Leyna Tidur Dengan Bantal Ala Hotel


Tidur yang berkualiti penentu hari esok kan? Mar sekarang ni selalu insomnia sebab tak jaga waktu tidur, bila tidur lewat esoknya susah nak tidur awal, biasalah blogger kan  susah nak manage masa, akan ada juga time kena tidur lewat siapkan kerja, bila nak tidur jadi susah nak lena tak lelap. Kadang jadi stresss taw, huhu



Tidur kan penting pada tubuh badan, sebab ia akan bantu  proses merehatkan diri kita. Lagi satu, tidur yang baik adalah selama 6 – 8 jam sehari dan tidur pada waktu malam yang panjang.  Tapi Mar bila baring je tak lelap lelap sampai pagi hhu. Acano tu? Mar akan cuba sedaya upaya untuk elakkan semua tu berlaku lagi, Mar cuba untuk tidur awal & uruskan masa yang sepatutnya walaupun sukar taw . Dan satu lagi cara adalah dengan tukar  bantal tidur, cari bantal yang sangat selesa. kalau tidur hotel, memang sangat lena tak hingat dunia kan? Ahaks! jadi Mar pasti kalau guna bantal ala hotel wajiblah lena sampai pagi terus! Huhu Orang yang pernah alami masalah macam Mar je yang akan faham macam mana susahnya nak lelap kalau tak selesa taw.




Jadi, Mar decide untuk beli bantal LEYNA by FLENAZ COLLECTION. Alaa bantal ala hotel yang murah dan ekslusif tu. Bantal ni dah makin viral taw sekarang.

 BANTAL LEYNA (Sebelum plastik dibuka)
Korang kalau nak tengok video unboxing bantal leyna ni boleh klik SINI teruja sebab Mar first time tengok bantal kempis, haha *jakun sat*

Nampak tak betapa besarnya bantal leyna ni bila dibuka. Jom Mar cerita apa yang best tentang bantal ni, baca kat bawah .


Kelebihan Bantal Leyna:

- Corak pada kain bantal tu ditempah eksklusif mengikut citarasa mewah masa kini dan kualiti kain yang sangat lembut. Itu bukan sarung bantal lain taw korang, itu memang corak ekslusif bantal LEYNA untuk customer taw. Jahitan piping kemas di sekeliling bantal untuk menimbulkan lagi seni jahitannya. Sebab tu lah Mar suka sangat.

- Ringan mudah di bawa ke mana mana sahaja. Kalau nak angkut bawa balik kampung pun senang taw.

-Isian poliester berkualiti tinggi boleh dikeluarkan untuk selaraskan ketinggian bantal.Yang ni Mar paling suka sebab isian poliester sangat banyak dalam satu bantal taw, sebab suka bantal yang rendah, jadi Mar keluarkan . Tapi bila keluarkan Mar siap boleh buat  satu lagi bantal taw, nampak tak walaupun satu bantal tapi korang boleh buat dua bantal, best sangat jimat!

-Poliester mudah dibasuh, berbanding kekabu sebab poliester sifat mudah kering. Dan bantal leyna ni tidak mudah koyak apabila basuh menggunakan washing machine, Boleh klik SINI . Yes, maknanya boleh dibasuh dengan washing machine taw. Dan dicadangkan untuk gunakan mesin layan diri DIY. Manakala, kain sarung bantal tidak mudah tetas, boleh basuh menggunakan air panas atau sejuk juga.


-Zip bantal leyna tersorok berada di tepi bantal, jadi ianya selamat tak kan menggangu okay.

- Produk original dan mempunyai label LEYNA-FLENAZ COLLECTION. Jadi sesiapa yang beli nanti pastikan original okies! hhe

-Bantal leyna bersaiz 19 inci x 29 inci , mana nak cari bantal best yang besar macam ni dan murah kan? Hee Okay jom tengok harga dia.

HARGA BANTAL LEYNA

HARGA :
1BANTAL: RM39
4BANTAL: RM150
Sangat murah kan?

