sajian bersama Telur Masin Marrybrown dan merasai sendiri pengalaman rasa sos telur masin yang padu yang penuh kelazatan. Pasti menggugat selera rakyat tempatan!” tambah Dato’ Joshua.

“Di Marrybrown, kami sentiasa berusaha untuk menyajikan pelbagai hidangan yang berbeza untuk pelanggan kami dari segi aspek makanan ataupun layanan. Kami berharap pada masa yang akan datang, kami dapat mencapai kesemua matlamat ini dengan jayanya ,” kata Dato’ Joshua.

Ni Mar pergi musim PKPB, boleh je nak makan kat restauran taw asalkan jaga jarak . 
So awak dilarang duduk dekat tanda X tu ya? 
Nanti selamanya awak jadi Ex saya . Eh hahahahha sempat!



Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, 
promosi dan perkhidmatan penghantaran makanan you guys boleh layari :

Instagram: Marrybrownmy
Youtube: MarrybrownTV



Badan Lebih Sihat Dengan Amalkan Detoks | Leedee-Tox Peach

Hi Semua | Kenapa Detox penting untuk badan kita? Ramai yang tertanya-tanya tentang Detox dekat Mar, jadi kat sini Mar nak share dekat korang semua kenapa kita perlu Detox. Setiap orang perlu detox untuk mengeluarkan toksin yang berlebihan dalam badan. Toksin yang terlalu banyak dalam badan kita akan memberikan masalah, sebagai contohnya ia akan menyebabkan masalah jerawat dan banyak lagi.

Biasanya orang selalu anggap orang yang nak diet sahaja perlu detox, orang yang gemuk sahaja perlu detox, orang yang nak kurus sahaja perlu detox, tapi kat sini Mar nak tegaskan dekat korang semua yang mana detox penting buat semua. Tak kira lah korang gemuk atau kurus sekalipun. Kat bawah ni Mar share kenapa kita perlu detox

MENGURANGKAN TOKSIN 
Kita semua perlu detox untuk mengeluarkan toksin dalam badan, zaman sekarang semua terdedah dengan bahan kimia, pencemaran udara, air, pengawet dalam makanan yang kita tak pernah amik tahu. Semua ini akan tersimpan dalam badan kita, serta ia buatkan badan tak bermaya, kulit kusam & berjerawat.

TINGKATKAN TENAGA
Untuk pengetahuan semua, detoksifikasi akan meningkatkan semula tenaga, kita akan berasa lebih semangat secara mental fizikal dan secara automatik akan mengawal emosi kita dalam keadaan baik.  

MENGURANGKAN BERAT BADAN
Okay yang ni semua orang tahu, detox membantu untuk kurangkan berat badan, bila kita detox badan kita akan mengurangkan toksin dalam sel lemak dan tingkatkan metabolism tubuh badan . Haaa sape yang nak kurus tu? kena rajin amalkan detox taw.

MENGUATKAN SISTEM IMUN
Sistem imun kita lemah bila banyak sangat pencemaran serta toksin dalam badan. Bila kita detox secara kerap ia akan membantu kekuatan sistem imun dan kawal jangkitan. 

MEMPERBAIKI TAHAP KESIHATAN KULIT
Pemakanan dan keadaan persekitaran merupakan faktor penting dalam menjaga kesihatan kulit dari dalam. Detoksifikasi akan membantu menyerikan kulit, mengurangkan masalah jerawat di samping menguatkan kuku dan rambut.

Jadi kat sini Mar nak tegaskan supaya kita semua amalkan detox, mungkin ada yang pernah berdiet tapi tak nampak kesannya. Puncanya mungkin masalah detox. Bila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk menyerap nutrient yang diambil samada daripada supplement atau diet harian.  Korang tahu tak perkara pertama yang perlu kita lakukan sebelum mengambil supplemen adalah mencuci usus/detoks? 

Sebab bila badan dah detoks, badan kita akan MUDAH menyerap supplemen dan khasiat supplemen secara optimum. Mar jumpa satu produk Detox yang mudah untuk diminum iaitu : 

LEEDEE-TOX PEACH JELLY
Yummy jelly ni best Mar dah try, rasa masam masam manis, detoks dengan peach jelly ni pun dah okay sebab ia mengandungi bahan-bahan terbaik:

🍑Peach Juice
🍑Acai Berry
🍑Green Tea
🍑African Mango
🍑Raspberry
🍑Stevia (no white sugar)

KELEBIHAN LEEDEE TOX
1. Melawaskan
2. Membantu masalah sembelit
3. Mengurangkan toksin dalam badan
4. Menbantu mengurangkan berat badan
5. Mencantikkan kulit
6. Mencergas badan yg lesu
7. Mengandungi Vitamin C



CARA CONSUME 😍
Ambil 1 sachet sebelum tidur malam, jika korang ada sembelit disarankan ambil 2 sachet , 1 pagi dan 1 malam sebelum tidur.  Mar biasakan amalkan sebelum tidur, bangun esok pagi wajib rasa nak membuang taw, dan mudah rasa nak kentut kentut je haha Bukan apa, kadang perut Mar ni mudah masuk angin, jadi bila makan Leedee Tox ni rasa senang je keluar angin. Bila selalu membuang badan pun rasa ringan je taw. Nak exercise pun rajin! heee . Oh ya, nak rasa yang sedap korang simpan dalam peti ais sebelum consume, makan sejuk sejuk memang sedap sangat.


HARGA 1 BOX : RM 65

Untuk maklumat lanjut atau pembelian :
Contact: +60 17 679 7270 @ dapatkan dengan agen yangsah sahaja.
Instagram : @leedee.hq
Facebook : leedee online hq

Alamat : 
1-47, jln pandan prima 2, dataran pandan prima 55100 Kuala Lumpur
--------
So, guys! Jangan lupa, amalkan detoks taw. 
InshaAllah badan lebih sihat dengan amalkan Detoks :)


Rebut Peluang Berbaloi Puasa dengan Marrybrown!

Hi Semua ! | Berbaloi Puasa Dengan Marrybrown, minggu lepas Mar sempat order sempena promosi MB Berbaloi Puasa! To be honest Mar memang suka makan ayam Marrybrown dari dulu lagi. Rasa ayam dia lain dengan brand lain taw! Best !
Tengok Mar order promosi untuk Berbaloi Puasa ni, Makan sorang siap boleh buat sahur lagi, murah dan berbaloi. Bila time pkp ni kadang bosan tak tahu nak masak apa kan, jadi pilihan terbaik order dengan Marrybrown. Nasib baik ada juga Marrybrown yang berdekatan yang boleh delivery! hehe . Ohhh ya, kalau aplikasi foodpanda/grabfood korang takda Marrybrown, korang boleh je keluar untuk take away, sebab promosi MB ada untuk take away & juga delivery so jangan risau kalau tetiba craving nak berbuka dengan Marrybrown taw. Heee

MB BERBALOI PUASA :
Untuk pengetahuan korang semua, MB ada 3 promosi sekarang ni iaitu :  
Berbaloi Puasa Famly Meal, Berbaloi Puasa Buy 1 Free 1 , Berbaloi Puasa Istimewa Ramadhan .
 Promosi 27 April - 23 May 2020 // Available untuk Delivery and Takeaway. 
• Berbaloi A (2 – 3 pax) – Harga dari RM24.90 
• Berbaloi B (5 – 6 pax) – Harga dari RM49.90 
• Berbaloi C (8 – 10 pax) – Harga dari RM79.90 

BERBALOI A
Mar order set Berbaloi A ni laa, berbaloi kan? sebab murah sangat. Memang boleh makan 2 hingga3 orang tapi Mar makan sorang je dan simpan untuk sahur! hehe If you guys, ada family ramai boleh order set Berbaloi B atau C. Best sebab ada nasi lemak tu! Takpe next time nak try nasi lemak pulak. 