JENIS BANTAL LEYNA ( Leyna Favourite)
-Ada zip
-Bercorak
-Fiber berkualiti tinggi


TIPS & CARA BAGI TAHAN LAMA BANTAL LEYNA :
Sebenarnya mana mana bantal pun ia bergantung pada penggunaan kita, jadi ni cara untuk kekal lama taw .
-Perlu dibasuh, jemur dan keringkan untuk buang hama hama
-Penggunaan biasa atau ringan cuma perlu basuh 3bulan sekali.
-Dibasuh bila perlu sahaja, jadi jangan rajin sangat nak basuh hari hari, haha


Mar dah try sendiri, sangat selesa. Dan Alhamdulillah masalah tak dapat tidur, tak lena semua Mar dapat atasi dengan bantal leyna ni taw. Bila balik petang petang pun rasa nak baring je kejap, bila baring je leyna terus, heyy nasib baik housemate kejut taw! Hhiks.
Jadi sesiapa yang nak rasai sendiri betapa bestnya bantal leyna ni, korang bolehla order dekat FLENAZ COLLECTION okay!


Untuk pembelian & maklumat lanjut, layari :



Koleksi Make Up Berkualiti Tinggi & Harga Mampu Milik | ZV Beauty Collection

Hi, Salam Guys! 
Mar percaya setiap dari kita mesti suka nak kelihatan cantik, mesti suka sangat make up kan?  Hey kadang tak beli pun suka je masuk kedai kedai make up kan. Haha tengok tengok dah siap 1muka main make up. hahha Mar pun suka, especially sephora!
Tak sangka guys, this ZV BEAUTY Collection bakal masuk beberapa store yang famous tak lama lagi taw.
Semalam Mar dapat lihat demo make up dari Make up artist yang terkenal kat Malaysia ni sape tak kenal kalau bukan Ady Razak, Sahir Sabri & Razzi Musa. Mereka menggunakan produk ZV Beauty ni taw. Terujaaa bila dah siappp tuuuuu T_T . Semua Model nampak sangat felolessss  bila apply produk ZV tu taw.
ZV BEAUTY ni terhasil dari impian dua founder ni iaitu  V   dan kakaknya . Mar dengar semalam V bekerja di bank negara & sekarang a bisneswoman , dari banking beralih arah ke beauty. Wahhh hebat . Kita suka tengok orang orang hebat ni taw. Rasa macam nak jadi macam beliau hhe. 





FACE BASE PRIMER
Kalau korang nak tahu Face base primer ZV ni ada effect glowing taw, means dalam primer ni ada glitters, so bila pakai nampak glammmm gittew.HHE cantik sangat! Memang sesuai sangat untuk 24hour make up protection. Dalam dia ada Argan Oil,Marula Oil & juga Vitamin E.
TREATMENT FOUNDATION
Okay foundation pula bila korang pakai, rasa ringan je macam tak pakai foundation pun. Ia juga dari Argan oil, Marula Oil, Vitamin C untuk mencerahkan kulit kita, serta Vitamin E. 24hours untuk UV protection dengan SPF 35. Banyak lagi kelebihan foundation dia, korang should try lah.
LOOSE POWDER
Saiz Loose Powder ZV ni sangat cute & comel taw, so senang sangat nak bawa ke mana mana, biasa Mar jumpa loose powder yang saiz besar jadi nak bawa ke mana mana pun susah. Ia juga diperbuat dari Argan Oil, Marula Oil, Vitamin C dan juga Vitamin E. Bila apply Loose Powder ZV ni make up kita akan nampak lagi natural taw. That's why kita perlu guna loose powder pada akhir make up taw.

EYESHADOW
Kalau korang nak tahu nama eyeshadow ni adalah nama anak anak 
founder taw. Sweet sangat kan? Warna warna pun favourite Mar ni . Eyeshadow ni juga dihasilkan dari Argan Oil, Marula Oil, Vitamin C, dan juga Vitamin E
Mungkin jadi favourite make up Mar la lepas ni hehe. Kalau ada masa terluang Mar buat video tutorial pakai ZV Beauty ni untuk korang semua okes! :)
Harga ZV BEAUTY ni sangat affordable taw. Around RM60 je. Alaa standard harga make up sekarang la awak. Takmahal pun eheks. Mar tak kisah kalau mahal & berkualiti tinggi, sanggup je beli sebab Mar memang sangat sangat jaga kulit. Jadi kena la pilih make up yang berkualiti taw guys. Jangan beli yang fake atau fufu tawww. hhu

Untuk pembelian segera korang boleh ke :
INSTAGRAM : ZVBEAUTYCOLLECTION

Bye! xoxo

Tips Badan Mantap & Ideal Untuk Wanita

Hey gegadis cantik kat luar sana.
Mesti semua teringin nak ada badan yang cantik dan sihat kan? Macam mana korang jaga body masing masing ya? Jom Mar kongsikan cara Mar maintainkan berat badan.