BERBALOI B

BERBALOI C 



Promosi dari 27 April - 23 May 2020 //  Available untuk Takeaway sahaja.
Promosi Buy 1 Free 1  hanya Marrybrown yang terpilih sahaja: 
• Bubur Ayam MB 
• Cheesy Wedges 
• 6 pcs Chicken Nuggets 
• Chicken Sausage Burger 
• Mushroom Soup 

3) MB BERBALOI PUASA [ ISTIMEWA RAMADHAN ]

 Promosi dari 29 April - 23 May 2020 // Promosi ni available untuk Delivery sahaja. 

Promosi Istimewa Ramadhan pula korang akan dapat 2 MB Combo Meals dari RM20 sahaja. Syoknyaaaa! Lepas ni nak try burger MB sebab ramai cakap sedap.
• Nasi Lemak MB Combo x2 @RM20 
• MB Hotouch Burger Combo x2 @RM20 
• MB Lucky Plate Combo x2 @RM22 

So guys, musim covid-19 / Pkp ni korang boleh order Marrybrown taw sebab berbaloi, Mar kadang memang suka masak untuk berbuka tapi disebabkan Marrybrown ada promosi best, why not kita gantung periuk kuali jap ! heee. Selamat Berpuasa buat semua & Stay home okay! :)

INSTAGRAM : @marrybrownmy 
MARRYBROWN WEBSITE: https://marrybrown.com/ 


Bateri Kereta Tahan 3 Tahun | Amaron



Hey guys! Okay musim musim PKP ni mesti semua stay at home je tak dapat gerak memana kan? Tapi jangan lupa dengan kereta anda semua okay!, Pastikan kereta anda sihat.
Perlu diingatkan bahawa, walaupun teknologi kenderaan berkembang pesat, namun ada satu fakta iaitu kenderaan perlu dihidupkan secara berkala (tempoh disyorkan adalah setiap tujuh hari) untuk mengekalkan fungsinya. Satu dari komponen asas adalah bateri. Bateri akan menghidupkan kenderaan dan menyediakan kuasa elektrik ke bahagian lain. Jadi, jika enjin tidak dihidupkan secara kerap, alternator tidak dapat mengecas bateri.
Bagi mengelakkan masalah ini, hidupkan enjin selama 10 minit bagi membolehkan alternator melaksanakan tugasnya. Tetapi jangan menghidupkan pendingin hawa kerana cara itu akan menarik kuasa dari bateri dan mengurangkan proses pengecasan.



Okay macam mana pula kalau bateri kereta dah rosak? Kat sini I nak share untuk kemudahan anda semua iaitu AMARON.  Pilihan bateri kereta terbaik.  Bila musim Covid19 ni semuanya perlu dijaga. Dengan AMARON boleh jimatkan duit. 



Kenapa I syorkan AMARON untuk you guys, sebab dapat jaminan selama 3 TAHUN.  So kat sini tak perlu lagi you guys berbelanja 2-3 bateri kereta dalam tempoh 3 tahun dengan jenama lain. Dengan AMARON hanya 1 bateri je dapat bertahan 3 tahun taw. Mana lagi berbaloi? 





Okay kat bawah ni ada tips bagaimana untuk memilih bateri kereta terbaik:
A)   TEMPOH JAMINAN
Tempoh jaminan dikaitkan dengan keyakinan produk. Biasanya jaminan yang diberikan di pasaran untuk pengguna masing-masing dengan tempoh jaminan 12 bulan atau 18 bulan dengan kata lain, semakin lama semakin lama tempoh jaminan diberikan, semakin baik produknya.
B) SPESIFIKASI BATERI
Spesifikasi bateri kereta yang berkualiti adalah berdasarkan berat serta modelnya, iaitu pembenaran langsung amp-hour (AH) dan kapasiti simpanan tenaga (RC) yang terkandung dalam bateri kereta.