1) SELALU BERSENAM
Mar biasanya akan pergi gym atau pun jogging "outdoor" di Taman KLCC. Mar memang suka jogging dari sekolah lagi, sebab ia boleh kuatkan kita punya stamina. Ia membantu menguatkan otot & tulang taw. Lagi satu bila kita jogging dapat hilangkan segala tekanan kerja sebab ia membantu kita untuk lebih fokus & hilangkan semua permasalahan dunia, gituuuuhh. hehhe Cuba la kalau tak percaya. Jogging juga akan buatkan kita dapat kualiti tidur yang cukup & senang lelap. Siapa yang selalu insomnia macam Mar bolehla selalu jogging petang hari then bila malam wajiblah badan perlukan rehat dan terus tertidur .

2) JAGA MAKAN . TIDAK MAKAN MAKANAN BERLEMAK.
Okay kalau bab makan ni, Mar tak suka makan makanan yang berlemak taw, contohnya masak lemak apa apa yang dari santan, bukan tak boleh makan, tapi tak berapa suka la, kurang suka makan makanan dari santan , jadi dari situ Mar boleh kawal berat badan Mar. Tapi kalau korang penggemar makanan yang berlemak, boleh je makan tapi ambil dalam kuantiti yang sedikit atau pun makan jarang jarang. Haaa gittuu . Mar tak sekat taw selera korang . hehe.



3) SELALU AMALKAN MINUM AIR MASAK
Okay kalau tips ni korang mesti selalu jumpa dalam entri Mar yang lain, sebab apa sebab air masak ni memang sangat membantu untuk menyihatkan badan kita. Ianya adalah untuk proses melancarkan sistem pencernaan, jadi takdelah nak sembelit hari hari kan, kalau 'perut' tu penuh nak bergerak pun susah, jadi tak best kan? Jadi dengan minum air masak ni akan membuatkan pembakaran kalori berjalan dengan lagi efisien taw taw. Dan sebab itu juga lah ia sesuai untuk orang yang berdiet. Mar paling susah nak minum dalam kuantiti yang cukup setiap hari tapi Mar cuba juga minum atleast 4-6 gelas .


Untuk wanita atau lelaki kat luar sana, tahu tak air masak ni juga meningkatkan kesuburan taw. Ia menghasilkan hormon testosteron pada kaum Adam serta hormon estrogen pada kaum Hawa. Malah Air putih juga diyakini dapat menyembuhkan penyakit jantung. Jadi amalkan lah setiap hari okies! Tak nak pun kena paksa juga! hahahhaha 

3) AMBIL SUPPLEMENT CUPLUS.

Dan lagi satu Mar amalkan ambil CUPPLUS untuk mantapkan lagi badan . Jadi wanita kat luar sana, kena la cantik cantik sebelum kahwin lagi taw, tak kanlah nanti dah kahwin atau dah ada anak baru nak jaga badan? Jaga dari sekarang okay! Please seksi untuk suami awak. hhhiks!

Khasiat Bioxcelent Cupplus White:
Ianya dapat mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang mengendur dalam masa 14hari, membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut, membentuk payudara yang lebih padat berisi, menambahkan tenaga dan kecergasan, membantu mengurangkan keputihan, mencerahkan kulit seluruh badan. Hurm, tengok khaisat dia sebab tu la Mar suka minum hehe. Macam 2 in 1 gitew.



Cara pengambilan :
Ambil 1 skop (20grams) cupplus ke  dalam 200 ml/ 250ml air suam, kacau /goncang sehingga larut dan minum serta merta selepas penyediaan. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

Awak semua boleh tengok video cara pengambilan Cupplus ni taw / klik di SINI


Ramuan:
Maltodextrin, Fructose, Acacia Gum, Tricalcium Phosphate, Serbuk Jus Betik, Serbuk Jus Strawberry, Pueraria Lobata, Serbuk Redbeet, Citric Acid, Serbuk Fenugreek.

LIFTING-90%
FULLNESS-95%
FIRMNESS-97%

Rasa masam masam manis. Sangat sedap. Amalkan setiap hari selepas sarapan taw.
Kalau hamil, menyusu atau sedang ambil ubat , korang kena rujuk kepada doktor atau penasihat perubatan sebelum mengambil sebarang makanan tambahan




Kalau korang nak amalkan juga, korang boleh beli dekat cawangan watson berdekatan taw.  Murah pun murah. Nanti pilih je nak produk untuk diet pun ada taw, tapi Mar tak diet la, Mar sekarang suka amalkan CUPPLUS ni.