ADAKAH ANDA TAHU?
Lebih daripada 70% kereta di Malaysia biasanya menggunakan bateri kereta yang bersaiz di antara model 38b20l (berat: 10kg +/-) yang berharga RM250 +/- atau model 46b24 (berat: 12kg +, berharga RM295 +/-)

JADI ANDA BERHAK UNTUK DAPATKAN KUALITI YANG TERBAIK
AMARON 36 bulan Jaminan pro-rata di seluruh negara boleh dapatkan melalui Peniaga Rasmi Amaron seluruh Malaysia atau boleh hubungi di laman sosial :


FACEBOOK: AMARON MY
INSTAGRAM: @amaronmalaysia

Jadi untuk tempoh MCO ini jaga kesihatan kereta anda walaupun tak bergerak ke mana mana, selalu hidupkan bateri kereta okay!
Stay at home and take care your care! 



PG MALL : Platform Shopping Online Paling Mudah & Berbaloi Musim PKP !


Hai Semua, harap you guys stay home & stay sihat okay!  Oh ya,  bila stay at home, ofcourse semua tak dapat nak keluar shopping kan. I ada jumpa satu platform untuk kita shopping iaitu PG MALL !


PG MALL adalah e-commerce platform nombor 1 di Malaysia.  Satu satunya local e-commerce di Malaysia taw! So tak perlu risau lagi nak shopping sepanjang tempoh MCO ni kita boleh stay at home & shopping online je . Best kan ? Mestilah best lagi lagi PG MALL selalu ada promotion.  Hot Day Sale diskaun sehingga 80 % . Banyak kan?  ( Ada 3 Slot setiap hari 10 pagi, 4 petang & 9 malam). 

Dekat PG MALL kita boleh shopping bermacam macam taw, ada groceries, health & beauty, fesyen lelaki & perempuan, barangan kanak kanak & baby, barangan elektronik , barangan sukan  & banyak lagi! Boleh dikatakan semua ada dekat PG MALL . Kat bawah nanti I akan bagi link untuk korang okay! Tak sabar nak shopping kan?

Oh ya!
I nak share dekat korang semua,  sekarang kita dah nak masuk bulan puasa, Jadi PG MALL ada buat MyRamadhan Campaign dari 17/4/2020-3/5/2020. So ini masanya untuk kita sertai.  Jom Jom!



If you guys , new shopper untuk PG MALL  inilah masanya untuk jadi pelanggan baru sebab kempen ni memang wow siap bagi 30% Off ! So ambil peluang untuk shopping sekarang  taw!

KEISTIMEWAAN PG MALL ONLINE SHOPPING NO 1 MALAYSIA

Untuk pengetahuan you guys semua, PG MALL memang banyak sangat promosi & keistimewaan sebab tu I suka share dekat korang semua, lagi lagi waktu MCO ni kan senang untuk shopping online je .
FOR NEW SHOPPER :
Untuk pelanggan baru atau new shopper you guys akan dapat RM15 Off , yang berbelanja min RM50). Ianya terhad untuk 1000 redemption taw! ( 2X shopper)

FOR EXISTING SHOPPER :
Untuk pelanggan tetap & pernah berkunjung di website ini you guys juga akan dapat RM5 Off yang berbelanja min spend RM30) Ianya terhad untuk 1000 redemption (no limit per shopper) Dan RM25 Off yang berbelanja min RM150. Dan ia juga terhad untuk 200 redemption (1x per shopper)
Best kan!? So cepat cepat buat pembelian & jadi orang terawal untuk buat penebusan tersebut okay! Ahaaaa ! Jangan lupa sekarang kan ada MYRamadhan Campaign tu, ambil peluang jadi new shopper sepanjang 17 April – 3 May 2020 taw!

Anyway guys, kat bawah ni ada lagi kempen  yang berlangsung dekat  PGMALL sekarang, so you guys boleh take note and tengok betapa bestnya PG MALL ni! Eheh .