INSTAGRAMbioxcellent
CONTACT: 03 2280 6901


Jadi kepada kaum wanita kat luar sana, anda semua cantik taw! Cuma kita kena pandai cari cara macam mana nak buatkan kita nampak lagi cantik,berseri dan sempurna, jadi tak terlambat lagi untuk kita bermula dari sekarang taw. Jom kita sama sama sihatkan diri :)

Bye! Thanks singgah baca. 
Love,xoxo



Resort Tepi Pantai Cantik & Mewah | Sand & Sandals Resort

Pertama kali Mar kunjungi Sand & Sandals Resort ni taksangka sangat cantikkkk korang. Ia resort yang sangat besar di tepi pantai. Mar sampai malam taw kat sini bila malam pun menarik sangat boleh lepak kat pool sambil layan muzik. Ouch! best kan? . Hehe tapi tapi bila dah sianggg. Wahhhh rasa nak lompat lompat keluar bilik! . Jom tengok suasana resort berkonsepkan SPA ditepi pantai ni.
Antara tempat rehat sambil minum minum di tepi pantai 
Bangunan resort dari luar.
Bilik-Bilik kat sini ada konsep yang berbeza.
Cantik kan? Antara bilik yang sesuai untuk ber honeymoon hhe


Bilik yang sesuai untuk keluarga & anak anak yang sukakan kartun comel ni. Sis yang besau ni pun teringin hhiks


Bilik yang Mar menginap kat sana, sederhana tapi sangat luas taw.

SPA DESARU BEACH
Sand & Sandals ni ada Spa yang yang sangat best, kalau datang sini rugi lah kalau tak try, boleh pilih nak indoor atau outdoor taw. Kat sini korang boleh nikmati macam macam pakej taw .
Antaranya :
( Bliss Therapy) Foot Spa, Foot Massage, Body Scrub, Body Wrap, Body Massage, Milk Bath.
(Detox Theraphy) Foot Spa, Ginger Body Scrub, Ginger Body Mask, Herbal Bath, Body Massage 
and etc



















Petang Petang boleh ambil angin kat tepi pantai. OMG. Bestttttt.
Siap ada buai lagi taw, sumpah best tak tipuuu. 
Oh ya guys kat sini, boleh juga nak main ATV taw, sebenarnya banyak lagi aktiviti yang kita boleh join kat sini antaranya adalah :
Outdoor : ATV, Bon Fire, Paintball, Bon Fire, Telematch 
Indoor: Game Room, Kids Play Room.
Water Sport: Banana Boat, Viper, Jet Ski, Canoe
Sightseeing&Tours : Fireflies Experience Tour, River Cruise, Fruit Farm Tour, River Fishing Trip

CAFE DI SAND & SANDALS



Mar rasa resort ni resort tepi pantai paling cantik Mar pernah pergi . Korang yang nak datang sini boleh dapatkan maklumat di media sosial di bawah :

Alamat: 
Lot 2263, Jalan Desaru, 81930 Bandar Penawar, Johor, Malaysia
Tel: (607) 822 2222 Fax: (607) 822 2223
Website: www.sandandsandals.com
Email: enquiry@sandalandsandals.com

Facebook: sandandsandals
Instagram: sandnsandals

Kenapa Perlu Buat Analisa Kulit Muka? | Skin Valet

Hi, Assalamualaikum Guys!

SIAPA CAKAP KULIT TAKDE JERAWAT, TAKDE MASALAH?

Biasa selalu orang cakap kulit Mar cantiklah, okay je tak de masalah pun. Tapi sebenarnya 
empunya diri  je  tahu kulit sendiri bukannya okay sangat pun.  Kalau kulit Mar okay, takdenya bila keluar tepek foundation tebal tebal jugak nak nampak cantik, glowing  & sebagainya hhu. Sebenarnya Mar teringin sangat taw keluar rumah make up biasa je takyah pakai foundation pun. Yela, bila make up tebal tebal ni rimas kadang bila nak solat susah nak kena buang make up dah berjam . Memang susah la wanita yang ada experience macam Mar je yang akan faham macam mana. Huhu

Jadi bila fikir balik, penyelesaiannya Mar  nak sangat ada kulit yang cantik, kulit sihat bila keluar tak perlu pakai foundation sebagai alas dah. So first Mar nak tahu condition kulit Mar & cara penjagaan kulit yang paling terbaik, sebab Mar ni bukanlah orang yang rajin jaga kulit pun sebenarnya huhu .
So bila search kat internet Mar jumpa satu tempat yang boleh bantu semua permasalahan kulit taw. Iaitu dekat SKIN VALET , yes all about skin . Mar nak share kat korang Mar buat analisa kulit dekat sana. Setiap dari kita memang kena buat analisa kulit, baru lah tahu jenis kulit, masalah dan cara penyelesaian untuk masalah kulit kita. Bila kat sana DR  akan consult kita dari semua aspek.

SKIN VALET
Bila sampai je , first diorang akan buat SKIN ANALYSIS dulu. Bila DR check segan pun ada. Hahha. Sebab apa? KANTOI! Sebab DR  tu tahu Mar sebenarnya tak rajin buat routine harian untuk penjagaan kulit. Aduhaii kantoi malunyaaaa. Then, bila check lagi kulit Mar sebenarnya bukan gred A taw, nampak je kulit Mar macam tak de problem tapi fuhhh bukan Gred A   T_T.  Tu la malas lagi jaga muka. Hhu nak tahu gred apa? Baca sampai habis






By the way, bila buat skin analysis kita boleh tahu semua keadaan kulit kita taw, tahap kecerahan kulit kita pun boleh tahu. Eh banyak lagi laaah . Nak cerita semua tak reti pulak nak explain panjang sebab tu korang kena datang sini sendiri boleh tanya macam macam dengan DR ni.

Okay bila DR dah siap cek, jadi DR akan decide treatment apa yang sesuai untuk kulit kita. Untuk kulit Mar kena buat treatment OXYGEN CRYO THERAPY . Nak tahu apa yang best terapi ni? Baca kat bawah taw.


TREATMENT - OXYGEN CRYO THERAPY
Terapi ini  sangat bagus, ia akan membantu  menjaga kulit dari persekitaran yang tak sihat kat luar sana. Ia jugak boleh memulihkan tekstur kulit kita jadi lebih lembut. Manakala oxygen yang digunakan adalah untuk menyegarkan  kulit yang kelihatan penat, menghilangkan kedutan di muka, menghidratkan kulit dengan vitamin, bagi nutrien untuk kulit muka, memulihkan kulit muka dari sunburn dan banyak lagi.
_________________________________________________________________________
So apa lagi jom ikut Mar buat treatment! :D Tasabarrr!! eheh
Mula mula masuk therapist akan bersihkan semua kotoran kat muka kita, then baru lah proses Oxygen Cryo Therapy dilakukan. Kat bawah ni Mar share proses dia. Syok sangat hampir
tertidur >< huhu

(1)SCALING ( Facial & Scalp) Cryogenic Activator with Deep Sea Water
Bila buat proses ni kulit muka Mar rasa sejukkk sangat, seakan kulit muka ni dia masukkan ais , hehe sumpah best tak tipu. Tak pernah lagi rasa macam tu hhu


(2)SKIN NOURISHING WITH OXYGEN
(Oxygen Formula/ Hydrating Formula/ Anti Acne Formula/ Anti Pigment Formula/Recovering solution, hydrating)
Proses ni pun sama, paling best bila proses ni dilakukan therapist akan urut muka dengan lembut sekali, dimanjai sangat on that day! :D


(3) MASK (OXYGEN / PURIFYING) Oxygen Mask-Mask (Purifying, HA Gel). Oxypeptide Serum.
Seterusnya, topeng oksigen diletakkan di bahagian muka untuk meningkatkan lagi penyerapan proses tadi. Rasa macam power rangers merah jap. Eh? Hahha  memang best, proses ni amik masa sikit Mar sempat la terlelap jap. Hahha please datang try sini taw awak sebab rasa macam 100% oksigen meresap masuk dalam kulit muka yang selalu terdedah ni.