 Maybank QRPay :
Enjoy up to 10% cashback (capped at RM10) with a minimum expenditure of RM30 via Maybank QRPay or MAE. (2x usage per month) Promotion valid until 20th April 2020 .

Boost Rakyat Cashback Campaign :

Enjoy 15% cashback with NO min. spend, capped at RM10 when make purchase and pay with Boost! Promotion valid until 19th of April 2020.

 AirAsia big loyalty points:

Shop at PGMall and gain 50% extra BIG points bonus from Air Asia Big now! AirAsia Big loyalty points holders also can spend their big  points and shop at PG MALL .

Love you 3000 Campaign (Lucky Draw bi-weekly) :


Purchase RM30 and above stand a chance for lucky draw to walk away PG Mall c-wallet worth RM3000 .  

Forever CashBack up to 3.5%
PG MALL juga bagi ganjaran taw dekat pelanggan iaitu dengan berkongsi  dekat kawan kawan atau orang lain untuk shopping di PG MALL juga.  Konsep Shop-Share-Earn  ini  you guys akan memperoleh cashback sehingga 3.5% .

- Pembelian RM30 ke atas berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah PG Mall c-wallet
   bernilai RM3000.
- Pemenang akan diumumkan 2x sebulan setiap 15 hb dan 31 hb setiap bulan.



So guys, jom stay at home and shopping online dekat PGMALL je  :
bermacam macam ada, tak perlu risau lagi . Selamat membeli belah okayyyy! J
____________________

Boleh klik juga untuk kempen lain di PG MALL :




LAMAN SOSIAL PG MALL :







Kulit Putih & Licin Dengan Shinjumi | K Beauty Luxury Malaysia

Hi everyone, Sabtu | 29 Feb 2020 yang lepas Mar sempat ke Launch Party KOREAN BEAUTY LUXURY MALAYSIA di Cheras! Wahh tak sangka sangat ramai yang hadir ke Launch Party tu taw, yang penting semuanya bertema pink & white, nasib baik i ada juga baju pink & seluar putih. So  bila pakai nampak sweet sweet muda remaja gittew hehe. Best datang event ni sebab banyak performance dari instafamous yang suara sedap sedap tu & ada juga demo make up. Excited jap!




Congratulation Puan Sha,
KOREAN BEAUTY LUXURY MALAYSIA! > <


K BEAUTY LUXURY OUTLET 
Bila habis majlis i sempat masuk dalam outlet KBLX ni, sangat cantik dalam kedai ni kaler pink! Kat sini ada pelbagai jenis Korean product dari KBLX taw, so korang yang suka Korean product jemputla singgah sini. Macam macam beauty product ada plus ada harga promo sekali taw. Woot woot ! 





PELANCARAN SHINJUMI BERSAMA DUTA 
Dan pada hari tersebut ada pelancaran produk baru dari KLBX ni taw iaitu SHINJUMI bersama dengan Duta Shinjumi iaitu adik Iman . Patutlah adik iman ni sweet sweet cantik je orangnya, pengguna setia Shinjumi rupanya. Tahniah adik iman!

Adik iman ni instafamous yang suara sedap tu. I suka follow dia punya ig taw. Suara lunak plus kulit cantik glow glowing camtu. Till meet again taw adik iman. 


SHINJUMI  ( Vita Milky Strawberi)
Campuran Susu Strawberi dengan L-Cystein dan Ekstrak Tomato

So guys! produk Shinjumi ni Mar dah try taw.  Bila da try ni rasa nak share dekat korang semua. Rasa susu strawberi tu best ! Tapi Tapi jangan risau dia tak pekat sangat, sebab i takde la peminat susu strawberi taw, bila try Shinjumi ni rasa boleh tahan sedap, sebab rasa susu dan rasa masam masam buah strawberi  yang buatkan ia best & tak terlalu masam sangat. Haa that's why la I boleh minum . Yes, of course la you guys kat luar sana mesti suka gila kan flavour ni! 
SHINJUMI ni sesuai diminum dari umur 13 tahun dan ke atas, so kepada adik adik remaja kat luar sana yang nak jaga kulit dari muda lagi boleh la cuba Shinjumi ni taw,  so untuk  kita kita yang dewasa ni pun sesuai lagi lagi nak dapatkan kulit glowing awet muda, nak hilangkan kulit kusam penat kerja pun boleh cuba taw. Ianya sesuai diminum sebelum sarapan pagi, i sekarang ni setiap pagi wajib akan ambil breakfast, so sebelum breakfast ambil satu sachet shinjumi, kat office rasa bertenaga je taw sebab shinjumi kan susu and i memang suka minum susu setiap pagi untuk protein & tenaga. Korang jangan risau sebab produk ni tidak mengandungi mana mana kolagen okay, kat bawah i tuliskan ramuan yang ada dalam Shinjumi.


Packaging dia sangat cantikkk kan?
18gx15 sachets dan i dapat 1 shaker bottle. 

RAMUAN :

CALCIUM : 
Mempunyai kandungan kalsium 10x ganda susu lembu.
ASID ASKORBIK: 
Mempunyai kandungan kalsium 10x ganda susu lembu.
L-CYSTEINE: 
Mempunyai ciri-ciri anti penuanan, melindungi tisu badan & mencerahkan kulit.
EKSTRAK TOMATO:
Menegangkan kulit dan mempercepatkan proses penyembuhan.
EKSTRAK BUAH ZAITUN: 
Bermanfaat untuk meningkatkan daya tahan tubuh dan melambatkan proses penuaan.
EKSTRAK KURMA : 
Kaya dengan serat dan merupakan sumber kalium yang sangat baik
KISMIS: 
Kulit menjadi awet muda, cantik dan lembut.
EKSTRAK BUAH TIN : 
Menjadi sumber vitamin, antioksidan dan mineral yg sangat baik untuk kulit. Ia juga membantu melancarkan kulit serta sudah pasti menjadikan kita kelihatan cantik.
EKSTRAK BUAH APRIKOT: 
Mempercepatkan proses penyembuhan kulit, menstimulasi perbaikan jaringan tisu dan baik pulih sel-sel kulit baru serta kolagen pada kulit. Tidak hairan jika kulit terasa lebih kencang dan kenyal.
PERISA & KONDISI MAKANAN YANG DIBENARKAN : 
Krimer , Whey manis (Mengandungi laktosa, vitamin, protein dan galian berserta dengan kesan lemak. Serbuk Jus Strawberi, Gula Perang & Campuran Mineral.

MANFAAT :



  • Menjadikan kulit berseri, pinkish dan gebu.
  • Merawat bintik hitam dan menghalang pembentukan jeragat
  • Mengurangkan pembentukan melanin yang boleh menggelapkan kulit
  • Merawatkan permukaan kulit kusam dan tona tidak sekata
  • Melindungi kerosakan kolagen akibat radikal bebas
  • Mengekalkan struktur kolagen bagi mengekalkan keremajaan kulit
  • Membantu mengawal selera makan yang berlebihan dan memberi rasa kenyang

VITA C WHITE STRAWBERRY ESSENCE 
Oh ya guys, kalau beli Vita Milky Strawberri tu , beli la Vita C White ni sekali sebab harga dia murah. Paling penting Vita C White ni banyak manfaat dia , biasa i akan pakai sebelum i apply make up taw. So you guys yang suka make up & nak jaga kulit muka pakai ni dulu okay!.


So jom kita jaga kulit sesama okay! <3

HARGA 
VITA MILKY STRAWBERRY :
RM69
VITA C WHITE STRAWBERRY ESSENCE : 
RM 39

HARGA COMBO SET
1MILKY + 1 VITA C ESSENCE
RM108 FREE POSTAGE

INSTAGRAM :