(4)SV SIGNATURE BLUE MASK

Dan Mar tak sangka untuk terapi ni dapat pakai mask juga. Yey! Tak pernah lagi pakai mask yang berwarna biru bau pulak macam mint like a cwing gum gittew, rasa macam nak jilat siket hahha . SV Signature Blue Mask ni banyak sangat manfaat antaranya :

·         Mencerahkan wajah dan memberi efek glowing dengan segera
·         Menyegarkan kulit wajah
  • Proses penghidratan dan penyembuhan
  • Sesuai untuk kulit kering

(5) FINISHING STEP (Serum, Cream,BB Cream / Sun Block Cream)
Akhir sekali pakai serum, sun block cream apa semua  rasa fresh sangat, licin, keyakinan pun meningkat,EH tiberrr! Heee serius rasa konfiden macam ni la Mar nak taw. Lagi lagi, beauty therapist kat sini buat sangat lembut, pandai buat urutan muka, tak sama dengan SPA lain yang Mar pergi, then nak tanya banyak banyak pun boleh. Thanks awak! :D


Bila dah habis treatment, mesti tasabar nak tengok cermin kan? Hee Mar pun sama . Alhamdulillah bersih sangat, glowing j. Then, Mar decide balik tak nak pakai any bedak atau foundation pun. Hehe Yes! Confident sangat.   Oh ya, korang nak tahu kulit Mar gred apa tadi kan? Kulit Mar gred B, hope lepas Mar dah jaga kulit, rajin buat routine lepas ni dapatlah kulit lagi terbaik. Sape tak nak kulit gred A kan? Hehe So nanti nak datang lagi SKIN VALET untuk cek & analisa kulit.


Apa itu Skin Valet?

Skin Valet adalah medispa patuh syariah, spa muslimah dan semua pekerja adalah beragama Islam.  Rundingan kecantikan diberikan oleh doktor atau Beauty therapist yang terlatih taw. Rawatan yang akan dicadangkan adalah berdasarkan apa yang diperlukan oleh pelanggan. Manakala, produk yang digunakan oleh SKINVALET pula halal dan selamat. Korang jangan risau Mar dah rasai sendiri memang rasa best & selesa. Oh ya, bilik yang berasingan digunakan semasa merawat pelanggan lelaki dan wanita taw, ahli terapi wanita akan mengenakan sarung tangan ketika merawat pelanggan lelaki. Perkara yang paling penting ialah SkinValet dikendalikan oleh pakar-pakar yang mempunyai latar belakang yang mantap dalam industri perubatan, aesthetic dan farmaseutikal yang menjanjikan rawatan yang terbaik untuk semua pelanggan. Lepas ni Mar akan jadi pelanggan tetap kat sini sebab best sangat! eheh


Mereka menyediakan pelbagai terapi kecantikan untuk sesiapa yang mengalami masalah 
wajah seperti :
jerawat, pigmentasi, jeragat, parut, kulit kering/ berminyak serta mencerahkan kulit.

Termasuk menyediakan rawatan kecantikan seperti:
SV Aqua Peel, SV Fruit Peel, SV Acne Peel, SV Signature Blue Mask, Carbon Peel Laser, Oxycryo, Diamond Silk Peel, Skin Tightening, dan banyak lagi.


SKIN VALET WANGSA MELAWATI
Jom tengok SKIN VALET yang Mar pergi ni, cantik sangat nampak moden dengan deco English style nya! Mar ke cawangan Wangsa Melawati sebab dekat dengan Mar. Buat pengetahuan korang semua, SKIN VALET ada 9 cawangan taw iaitu di Ampang, Rawang, Langkawi, Bangi, Ipoh, Wangsa Melawati, Kota Damansara, Klang dan Johor Bahru. Jadi Korang boleh ke cawangan yang berdekatan untuk buat analisa kulit korang okies!
 Kaunter di hadapan bila masuk. 

 Ruangan menunggu nampak exclusive kan?
 Ruangan menunggu & juga tempat untuk Hi-Tea.

 Kat sini juga banyak bilik taw, so jangan risau nak datang beramai ramai dengan kawan pun boleh taw:)
 Ini pula bilik untuk treatment tadi, luas sangat!
 Ruang menunggu & ruang untuk HI TEA . Lepas treatment SKINVALET sediakan Hi Tea untuk pelanggan taw.

“Antara Pandai Make up Cantik & Kulit Cantik, Mar pilih kulit cantik, bila kulit cantik, tak yah bazirkan duit lagi nak beli make up foundation untuk tutup permasalahan kulit muka kita kan.
Thank you SKIN VALET!
Untuk maklumat lanjut tentang SKIN VALET, korang boleh layari laman sosial :
_____________________________________________________
Facebook:
Instagram:
Official Website:
ALAMAT SKIN VALET WANGSA MELAWATI:
11, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur, 
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Bye Thanks reading! 
xoxo